Burak Elmas İstifa!

hala bi acıklama yok

yaw 2 gün önce kurulmuş amatör bir takım diğeri alanında zaten güçlü bir takım bizimkileri kadına şiddet dostluk ayağına kandırıp maç almışlar , zaten normalde 5ten fazla atabilecek bı rakip , adamlar o kadar komikki bide hakem ayarlayıp rezil etmeye kalkmışlar tamamen eziklik psikolojisinin ürünü, ne kadar büyük ezildiklerinin ispatıdır bu , ama ne olursa olsun başkan bu tongaya düşmemeliydi

CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ya çık konuş, yer yerinden oynasın ya da istifa et.

Cuma ya kadar bekleyeceğim, eğer konuşmazsan sana da yazıklar olsun.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Ayrıca savaşı da yanlış cephede yapıyoruz. TFF ile savaşacak bir durum yok. Çünkü ortada bir TFF yok. Nihat Özdemir kendi inisiyatifiyle oraya kahve makinesi bile alamaz. Tamamı siyaseten ele geçmiş bir kurum ve bize ayar çeken de bu siyaset kurumu. Artık yönetimlerin karnından konuşmasına gerek yok. Yüzde 1 lik partilerin peşinde koşan siyaset, 20 milyonluk Galatasaray'ı karşısına almaya cüret ediyorsa bedelini ödeyeceğini hatırlatmak şart.. Başka hiçbir çözümü yok bu durumun.

Bırak Elmas. Artık böyle hitap edesim var. Çok pis taktım yine. Terimle benzer tek özelliğim ama ne var ki ben olay ve durumlara göre böyleyim yani. Belli, elle tutulur, somut bir şey olmalı. Maşallah kısa süreçte de hepsini verdi. Şeffaf değil, çelişkili, bahsettiğinin aksine plansız programsız, GSmizden çok başka kurum, kuruluş ve kişilere arka çıkıyor. MCye apılanların yanında şu an yaşadığı hiç. Herkesin fazla kibar, anlayışlı olduğunu düşünüyor ve görüyorum. Terimi anlarım da bu ne yaptı da vefa kafasına girilir gibi bir koruma altına alınıyor anlam veremedim. Kısa vadede bu kadar hızlı zararı vermesi de cabası.

Bende şu ana kadar Burak elmas dan memnun değilim. Transfer döneminde orta saha transferini yapamaması (son gün assuncaoyu getiebildi) , stad isim sponsorunu global şirket dedi , yine nefe kaldık. Amatör branşlar da eksiklikler var. Bugün ki kadın futbolunda yaşadığımız rezillik, TFF ile mücadelesinde etkisiz kalması , durduk yere Fenerbahçe ile dostluk edebiyatına başlaması v.s. Aslında işin sonu belli. Ama yine de erken konuşmamak lazım. Bakalım görelim.

Ne biçim Galatasaray başkanısın sen twittercı elmas. Önceki yönetimi Twitter'dan eleştirip duruyordun. Şimdi başkan olunca ne oldu da Limak Nihat'a abi çekip, Koçla kanka modlarında takılıyorsun.

Aman herkesle aram iyi olsun da özel hayatımda işlerim bozulmasın vs. kafasındaysan derhal istifa et. Ünal Aysal'ı seven var sevmeyen var ama bunlar gibi 10 tane başkan ederdi Galatsaray'ı savunmak konusunda.

fatih terim'in hükmedebilecegi düşük profil bir başkanı seçerken düşünecekti camiamız bu günleri. daha kendi teknik direktorune söz geciremeyip yeri geldiğinde hesap soramayan bir başkan, nasıl nihat ozdemir ali koclarla baş edebilsin? doğanın kanununa aykırı işler bekliyoruz bu başkandan !!

SM-T870 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Daha parasını ödediği kendi teknik direktöründen çekinen hatta bana göre korkan adam kalkacak Tff'ye, Ali Koç'a laf söyleyecek öyle mi.

Terim çıkar konuşur ama bu konuşamaz. Galatasaray kulübü başkanlığı makamı maalesef böyle yönetilmemeli ve kongre üyeleri de bunları başkan seçmemeli. Bu kadar kolay olmamalı Galatasaray kulübüne başkan olmak.

1639080342733.webp

1639080448260.webp

1639080560575.webp

1639080647883.webp

1639080741225.webp

1639080904157.webp

1639081048629.webp

1639081136734.webp

1639081234341.webp

Bu sezon ifb'ye karşı oynanan 8 maçta 7 mağlubiyet ve sadece 1 galibiyet alabilmişiz o da erkek voleybolda.

Hala o koltukta oturmaya devam mı?

TL Bazında kulübe sponsor bulmakla başkanlık yapılmıyor!

Geçen senede hakemler doğruyordu bizi ama burak elmas geldiğinden beri her branşta hakem katliamı başladı..

Lütfen İstifa Et!

Hani amatör branşlarda yatırım yapacaktım başkan. Sana sırf o yüzden destek vermiştim. Bizi paspas ettim derbilerde. Ben istifa et demeyeceğim. 1 sene daha şansın var bence. o da olmazsa istifa diye bagiracagim

Kadın futbol takımı için sövebilirim çünkü aradaki uçurumu görüp maça çıkarmıştı.

Ama Erkek basketbolda bütçemiz bu kadar denk seviyede değiliz yapacak birşey yok. Burak elmas gelmeden öncede amatörlerde yeniyorlardı zaten.

Geri
Üst Alt