Burak Elmas, Habertürk'e Konuştu

Transfer döneminin bitmesine 2 hafta kaldı.Takım resmen küme düşme adayı Başkanımız transfer için oyuncu araştırıyormuş.Hayırlısı.

dezenformasyon?

Ceo Olayı

Işıtan gün ve Menajer İlişkileri

Takımın kötü gitmesinden ziyade bu adamlar kulübü soymaya gelmiş görüşündeyim.Burak elmas ve ekibiyle alakalı ıslak rüyalar görmeye devam edebilirsin ben gerçekleri ortaya koydum

Bu ilişkilerin senin kulübüne çok olumlu da yansıyabilir transfer mevzularında. Niye tek taraflı ele alıyorsun? Ayrıca eleştirdiğin bakış açısından bakarsak önceki yönetimlerin yok muydu menajerlerle ilişkileri anlayamadım?

Omar süre bulamaz ikinci yarı. Umarım transferin son gününe kadar lisans çıkartmazlar. Polyannacılık oynamaktan bıkmadık.

gedson yatti, 6 ve forvet alacaz demek

Yeni transfer icin arastirma yapiyorlarmis lan bugun 25 Ocak kac aydir ne yapiyorsunuz?
Yaw bu adam programın başında hakemlerin arkasına sığınmıyacaz, sorunları halının altına süpürmeyecez dedi, eee transfer yok, tffye laf yok, hakeme laf yok, sorunların üstüne beton dökecek heralde direkt

1-2 oyuncu ve bunlardan biri gomis ha

Bom boş bir adamsın elmas transfer falan umurumda değil artık en büyük olay bunun kulüple ilişiğinin kesilmesi bir an önce

AL icin ilk liste 4 gun sonra bildirilmeli ve hala bir gelen yok

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt