- 1 Haziran 2015
- 27.712
- 19.264
- 2.148
derhal gönderilmeli
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şuna sebep olduğu için benim gözümde tamamen bitmiştir. Gururu varsa ben Galatasaray armasını küçük düşürdüm diye şuan istifa eder. Dostluk yaptığı adamlara bak başkan .
BEN İSTEMİYORUM KARDEŞİM. NE FENERLE NE BEŞİKTAŞLA DOST OLMAK İSTEMİYORUM . SEN İSTİYORSAN GİT ŞİRKETLERİ BİRLEŞTİR BAŞKAN .
Galatasaraya cincon diyenin sülalesini tüm galatasaray alemi
Ne seviyorsunuz şu istifa kelimesini be. Herkes hayatı bilgisayar oyunu sanıyorAdam gibi kadro kuramamışsın bir de gitmişsin Fb gibi şerefsizlerden içeride fark yemişsin.
O kızların özgüveni kırıldı şu 1
Taraftarın takıma merakı ve desteği başlamadan bitme noktasına geldi şu 2
Hiç yoktan heriflere malzeme verdik şu 3
Şu maçın sonucu bile başlı başına istifayı gerektiriyor.
Dursun Özbek > Burak Elmas
Biri gercek galatasaraylı digeri malumDursun Özbek > Burak Elmas
Beceremeyen gidecek, siz de ne çok seviyorsunuz beceremeyenleri koltukta tutmayı. İlk hatası değil ki bu. Daha geleli 6 ay oldu kaçıncı skandalı bu.Ne seviyorsunuz şu istifa kelimesini be. Herkes hayatı bilgisayar oyunu sanıyor
Seneyi kaç istifayla kapatmak seni tatmin eder? 3-5? Her beğenmediğin şeyde böyle tepki veriyorsan kolay gelsin sana.Beceremeyen gidecek, siz de ne çok seviyorsunuz beceremeyenleri koltukta tutmayı. İlk hatası değil ki bu. Daha geleli 6 ay oldu kaçıncı skandalı bu.
Bu büyük terbiyesizlikmiş. Ne kompleksli, ne varoş camia yav bunlar.
Şuna sebep olduğu için benim gözümde tamamen bitmiştir. Gururu varsa ben Galatasaray armasını küçük düşürdüm diye şuan istifa eder. Dostluk yaptığı adamlara bak başkan .
BEN İSTEMİYORUM KARDEŞİM. NE FENERLE NE BEŞİKTAŞLA DOST OLMAK İSTEMİYORUM . SEN İSTİYORSAN GİT ŞİRKETLERİ BİRLEŞTİR BAŞKAN .
Balık baştan kokar diye atasözümüz var. Görünen köy kılavuz istemez diye atasözümüz var. Bilmem anlatabildim mi? Galatasaray'ın birkaç beceriksiz yüzünden harcayacağı seneleri, parası yok.Seneyi kaç istifayla kapatmak seni tatmin eder? 3-5? Her beğenmediğin şeyde böyle tepki veriyorsan kolay gelsin sana.