Burak Elmas, Haluk Yürekli’nin İddiasına Cevap Verdi

Yok renktaş. Biliyorsun ki Burak Elmas’ın aday olacağı neredeyse Cengiz’i ibra etmediği günden belliydi. Bu 3 yıllık süreçte yollarının kesiştiği söyleniyor. Hatta Altaylı’nın SG’den uzak durun diye tavsiyeleri vardı. Seçim dönemi çalışmadılar zaten. 2. söylediğim dediğin gibi karikatür olayına istisnadan söylediği sözdü. Acaba bahsettiği belgeler bunlar mıydı onu merak ettim. Tehdit olarak kullanıp bu lafı etmesi garip oluyor. Spor Gecesi’ne çıkmasına laf etmiyorum, fener medyası tarafından kovulduktan sonra verilen bir destekti o. Demek istediğim siyasi biraz.

Neyse uzun lafın kısası, Galatasaray için değil, koltuk için savaşan bir topluluk var. İki tarafta birbirinin tekerine çomak sokmuş gibi duruyor.
Burak Elmas'ın koltuk için savaştığını hiç düşünmüyorum. Koltuk için savaşsa çok rahat Rahmetli Cengiz başkanın yönetimi gibi yapardı ve devam ederdi başkanlığa. Serdar Güzel aydın Elmas'ın ekibinde yoktu diye biliyorum.

Note 10 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bosverin Haluk Yurekli filan. Burak elmas a gelelim. Federasyona karşı bukadar pasif bir Galatasaray başkanı hiç görmedim ben. Adamlar her dediğine cevap verdi karşılık verdi bizimkinin giki çıkmadı. Yetmezmiş gibi yola çıktığı insanlari yarı yolda bıraktı. Söylenene göre fenerli üyeler vardi yanında yer alan. Hepsini geçtim söylediği hiçbir sözü tutamadı. O zaman diğer adaylarda yalan yanlis vaatler verebilirlerdi sırf kazanmak için. Bu etik mi.... Ayrıca gedson olayı ışıtanin arkasında durması. Işıtanin önerisi ile Terim'in gönderilmesi ve yerine 60 yaşında kariyerini yardımcı olarak geçirmiş birini getirmesi. Terimi gönder anlarız başarısız dersin filan yahu daha 3 gün önce hocamla caliscaz asla ayrılamayız diye poz vermedin mi?? ee ben senin hangi lafına inancam.. vs. vs. Bir sürü hata var ortada. Bu şekilde yönetememis adam kulübü. Şimdi doğrudur değildir ondan önemli bir konu var mahkemeye verse seçim vs. Tekrar bu adamı kulübün başında görmek isteyenler var. Eminmisiniz?? Size sadece şunu sorcam. Bu sene yaşadığımız kadar rezillik daha önce hiç yasamismiydik?? Cevabınız hayır ise bırakın artik Burak Elmas filan. Bu adam bizi rizeye bile ezdirdi daha fazlasını söylemek istemiyorum. Hiçbisey yapma çık sende sesini yukselt taraftarını arkana al bak kimse hakkını yiyebilir mi. Yese bile mucadeleni görecek 30 milyon arkandayken birileri bu kadar rahat olamaz. Bunu dahi yapamadı skandalların haricinde. Neyse kim ne isterse düşünür beni ilgilendirmez ama bu adama destek verenler bir kez daha düşünün yanlış yoldasınız benden demesi

Son düzenleme:
Burak elmas federasyona karşı çok pasifti. Adamlar her dediğine cevap verdi karşılık verdi bizimkinin giki çıkmadı. Yetmezmiş gibi yola çıktığı insanlari yarı yolda bıraktı. Söylenene göre fenerli üyeler vardi yanında yer alan. Hepsini geçtim söylediği hiçbir sözü tutamadı. O zaman diğer adaylarda yalan yanlis vaatler verebilirlerdi sırf kazanmak için. Bu etik mi.... Ayrıca gedson olayı ışıtanin arkasında durması. Işıtanin önerisi ile Terim'in gönderilmesi ve yerine 60 yaşında kariyerini yardımcı olarak geçirmiş birini getirmesi vs. vs. Bir sürü hata var ortada. Bu şekilde yönetememis adam kulübü. Şimdi doğrudur değildir ondan önemli bir konu var mahkemeye verse seçim vs. Tekrar bu adamı kulübün başında görmek isteyenler var. Eminmisiniz?? Size sadece şunu sorcam. Bu sene yaşadığımız kadar rezillik daha önce hiç yasamismiydik?? Cevabınız hayır ise bırakın artik Burak Elmas filan. Bu adam bizi rizeye bile ezdirdi daha fazlasını söylemek istemiyorum. Hiçbisey yapma çık sende sesini yukselt taraftarını arkana al bak kimse hakkını yiyebilir mi. Yese bile mucadeleni görecek 30 milyon arkandayken birileri bu kadar rahat olamaz. Bunu dahi yapamadı skandalların haricinde. Neyse kim ne isterse düşünür beni ilgilendirmez ama bu adama destek verenler bir kez daha düşünün yanlış yoldasınız benden demesi
Hatay deplasmanı Torent gelmiş ilk maçımızda hakem aleyhimize 7-8 kritik hata yapmış maçtan sonra hiçbir savunma açıklaması yok ortalığın yıkılması gerekiyorken bir tane sert açıklama gelmedi. Fatih hoca dönemi zaten neler yaşandığını biliyoruz verilmeyen penaltılar ya da rakibe verilen penaltıların ne kadar sorunlu olduğunu gördük. Kesinlikle yazdıklarınıza katılıyorum bence savunulacak tarafı yok Galatasaray haklarını masada savunamayan yöneticilerden kurtulduk.

Hatay deplasmanı Torent gelmiş ilk maçımızda hakem aleyhimize 7-8 kritik hata yapmış maçtan sonra hiçbir savunma açıklaması yok ortalığın yıkılması gerekiyorken bir tane sert açıklama gelmedi. Fatih hoca dönemi zaten neler yaşandığını biliyoruz verilmeyen penaltılar ya da rakibe verilen penaltıların ne kadar sorunlu olduğunu gördük. Kesinlikle yazdıklarınıza katılıyorum bence savunulacak tarafı yok Galatasaray haklarını masada savunamayan yöneticilerden kurtulduk.
Aynen öyle. Kör ölür badem gözlü olur misali bir hava var burda. Aklıma yaptıkları bir tane iyi iş gelmiyor. Zaten bunların hepsini geçtim Galatasaray in bu kadar rezil bir sezon geçirdiğini ilk defa gördüm. Zamanında Polat döneminde yine benzeri bir senaryo vardı ama o zaman bile bu kadar kötü değildi. Şimdi Haluk Yurekli filan bunlar boş iş ama bişey sorcam. Bu Haluk Yurekli ve Dinç bir dünya skandal anlattı yayınlarında. Bunların hiçbirine cevap vermedin. Inkarda etmedin. Isparta etmedin. Şimdi sadece bunu yalanlamak hiçbir işe yaramaz. Seversiniz sevmezsiniz Haluk Yurekli ve Gökhan Dinc bir sürü şey çıkardı ortaya ve kimse sesini dahi cikarmadi. Ben buna bakarım. Beni medya gazeteci ilgilendirmez. Bilginin kaynağı da ama ortada birşey var. Büyük başarısızlık. Kötü yönetim. Gerisi cidden önemli değil. Zaten Burak Elmas Galatasaray i biraz seviyorsa bıraksın böyle işlerle ugrasmasin. Daha da kötü görünür Galatasaraylilara yoksa. Yeterli bence. Olmadı, zorlamanın hiçbir anlamı yok

Aynen öyle. Kör ölür badem gözlü olur misali bir hava var burda. Aklıma yaptıkları bir tane iyi iş gelmiyor. Zaten bunların hepsini geçtim Galatasaray in bu kadar rezil bir sezon geçirdiğini ilk defa gördüm. Zamanında Polat döneminde yine benzeri bir senaryo vardı ama o zaman bile bu kadar kötü değildi. Şimdi Haluk Yurekli filan bunlar boş iş ama bişey sorcam. Bu Haluk Yurekli ve Dinç bir dünya skandal anlattı yayınlarında. Bunların hiçbirine cevap vermedin. Inkarda etmedin. Isparta etmedin. Şimdi sadece bunu yalanlamak hiçbir işe yaramaz. Seversiniz sevmezsiniz Haluk Yurekli ve Gökhan Dinc bir sürü şey çıkardı ortaya ve kimse sesini dahi cikarmadi. Ben buna bakarım. Beni medya gazeteci ilgilendirmez. Bilginin kaynağı da ama ortada birşey var. Büyük başarısızlık. Kötü yönetim. Gerisi cidden önemli değil. Zaten Burak Elmas Galatasaray i biraz seviyorsa bıraksın böyle işlerle ugrasmasin. Daha da kötü görünür Galatasaraylilara yoksa. Yeterli bence. Olmadı, zorlamanın hiçbir anlamı yok
Burak elmas tan asla başkan olmamalı o ağırlığı yok.
Kötü Bjk nin kötü başkanı bile tehdit ağlama vs tarz tutturmuş istediğini alıyor.
Çok iyi bir yönetici başkan yard. olabilir ama liderlik ağırlık başka bir şey

SM-A715F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Adamlar spor programindan ziyade kaos çıkarımlarinin hesabını yaptıkları bir yere evrildiler. Hatta bazen hobi olarak dilencilik bile yapıyorlar. Özelikle o Gökhan dinc

Dinçer bunların sponsoru, Ahmet Bulut bunların arkadaşı.
Gedson bjk transferini ilk bunlar duyurdu.
FT gitmeden önce hep destek tam destek sonra da tü kaka.
İmzalı formalar da kesildi, FT döneminde bol bol dağıtıyorlardı.

Tayfa şu şekildeydi FT, Arda, Dinçer, Ahmet Bulut, Volkan Bahçekapılı, Emre Belözoğlu ve Göksel Gümüşdağ.

Bir kaç kişi daha var ama genel olarak türk futbolunu parselleyen bunlar.

Bosverin Haluk Yurekli filan. Burak elmas a gelelim. Federasyona karşı bukadar pasif bir Galatasaray başkanı hiç görmedim ben. Adamlar her dediğine cevap verdi karşılık verdi bizimkinin giki çıkmadı. Yetmezmiş gibi yola çıktığı insanlari yarı yolda bıraktı. Söylenene göre fenerli üyeler vardi yanında yer alan. Hepsini geçtim söylediği hiçbir sözü tutamadı. O zaman diğer adaylarda yalan yanlis vaatler verebilirlerdi sırf kazanmak için. Bu etik mi.... Ayrıca gedson olayı ışıtanin arkasında durması. Işıtanin önerisi ile Terim'in gönderilmesi ve yerine 60 yaşında kariyerini yardımcı olarak geçirmiş birini getirmesi. Terimi gönder anlarız başarısız dersin filan yahu daha 3 gün önce hocamla caliscaz asla ayrılamayız diye poz vermedin mi?? ee ben senin hangi lafına inancam.. vs. vs. Bir sürü hata var ortada. Bu şekilde yönetememis adam kulübü. Şimdi doğrudur değildir ondan önemli bir konu var mahkemeye verse seçim vs. Tekrar bu adamı kulübün başında görmek isteyenler var. Eminmisiniz?? Size sadece şunu sorcam. Bu sene yaşadığımız kadar rezillik daha önce hiç yasamismiydik?? Cevabınız hayır ise bırakın artik Burak Elmas filan. Bu adam bizi rizeye bile ezdirdi daha fazlasını söylemek istemiyorum. Hiçbisey yapma çık sende sesini yukselt taraftarını arkana al bak kimse hakkını yiyebilir mi. Yese bile mucadeleni görecek 30 milyon arkandayken birileri bu kadar rahat olamaz. Bunu dahi yapamadı skandalların haricinde. Neyse kim ne isterse düşünür beni ilgilendirmez ama bu adama destek verenler bir kez daha düşünün yanlış yoldasınız benden demesi

bos.
ic politikalardan bagimsiz yuzeysel elestiriler var. haklilik paylati var ama genelde elestirme alanlarin sıkıcı ve basit.

bir diger yandan ismi gecen isimlerin yaninada elmas gibi kalicak bir adam. uzun vaadede klup icin yararli bir sistem icinde klubu tasiycagina inaniyordum sahsen. 3 ayda nasil torrenti elestirmek akil kari degilse bir baskani 8 ayda elestirmek de degil nezlimde. Ic politikada bir ton is oldu ama tetikciler de belli ve nerden sonra patlaklar verdigi de belli. Floryadaki mafya temizleme operasyonu bile benim icin degerli bir adimdi.
sikintilarinda bir digeri de kendini aciklama konuaunda pasif ve net konusmamasi. Ayni zamanda kol kirilir yen icin kalir diye diye vasifsizlaein agzina sakiz olup yipratma operasyonlarina pasif kalmasi.

bos.
ic politikalardan bagimsiz yuzeysel elestiriler var. haklilik paylati var ama genelde elestirme alanlarin sıkıcı ve basit.

bir diger yandan ismi gecen isimlerin yaninada elmas gibi kalicak bir adam. uzun vaadede klup icin yararli bir sistem icinde klubu tasiycagina inaniyordum sahsen. 3 ayda nasil torrenti elestirmek akil kari degilse bir baskani 8 ayda elestirmek de degil nezlimde. Ic politikada bir ton is oldu ama tetikciler de belli ve nerden sonra patlaklar verdigi de belli. Floryadaki mafya temizleme operasyonu bile benim icin degerli bir adimdi.
sikintilarinda bir digeri de kendini aciklama konuaunda pasif ve net konusmamasi. Ayni zamanda kol kirilir yen icin kalir diye diye vasifsizlaein agzina sakiz olup yipratma operasyonlarina pasif kalmasi.
Abi bence senin dediklerin biraz boş. Hangi enstrumana göre bu yönetimin başarılı olacağını düşünüyosun anlayamadım. Anlattıklarından anladığım tek şey kendi tahminlerin ve birazda işin içine medyumluk girmiş gibi. Tek olumlu is dediğin şey Floryadaki mafyayi dağıtmak diyosun ben Galatasaray da hiç bir zaman bir mafya görmedim. Ben elle tutulur içi dolu bir sürü eleştiri yaptım ama senin yazdığın dediğim gibi tahminlerin dışında hiçbir gerçekliğe dayanmayan bence böyle olurdu dediğin gelecek tahminlerin. Abi kusura bakma sadece yazdığını eleştirmek istedim kötü niyetim başka amacımda yok ama fikirlerine gerçekten katilmiyorum. 8 ayda rezil konuma düştük vurmayan hakem vs. kalmadı. Kimse ağzını açıp konuşmadı. Bir sürü vaad hiçbiri olmadı. Ve daha sayamayacagim bir dünya hatalar zinciri. Sen simdi bu yönetim iyi olacaktı diyosan önce bana neden iyi olacağını anlatmalisin ama anlatabileceğin bir tek olumlu şey yok. Olumsuz bir sürü. Herkes istediğini düşünmekte özgür. Ama sana tek bir şey söyliyim belki araştırmak istersin. Burak Elmasın PR cisi kim ve Galatasaray hakkında ne twitler atmış. Başkada bişey demeye gerek duymuyorum

Unal Baskan naniyle ilgilendiğimizi lakin fiyatının uygun olmadığını söylemişti.

Geri
Üst Alt