Burak Elmas: "Hocamızı milli takıma göndermeyiz"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
1631475973973.png

“DÜŞÜNCEMİZ ÇOK NET”

Teknik Direktör Fatih Terim’e milli takımdan teklif gelmesi durumunda yaklaşımlarının nasıl olacağı sorusuna Başkan Burak Elmas, "Bizim düşüncemiz çok net. Hocamızla beraber uzun vadeli bir plan yaptık. Galatasaray'ın geleceğine etki edecek bir takım kuruyoruz. Dolayısıyla böyle bir şeye asla taraf olmayız ve izin vermeyiz. Hocamızın da böyle bir teklifi kabul edeceğini zannetmiyorum." yanıtını verdi.

Rakip takımların transfer stratejilerinin sorulması üzerine Başkan Burak Elmas, “Her takım güçlenmek için birtakım hamleler yapıyor. Bunun sonucunu lig sonunda göreceğiz. Bir senelik değil uzun vadeli bir projenin parçası olarak hamleler yapıyoruz. Diğer takımlara da saygı duyuyoruz. Sonuçta sahada güzel bir mücadele ve rekabetle bu yapılan hamlelerin sonucunu göreceğiz. Yaptığımız her yatırımda Galatasaray’ın uzun vadede finansal sağlığı ve sürdürülebilirliğini düşünüyoruz. Bir hikaye yaratmaya çalışıyoruz. Diğer takımların stratejilerine saygı duyuyorum. Sonucu sahada göreceğiz.” şeklinde konuştu.

"TFF'yi mahkemeye verdik"

Kendisine verilem hak mahrumiyeti cezasına rağmen deplasmanlarda takımın yanında olmayı sürdüreceğini dile getiren Başkan Burak Elmas, “Bununla ilgili gerekli yorumları yaptık. Artık konu hukuğa yansıdı. Gerekli suç duyurularını yaptık. Davamızı hukuk yoluyla, hukuğun adaletine güvenerek takip etmeye devam edeceğiz. Cezalı olsak da bu bizim takımımızın yanında olmamızı engellemeyecek. Cezam süresince takımımızın yanında deplasmanlarda olmaya devam edeceğim. Umarım Türk futbolu istediğimiz, arzu ettiğimiz, herkese eşit mesafede, adil ve dürüst yönetim şartlarına kısa zamanda kavuşur. Galatasaray Spor Kulübü olarak bunun için mücadelemizi sürdürmeye devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

GS TV

milli takım isterse hoca her türlü gider. ortada bişey yokken açıklama filan yapmanın lüzumu yok.

Yapma düşme bu hataya başkan. Sene sonu seni harcar by ft

yeteri kadar money ve saraydan bir telefonla özdemirin evinin önünde terimi smokinle görürsün tv kanallarında sayın başkan ondan sonra ararsın telefonlarına bakmaz sende antremanda kovmak zorunda kalabilirsin bunlar yaşanmamış şeyler değil

Baskan hocayi milli takima gondermeyiz demesinden sonra hoca niye bu kadar cok basin toplantisinda milli takim mevzusuna girdi? Gerek varmiydi? Hayir bence.

Lan BIRAKKKKKK !!! diyesim geldi başkanım ... Salı verin küçük enişteyi gitsin ...

Baskan hocayi milli takima gondermeyiz demesinden sonra hoca niye bu kadar cok basin toplantisinda milli takim mevzusuna girdi? Gerek varmiydi? Hayir bence.
Soru sordular cevap verdi, arkadaşını savundu.

Asıl bunu büyütmek, o açıklamadan başka anlamlar çıkarmak mantıksız.

Soru sordular cevap verdi, arkadaşını savundu.

Asıl bunu büyütmek, o açıklamadan başka anlamlar çıkarmak mantıksız.
Senol'u savunmasi normal, arkadaslar benim bildigim de cok detaya girmesi gereksiz yani Trabzon maci oynanmisken. 4 mac varmis, destek olalim TFF'ye falan demesine gerek yok. TFF kendisine cok destek veriyormuymus? Firsat bulsa ceza verecekler habire.

Kavga etmek istiyor kaos istiyor. Ben başkanın elemanı olmam diyor kisaca

Aysal’ı örnek al başkan kendi kararınına bırak nereye giderse gitsin. Galatasaray’a, gidene kal demek yakışmaz.

Senol'u savunmasi normal, arkadaslar benim bildigim de cok detaya girmesi gereksiz yani Trabzon maci oynanmisken. 4 mac varmis, destek olalim TFF'ye falan demesine gerek yok. TFF kendisine cok destek veriyormuymus? Firsat bulsa ceza verecekler habire.
Herkes beni hoca yapın diye açıklama yapıyor bırakın istediklerini alsınlr dedi. Samet Aybaba, Rıza Çalımbay gibilerine anlatmak lazım onu.

Federasyon düşman bile olsa sen Milli takıma düşman olamazsın o konumdayken, sahada oyuncular boğaz boğaza kavga eder rakipken, ertesi gün Milli maçta beraber savaşır. Ardayla Semih yumruk yumruğa kavga etti sonra Milli takımda omuz omuza durdular, büyütülecek bir şey yok.

klasık Türk siyasetci taktigi yaptı bence trabzon macında yaptıgı sacmalıkların ve macı vermesının sebebi kendisi oldugu icin o konu cok konuşulmasın diye konuyu hemen milli takıma çevirdi
macı kazansaydık ne zımbacıyı konusurdu ne milli takımı hic sanmıyorum

Merak etme kurduğunuz anadolu takımı seviyesindeki kadroyla çok yakında ikinizde gidersiniz.

Hoca ve başkanın açıklamalarını birleştirince kurtuluş günümüz yakın görünüyor.

Gelmez ama teklif gelse seni nasıl yem edeceğini düşün. Galatasaray kulübünü rehin alan bu adam olduğu sürece ağzınla kuş tutsan rezil olmaktan kurtulamayacaksın.

Burak Elmas: "TFF'yi mahkemeye verdik"

Fatih Terim: "Bu 4 maçta TFF'nin yanında olalım"

Geri
Üst Alt