Burak Elmas İstifa!

Mert Aslan

Ulubatlı Souness
Ali Koç vol2 demişti herkes seçildiğinde. Cidden onun izinde ilerliyor.

Neden istifasını istiyorum?

1- Transferler hazır, 10 günde yetişecek diye vaatte bulundu başkan seçilmeden önce. Sonra transferin son gününe kadar fellik fellik oyuncu arıyordu en son.
2- Geleceğin takımını kuracağız dedi, hala Dursun'un aldırdığı Feghouli'nin ayağına bakıyor koca takım. Bu nasıl geleceğin takımıysa.
3- Ligde çoktan havlu attık, en son bu kadar erken havlu atmayı 2015 senesinde görmüştük.
4- 2017'den beri kaybedilmeyen fb derbisini hem de 10 kişilik bir takıma içeride kaybettik.
5- Avrupa'da sözde iyi ilerliyoruz ama Allah korusun Lazio deplasmanında olası bir mağlubiyet çok övünülen Avrupa macerasının sonu demek.
6- Hakemler her maç bizi ilmek ilmek doğruyor. En son bir basın toplantısı yaptı herhalde sert adımlar atacak dedik yine pısırık kedi gibiydi.
7- Kadın futbol takımı kurmuşsun alayı yeteneksizlerden kurulu. İlk maçını bari fenerle yapmasaydın bu rezaleti görmeseydik.
8- Kadın basketbol takımı ligde sponsoru olmayan 2 takımdan biri. Bu takım Euroleague'de iyi yerlere gelebilirdi ama sponsoru olmadığı için dar bir kadroyla oynuyoruz. Oyuncular dar kadroyla oynadığı için sürekli sakatlanıyor bir tane sponsor bulamadın mı?

Daha aklıma gelmeyen çok fiyaskosu vardır. Balon birisini gösterin derlerse kendisini gösterirdim. İstifa etmeli.

Moderatör tarafında düzenlendi:
ilk istifa konusu 3 ay içinde açılacak diye düşünmüştüm, yine de iyi dayandı burak :tbr:

okumadim ama sonuna kadar destekliyorum

klasik vasifsiz bir ampul yöneticisi cikti bu herif

türkiyedeki olusuma bir tane laf edemiyor

2023de hepsi yok olup gidecek ins

Him demek ki birilerinin piyonu bu, tribünler ilk maçta istifa diye haykırmalı

Transfer 10 gün dedi kolpa
Avrupadan pilot takım dedi kolpa
Stadyuma global sponsor dedi kolpa
Terime ardaya arka çıktı florya çiftliğe döndü
Fbye her branşta eziliyor
Tdsinden rapor bile isteyemiyor
Eylem değil popülizm yapıyor
İletişimci diye birini getiriyo kadın ortada yok
Rizeye bile masabaşında kaybediyor
Yk değişmezse maça çıkmayız diyip çıkıyor
Tff değişecek diyor değişmiyor
Eleştirdiği tff başkanının yanında el pençe duruyor
Stad koltuklarını bile kaç ayda zor boyattı
Stadın dışı hala aynı dediklerini yapmadı
Niğdeyi aldı takım küme düşecek

Elini attığı herşey kuruyor adamın

Elinide beceriksizliğinide çek bu kulübün üstünden

Seni mcden paralı ceoluk istediğin dönem affettik

Aysal başkanımın koalisyon isteğini kabul etmedin gençtir,kanı kaynıyor dedik yine affettik

Görüyorumki affettikçe affedilmeyi gerektirecek işler yapmakta hız kesmiyosun

Ama buraya kadar

Oyuncu burak elmas elenmiştir

5daa028e7721ae5d74817a68_dqLNOFNwqI5qonP2gsu1hsZC3zS4fwTtYuHidjGxrbFHesRCUqI6jmPjhTUqVX-OUL60E...gif

Senin neyine ya amatör branş kurmak 😂

-Kadın basketboluna aylardır bir tane sponsor bulamadın.

-Kadın basketbolda 4-5 kişilik rotasyonla bütün kulvarlarda gitmeye çalışıyoruz, kızlar artık birer birer sakatlanmaya başladı.Tepki gelince saçma sapan 1-2 kişi getirmeyi akıl ettiler.

-Kadın voleybolda orta oyuncularından aldığımız katkı, halilden aldığımız skor katkısından daha beter.Yıldızı parlayan 3-4 oyuncu dışında oldukça vasat bir takımız.

-Kadın voleybolda tek oyun planı topu atın Alexia'ya skor yapsın olan, yıllardır şubenin başında olmasına rağmen bir tane kupa alamamış, en büyük hobisi 2-0dan maç vermek olan Ataman Güneyligil'e verdik yine.En son maçta Alexia'yı ağlattı zaten.

Sözün özü, Galatasaray bir markadır.Bütün amatör branşlar kendi halinde, üç kuruşluk bütçeler ile orta sıra takımı olacaksa kapatın hepsini.Ya fener gibi yarışmacı olacaksınız, ya da anadolu takımı muamelesi yapmayacaksınız.Kendi elindeki şubelere ne kattın da bir de kadın futbol kuruyorsun sen?Yazık değil mi ulusal kanalda, kariyerlerinin muhtemelen ilk resmi maçında 7-0 yenilerek rezil oldu kızlar.

herkes dolmuş boşalın arkadaşlar

Kasada hazır 500 milyon euro bulan Burak Elmas’ı, ilk 7 haftada şampiyonluğu matematiksel olarak garantilememiş olmasından dolayı istifaya davet ediyorum. Morutan’a ver 15 milyon euroyu getir kardeşim ilk günden. 3 milyona aldın ama vakit geçti. Napacaksın elde kalan euroları?

Geri
Üst Alt