Burak Elmas İstifa!

Şuna sebep olduğu için benim gözümde tamamen bitmiştir. Gururu varsa ben Galatasaray armasını küçük düşürdüm diye şuan istifa eder. Dostluk yaptığı adamlara bak başkan .

BEN İSTEMİYORUM KARDEŞİM. NE FENERLE NE BEŞİKTAŞLA DOST OLMAK İSTEMİYORUM . SEN İSTİYORSAN GİT ŞİRKETLERİ BİRLEŞTİR BAŞKAN .

Bu büyük terbiyesizlikmiş. Ne kompleksli, ne varoş camia yav bunlar.

Adam gibi kadro kuramamışsın bir de gitmişsin Fb gibi şerefsizlerden içeride fark yemişsin.

O kızların özgüveni kırıldı şu 1
Taraftarın takıma merakı ve desteği başlamadan bitme noktasına geldi şu 2
Hiç yoktan heriflere malzeme verdik şu 3

Şu maçın sonucu bile başlı başına istifayı gerektiriyor.

Adam gibi kadro kuramamışsın bir de gitmişsin Fb gibi şerefsizlerden içeride fark yemişsin.

O kızların özgüveni kırıldı şu 1
Taraftarın takıma merakı ve desteği başlamadan bitme noktasına geldi şu 2
Hiç yoktan heriflere malzeme verdik şu 3

Şu maçın sonucu bile başlı başına istifayı gerektiriyor.
Ne seviyorsunuz şu istifa kelimesini be. Herkes hayatı bilgisayar oyunu sanıyor

Bu sene bir sekilde hem Terim hem Elmas ile devam edilir fakat bu sonuclar devam ederse 2022 Aralik ayinda erken secim olur. Kimse global sponsoru filan tınlamaz.Onemli olan futboldaki neticeler.

1. Transfer donemi bayagi iyi ve verimli gecti, Gustavo disinda kotu transfer yok ki kadronun hem derin hem kaliteli hem de potansiyelli olmasi icin sadece birkac transfer daha yeterli olacak. Maaslarin muthis seviyede dusmesi de cabasi ve net sekilde alinan her oyuncu aninda bir asset'e donustu cok iyi yatirimlar yapildi. Gecmisinde oyuncu gelistirip satma gelenegi olmayan bir takim icin bu vizyonu ortaya koyup bu topculari ikna etmek basit degil
2. :red:
3. Lige havlu attigimizi dusunmuyorum, ayrica bu yapilanmanin ilk yilinda yol kazalari kacinilmazdi, hakem yonetimiyle gasp edilen puanlarimiz da ortada
4. Bu maclarin normal sartlar altinda kaybedildigine inanmak icin ya hasta fenerli olmak lazim ya da maci izlememis
5. Gruptan cikmak maceranin sonu mu oluyor? Marsilya gibi Fransa'nin iki numarali takimini geride birakmak az buz bir is mi?
6. Ne yaparsa yapsin bunun onune gecemeyebilir, hakemleri o kontrol etmiyor sonucta. Ha bu duzeni degistiremezse ya da genel manada sessiz kalmaya devam ederse zaten sonu olur, olaganustu secimle gider
7. Rekabette olabilecek seyler. Maglubiyetten korkmak spor kulubu olmanin prensibine aykiri
8. Amator takimlara para akitip zarar etmektense kendi yaglarinda kavrulmalari daha dogru olur, varsin rekabetci olmasinlar. Sohret ugruna kimseyi sirtinda tasiyabilecek durumda degil guzide kulubumuz, olmamali da

Beceremeyen gidecek, siz de ne çok seviyorsunuz beceremeyenleri koltukta tutmayı. İlk hatası değil ki bu. Daha geleli 6 ay oldu kaçıncı skandalı bu.
Seneyi kaç istifayla kapatmak seni tatmin eder? 3-5? Her beğenmediğin şeyde böyle tepki veriyorsan kolay gelsin sana.

Şuna sebep olduğu için benim gözümde tamamen bitmiştir. Gururu varsa ben Galatasaray armasını küçük düşürdüm diye şuan istifa eder. Dostluk yaptığı adamlara bak başkan .

BEN İSTEMİYORUM KARDEŞİM. NE FENERLE NE BEŞİKTAŞLA DOST OLMAK İSTEMİYORUM . SEN İSTİYORSAN GİT ŞİRKETLERİ BİRLEŞTİR BAŞKAN .

Rezillik, dursunu geçti artık

Seneyi kaç istifayla kapatmak seni tatmin eder? 3-5? Her beğenmediğin şeyde böyle tepki veriyorsan kolay gelsin sana.
Balık baştan kokar diye atasözümüz var. Görünen köy kılavuz istemez diye atasözümüz var. Bilmem anlatabildim mi? Galatasaray'ın birkaç beceriksiz yüzünden harcayacağı seneleri, parası yok.

Bu başlığı aslında ben uzun zamandır açmayı düşünüyordum . Ama Avrupa'da bu aşamadayken içim elvermedi. Ama bugün artık cidden bardak doldu .

Başkan büyük sözlerle takımın başına geldi. Her yerde duyurduğu sözü ise stad isim sponsorluğuydu. Anlaştıklarını söylediler. Başkan olduğunda açıklayacağını söylediler vs. Kaç ay boyunca açıklamadılar . Ve en son NEF ile anlaştılar. Şimdi arkadaşlar çoğumuz bazı noktaları kaçırdık aslında. Şimdi Türk futbolcularla Türk Lirası üstünden anlaşma yapıyoruz mesela , Türk şirketlerle de Türk Lirası üstünden. Başkanın Uluslararası bir şirketle anlaşma yapmaması bize öyle bir olumsuzluk yarattı ki . Bu Türk Lirasının değer kaybıyla biz belki de şuan Türk Telekom'un verdiği paranın bile altında bir para alıyoruz. Yani ilk başta burada başkan patladı.

Daha sonra her çıktığı yerde TFF konusunda racon keser tarzda açıklamalar yapıyordu. Kurulları istifaya filan davet ediyordu. Takımın şuan ki durumu elbette ki %100 hakemlere veya TFF 'ye bağlanabilecek bir şey değil. Ama ben eminim ki 16 puan farkın en az 7 8 puanı sırf hakem hatalarından kaybedilen puanlardı. Bu konuda başkan hiçbir şey yapamadı. Yaptığı açıklamaların hiçbir tutarlı yanı yoktu. Fenerbahçe maçı ise artık bu durumun zirvesiydi ki başkan o konuda da bizi küçük düşürdü. B

Bir Galatasaray başkanı , hakkının yenmesi sonrası eğer Türkiye Futbol Federasyonu'na gidiyor ise oradan dostluk mesajı ile ayrılıp yan yana basın açıklaması yapmaz. Yapıyorsa da istediğini almış olması lazım. Daha 2 gün önce seni doğramışlar , sen görüşme sonrası dostluk mesajları veriyorsun . Bunu da geçtim , senin locanda bir TFF gözlemcisi rakibinin golüne seviniyor . Sen TFF binasından ayrılır ayrılmaz o gözlemciyi savunan açıklama yayınlanıyor üstüne sen ve hocan PFDK'ya sevkediliyorsun. Bunlar Galatasaray Spor Kulübü başkanının içinde olmaması gereken durumlar. Şuan resmen başkan o koltuğu küçük düşürüyor.

Üstüne tüm yorumcuların son maçında rakibinin lehine verilen penaltı için , penaltı olmadığına dair yorumlar yaparken , Erman Toroğlu çıkıp Galatasaray'ı doğruyorlar diye bas bas bağırırken , sen maçtan sonra tek kelime etmiyorsun. Kusura bakma başkan ama o koltuk sana biraz ağır geldi sanırım.

Hele hele ''OLAĞANÜSTÜ'' başlığıyla yaptığın basın toplantısı baştan aşağıya rezaletti. Gazeteciler atacak manşet bulamadılar . Çünkü hiçbir şey söylemedin .

Şunu da dile getireyim . Bir Galatasaray başkanı '' Konuşursam ülke ayağa kalkar'' tarzı manipülatif açıklamalar yapamaz kardeşim. Elinde böyle bir şey varsa çık söyle .Kimden korkuyorsun ? Ha diyorsan ki Galatasaray zarar görmesin diye susuyorum ... DAHA NE KADAR ZARAR GÖRECEĞİZ BAŞKAN ! HOCAN 6 MAÇ CEZA YEMİŞ , BAŞKAN YARDIMCIN BİLMEM KAÇ GÜN HAK MAHRUMİYETİ ALMIŞ , TAKIMIN HER MAÇ ÇATIR ÇATIR DOĞRANIYOR . DAHA NE KADAR CANIMIZ YANACAK .

HAYAL KIRIKLIĞI ... BAŞKA HİÇBİR ŞEY DEĞİL .

Geri
Üst Alt