Burak Elmas, Haluk Yürekli’nin İddiasına Cevap Verdi

Cihan Ağzıkara

Hic sasmaz kutsal guvercin boku fali
Yönetici
Süper Moderatör
Haluk Yürekli, Spor Gecesi adlı programda Burak Elmas’ın İbra kararı için konuyu mahkemeye taşıyacağını iddia etti.

Burak Elmas ise şahsi Twitter hesabından yaptığı açıklamayla Haluk Yürekli’nin iddiasını yalanladı.

Moderatör tarafında düzenlendi:
elmasın bahsettiği bu çetede kimler var acaba. bu haluk ve gökhan hep şüpheli adam izlenimi veriyordu zaten. bunların bi amacı var belli ki

Bu Haluk Yürekli denen karaktersiz kişiliksiz istediği yalanı atıp istediği gibi algı yapabiliyor, durduracak yok mu!

Bunlarla işbirliği yapan üyeleri de merak ediyorum keşke açıklasa Elmas

Bu Haluk Yürekli denen karaktersiz kişiliksiz istediği yalanı atıp istediği gibi algı yapabiliyor, durduracak yok mu!

Bunlarla işbirliği yapan üyeleri de merak ediyorum keşke açıklasa Elmas
Bunlardan biri rezan geçen gördüm çıkmış 2 saat yayın yapmış dursun özbek'i destekleyici açıklamalar falan yapmıştı galiba.

Bu arada Elmas'ın burada dediği seçimi ertelemek yada iptal etmek ve aday olmak iddiası için yoksa tabi ki mahkemeye gidecek iadei itibar için. Ama Yürekli ve Dinç bunu seçime girecek, yok seçimi iptal ettirecek falan diye dediler.

Bazı kesimler kulübün iç siyasetini bölme derdindeler.

şu şerefsiz neden yasaklanmadı vasıfsız satılık

elmasın bahsettiği bu çetede kimler var acaba. bu haluk ve gökhan hep şüpheli adam izlenimi veriyordu zaten. bunların bi amacı var belli ki
Hemen söyleyeyim Serdar Güzelaydın Haluk ve Dinç'te onun adamları. Güzelaydın Özbek'e yakın bu adamların bir anda Özbek'i övmeleri boşa değil yine Güzelaydın'ın arası Terim ve Ocaklı ile iyi o haberleri falan böyle yapıldı. Yine eski tweet bulma Twitter'da saldırıda ortak nokta betçi tayfa ve neredeyse her hafta imzalı forma çekilişi yapan sayfaların başlatmasıydı bunu da Florya'da o ayrılan ekipten biri organize ettiği yüksek ihtimal eski Florya müdürü benim şüphelendiğim biri. Ben düşüncem bu şekil.

tam aslında hep demek istediğim şeye değinmiş aslında - medyada devamlı katoik tarzda haber yapan tipler hep içeriden besleniyor tahmin edecebileceğimiz gibi...

bunun doğru olduğunu kesinlikle düşünüyorum.

Fakat Burak başkan , devrin bitti - pekte bir şey ypabileceğini sanmıyorum kaldı ki başkanken yapacaktın - yöneticin ne tür programlara çıktıda sana güven sarsıldı.

3 e bölünmüş durumda zaten takip ettiğim kadarı ile.Liseliler onların karşıtları ve ortacılar denen 3 grup var.Sağ,sol ve orta diye adlandıranda duydum.
Benim bahsettiğim Terim arkasından liselilere karşı bir güç yaratma peşinde koşulması. Burası Fenerbahçe değil. Gerek yok böyle şeylere. Terim'i de iyice siyasi bir figür haline getiriyor bu durum.

seçim kazanıldığında konuşmadan önce burağın yanında 32 diş kıpkırmızı olan ilk adamda rezandı - hatta tanımadığımdan "huehue tipe gel" demişliğim var.
Rezan Özbek'in de avukatıymış bu arada. Erden Timur ile bozulmuş zaten bu yüzden Elmas kendisini pasifize etmiş. Programda çıkıp istifa ettim deyip sonra istifa etmedim diye açıklama yaptığında bu adamın puanını vermiştim.

Rezan Özbek'in de avukatıymış bu arada. Erden Timur ile bozulmuş zaten bu yüzden Elmas kendisini pasifize etmiş. Programda çıkıp istifa ettim deyip sonra istifa etmedim diye açıklama yaptığında bu adamın puanını vermiştim.
ya sırf rize başkanı muhabbeti konusunda gstv yayınına girip havalı havalı açıklamar yapmıştı - sonra rizenin başkanının lafından geçemedik... çenesi düşük insanlardan yönetici olmaz, olmamalı.

2013 yazinda Nani duyumu verdiğinden beri salliyor,haluk kürekli

Geri
Üst Alt