Burak Elmas, Haluk Yürekli’nin İddiasına Cevap Verdi

seçim kazanıldığında konuşmadan önce burağın yanında 32 diş kıpkırmızı olan ilk adamda rezandı - hatta tanımadığımdan "huehue tipe gel" demişliğim var.
Nasıl biriyse artık Erden Timur gibi birini bile küstürmüş, kavgalılarmış.

Bu tweet'in doğruluğu şimdilerde çıktı.Gsli bir muhabir de yazmıştı listelere inanmayın, erden ve rezan aynı listede olmaz diye.Showman Rezan 🥴

Benim bahsettiğim Terim arkasından liselilere karşı bir güç yaratma peşinde koşulması. Burası Fenerbahçe değil. Gerek yok böyle şeylere. Terim'i de iyice siyasi bir figür haline getiriyor bu durum.
Kesinlikle katılıyorum.Fatih hoca bir daha seçim malzemesi yapılmamalı.

Bu yönetimi mumla arayacaz gibi geliyor. İt çakal sürüsü geliyor gibi sonraki yonetime
Aşağı yukarı bu. Bu yönetimin hatası yok mı ciddi var hem de o yüzden istemeyenlere bir şey diyemem zaten. Bu hataların nedeni ben yönetimde Ali Dürüst gibi tecrübeli birleştirici bir isim olmaması bence. Onun dışında başkanın 2.5'tan 3 ciddi hatası vardı. İlk hatası CEO hanımda ısrar etmesi ve Köksal'ın istifasına sebebiyet vermesi, bir diğeri Işıtan'ın istifasını almaması o yarımlık olan ise Terim'den sonra daha isimli bir TD getirmemesi.

yine bişeyler oluyo ve burak etkisiz eleman konumunda

Ah be Burak başkan keşke bu yüzünü daha erken gösterseydin Galatasaray'a siyaseten zarar gelmesin istedin zaten bunu son açıklamanda ekonomik olarak bağımsız değilken, belirli projeler varken her istediğinizi diyemiyorsunuz diyerek söyledin. Yoksa zaten gelirken kan ve gözyaşı vadediyorum da demiştin. Florya'da kayıp malzemelerin peşine düştün düşman kazandın, menajerlere ödenen ücretlere ve orada bahsedilen çeteye karşı aksiyon almaya hazırlandın ama olmadı Terim'i gönderdin diye taraftar bunlara hiç dikkat etmedi belki bu işin sonunda hep istediğimiz kurumsallaşmayı tam anlamıyla sağlayacaktın ama hem senin hataların hem de daha seçim bitince ibrasızlık planı yapanlar buna izin vermedi.

Evet sanki adamı taraftar destekledi ve divan destekledi de etkili olmasını bekliyorsun. Divanda Tff'yi eleştirip istifa çağrısı yaparken ve bunun ,için destek beklerken adama Tff(hükümetle) kavga etme diye eletirdiler. Adam menajerlerin üstüne gidecekken taraftarın desteklemesi lazımken Terim kovuldu diye o çete yerine Elmas'ı hedef aldı taraftar. Sonra etkisiz nasıl etkili olsun acaba?

BElmas’ın son twitiyle ilgili aklıma takılanları sorayım o zaman;

Geçen sene Başkan seçim çalışmalarının başında o ekiple çalışıyordu. Seçim sürecinde, “bazı belgeler bize ulaştı ama paylaşmayacağım, bize yakışık almaz” dediği belgeler bunlar mıydı? Bunlarsa aba altından sopa göstermek savaşmak mıdır? Demem o ki, Öküz ölünce ortaklık mı bitti?

Evet sanki adamı taraftar destekledi ve divan destekledi de etkili olmasını bekliyorsun. Divanda Tff'yi eleştirip istifa çağrısı yaparken ve bunun ,için destek beklerken adama Tff(hükümetle) kavga etme diye eletirdiler. Adam menajerlerin üstüne gidecekken taraftarın desteklemesi lazımken Terim kovuldu diye o çete yerine Elmas'ı hedef aldı taraftar. Sonra etkisiz nasıl etkili olsun acaba?

ya adamın konuşması, seçtiği kelimeler fln etkili olamıyor içerikten değil biraz tarzdan bahsediyorum. ayrıyetten dediğin şeylerde de çok çabuk parlayıp devamını getiremedi. daha stratejik olması lazımdı

ya adamın konuşması, seçtiği kelimeler fln etkili olamıyor içerikten değil biraz tarzdan bahsediyorum. ayrıyetten dediğin şeylerde de çok çabuk parlayıp devamını getiremedi. daha stratejik olması lazımdı
O konuda deneyimsizlik kimse ana karnında başkan olmuyor ki ekibinde birleştirici Ali Dürüst olur ne bileyim, Adnan Öztürk belki bu tarz biri olsa bu hatalarda daha az yapılırdı.

Bu lavuk pardon Haluk'ta iyi prim yaptı ha bir senedir her yerden çıkıyor.

BElmas’ın son twitiyle ilgili aklıma takılanları sorayım o zaman;

Geçen sene Başkan seçim çalışmalarının başında o ekiple çalışıyordu. Seçim sürecinde, “bazı belgeler bize ulaştı ama paylaşmayacağım, bize yakışık almaz” dediği belgeler bunlar mıydı? Bunlarsa aba altından sopa göstermek savaşmak mıdır? Demem o ki, Öküz ölünce ortaklık mı bitti?
O ekiple çalışmıyordu başkan burada yanlışın var. Kendisi ile ilgili çirkin karikatürler falan paylaşılmıştı o da bize de böyle bu tarz bilgiler falan geliyor ama ben öyle adice yarışmam demişti. Yürekli'nin programına çıkmasını diyorsan neredeyse her Galatasaray sosyal medya yayınına çıktı zaten pandemi etkisi nedeniyle böyle bir tercih yapmışlardı.

Ah be Burak başkan keşke bu yüzünü daha erken gösterseydin Galatasaray'a siyaseten zarar gelmesin istedin zaten bunu son açıklamanda ekonomik olarak bağımsız değilken, belirli projeler varken her istediğinizi diyemiyorsunuz diyerek söyledin. Yoksa zaten gelirken kan ve gözyaşı vadediyorum da demiştin. Florya'da kayıp malzemelerin peşine düştün düşman kazandın, menajerlere ödenen ücretlere ve orada bahsedilen çeteye karşı aksiyon almaya hazırlandın ama olmadı Terim'i gönderdin diye taraftar bunlara hiç dikkat etmedi belki bu işin sonunda hep istediğimiz kurumsallaşmayı tam anlamıyla sağlayacaktın ama hem senin hataların hem de daha seçim bitince ibrasızlık planı yapanlar buna izin vermedi.
Çok amatör hatalar yaptı, bir de direkt taraftarı kendinden uzaklaştıran hatalardı bunlar.Gedson olayı gibi Terim'in gönderiliş süreci gibi.(berbat yönetti, bütün okları tamamen kendine çekti)

İşte bunlar hep tecrübesizlikten maalesef.Daha çok genç, bunlardan ders çıkarıp ilerde tekrar aday olacağını düşünüyorum.Genel kurulda konuşan tipleri görünce üzüldüm kendisine açıkçası.:/ 9 ayda kendisini indirdiler, şimdi Dursun'a gidiyorlar gel aday ol diye.Komik yani.Umarım sağlam bir listeyle Cemal Özgörkey gibi biri aday olur, yoksa durum iç karartıcı.

nasıl etkili olsun - adamı ibra etmeyip elini kolunu bağladılar. Hatta ve hatta ağlamadı zırlamadı, adam çatırtı patırtısız seçime gidiyoruz sorun yok dedi. daha kaotikte olabilirdi süreç. Gündem olmadığından akbaba medya tipleride başkanlık kafasından dem vuruyor çünkü başka malzemeleri yok.

aslında geriye bakınca hakikatende bana göre kimse küsmesin bir yolunu buluruz mantığı ile saf kaldı biraz. biraz daha veryansınlı olsaydı uslüp ve sertlikte belki direnebilirdi. çok beklentimin olduğu ama saflık ve acemiliğine yenlien bir başkan oldu.

Brezilya dizisi gibi kulübüz ya altını oyan oyana

Başkana kimse destek olmadı ki, saha sonuçları da yardımcı olmadı.
Terim gibi büyük bir iconu karşısına alınca genel kurulun ekmeğine yağ sürdü, Rezan zaten tam tatavacı, Levent Tüzemen basında sürekli gömdü başkanı, taraftar da gömdü. Kimse desteklemesi başkanı.

Bize gerçekten müstehak al gülüm ver gülümcü başkanlar. Detay temizlik yapmak isteyince böyle 9 ayda indiriyorlar adamı.

FBnin Koç'a gösterdiği sabrın binde birini gösteremedik başkana, ki Koç'dan çok daha dik duruşluydu. Bir kere çekirdekten yetişme başkandı.

Şimdi gelsin liseci Eşref de saçma düzen devam etsin. Hele hele Dursun'u isteyenleri hiç anlamıyorum, ne başarısı vardı ki. Epi topu 5 adam transfer etti ya, Adnan Polat daha sansasyonel isimler transfer etmişti. Onu da indirdiler ibrasızlıkla.

Şu liseli tayfa mahvetti yıllardır kulübü, Terim de onlardan aşağı kalmadı.

Yazık oluyor sanki, gelecek pek umut vermiyor.

O ekiple çalışmıyordu başkan burada yanlışın var. Kendisi ile ilgili çirkin karikatürler falan paylaşılmıştı o da bize de böyle bu tarz bilgiler falan geliyor ama ben öyle adice yarışmam demişti. Yürekli'nin programına çıkmasını diyorsan neredeyse her Galatasaray sosyal medya yayınına çıktı zaten pandemi etkisi nedeniyle böyle bir tercih yapmışlardı.

Yok renktaş. Biliyorsun ki Burak Elmas’ın aday olacağı neredeyse Cengiz’i ibra etmediği günden belliydi. Bu 3 yıllık süreçte yollarının kesiştiği söyleniyor. Hatta Altaylı’nın SG’den uzak durun diye tavsiyeleri vardı. Seçim dönemi çalışmadılar zaten. 2. söylediğim dediğin gibi karikatür olayına istisnaden söylediği sözdü. Acaba bahsettiği belgeler bunlar mıydı onu merak ettim. Tehdit olarak kullanıp bu lafı etmesi garip oluyor. Spor Gecesi’ne çıkmasına laf etmiyorum, fener medyası tarafından kovulduktan sonra verilen bir destekti o. Demek istediğim siyasi biraz.

Neyse uzun lafın kısası, Galatasaray için değil, koltuk için savaşan bir topluluk var. İki tarafta birbirinin tekerine çomak sokmuş gibi duruyor.

Geri
Üst Alt