Burak Elmas İstifa!

Böyle çok erkenden ahkam kesmeyi sevmem ama Mayıs'ta ilk ibrada adamı öttürürler.
Şu son kadın futbol maçı rezilliğinde bile birileri hesap vermesi gerekiyor.
Gerekli bilgileri anlatacağım diye çıkıp basın toplantısı yapıp kadın futbolu bakın hazırlık maçı yapacağız ayağına girip bu maçta şerefsiz ve adice bir skor ortaya çıkmasına vesile olur ve bazı şeyler anlamını yitirirse çıkıp hesap verirsin kardeşim.

Ben transferde falan değilim 10 günde olmuş 1 ayda umrumda olmaz, sponsor yalanını da umursamam çünkü son yillarda kimin ne kadar verdiği de ortada ama kardeşim insanlar bunları sineye çekmişken futbol takımına olanlar ortada olur taraftar kendini sahipsiz hissettiği yerde üzerine sevgili abiciginin elinde oyuncak olursan üzerler kardeş hepinizi üzerler.
İkinci bir Adnan Polata ihtiyacımız yok

İstifa falan şu aşamada sacma da, acilen şu dost kardes ayaklarini bırakmsi lazim. Nihat ozdemir ile alakali, olumlu yorumlar yaptığında da yazmıştım. 5 yaşındaki çocuk nihatin iyi niyetli olmadığını bilir ama kendisi öyle görmüyor. Zor bir dönemde geldi, taraftarin cok da sabri yok. Bugünkü mac ise baya büyük skandal bana göre. Ne olursa, nerede olursa olsun ezeli rakibinize böyle ezilemezsin.

Fb ile nereden çıktıysa bi anda dostluk rüzgarları moduna girdi anlamadım. Şikeci, ırkçı, arsız adamlarla neden bu kadar dost olmaya çalışıyor cidden merak ediyorum.

koç denen adiyle ahbablık yapmaya geldiyse hemen istifa etmelidir

Ali Koç ve Burak Elmas'dan samimi görüntüler - Tüm Spor Haber

Ocak'ta mali kongre olacak diye dedikodular dönüyor, olursa bu yönetimin dağılma olasılığı baya yüksek.

Burak Elmas'tan Mustafa Cengiz'e Ali Koç tepkisi​

Galatasaray Başkan Yardımcısı Yusuf Günay: "Basketbol derbisindeyiz." sözleriyle Ali Koç ve Mustafa Cengiz'in samimi görüntülerini paylaşırken, eski yönetici Burak Elmas'tan tepki geldi.

Kulüpler Birliği bildirisine göndermede bulunan Galatasaray eski yöneticisi Burak Elmas, Ali Koç ile bir araya gelen Mustafa Cengiz'e tepki göstererek "17 kulübün yazmış olduğu bildiri için teşekkürlerimizi ilettiniz mi?" ifadelerini kullandı.

:)

Galatasaray Başkan Yardımcısı Yusuf Günay: "Basketbol derbisindeyiz." sözleriyle Ali Koç ve Mustafa Cengiz'in samimi görüntülerini paylaşırken, eski yönetici Burak Elmas'tan tepki geldi.

Kulüpler Birliği bildirisine göndermede bulunan Galatasaray eski yöneticisi Burak Elmas, Ali Koç ile bir araya gelen Mustafa Cengiz'e tepki göstererek "17 kulübün yazmış olduğu bildiri için teşekkürlerimizi ilettiniz mi?" ifadelerini kullandı.

puh

Bu burak çok yanlış bir insan. Makama olan saygımdan daha ağır konusmak istemiyorum.

bence niye imza atmadık diye sitem etmiş burada

Şuna sebep olduğu için benim gözümde tamamen bitmiştir. Gururu varsa ben Galatasaray armasını küçük düşürdüm diye şuan istifa eder. Dostluk yaptığı adamlara bak başkan .

BEN İSTEMİYORUM KARDEŞİM. NE FENERLE NE BEŞİKTAŞLA DOST OLMAK İSTEMİYORUM . SEN İSTİYORSAN GİT ŞİRKETLERİ BİRLEŞTİR BAŞKAN .

Başkan dostluk maçı ayarlamışsın kızlarımız sahada aglıyor fbliler sahamızda çılgınca dansediyor...
Giderek bizi daha sahipsiz bırakıyorsun!

Ne olursa olsun!
Bile bile sporcunu üzmeyeceksin! Taraftarının rencide olmasına izin vermeyeceksin! Stadını baskalarının mutluluk sahnesi haline getirmeyeceksin! Tarihe gececegini bildiğin bir işe hassas yaklaşacaksın!

Bunu bizmi öğretecegiz! İşini doğru düzgün yap!

Geri
Üst Alt