Burak Elmas İstifa!

Bu olayin ivedi sekilde gerceklesmesi gerekiyor

Aralıkta teknik ekibi komple kovup şu günlerde seçim yapıp kulübü yeni yönetime bırakacaktı.
Sonu son değil tarihe Adnan Polat ve dursun özbekten daha aşağılarda yazılacak.
Galatasaray tarihinde 1.sene devrilen başkan olarak geçip belki de ilk kez ihraç edilen başkan olacak.
Tebrikler burak şimdi crackli cm01-02 oyununu al ve uza.

ft konusu kilitlendi sıra bu konuda

kim gelirse gelsin bundan kötüsü olmaz diyorum fakat her seferinde daha kötüsünü bulmayı başarıyoruz.

bir insan nasıl dursun özbekten vasıfsız olabilir? rahmetli cengizi karıştırmıyorum.

bu herifin yaptığı iş bilmezlik ya da beceriksizlik değil, düpedüz hainlik yapıyor.

acil istifa etmeli.

En azgin febeli bile şunu söyleyebiliyor ama sizden tik yok. Utaniyorum sizin gibi baskanimiz oldugundan

Ali Naci Küçük: Galatasaray'da iç savaş ve camia içindeki bölünme sürüyor. Bazı üyeler imza toplayarak kulübü seçime götürme hazırlığında.

Rahmetli Mustafa başkanımın ahı var adam çöp transferlere onay vermedi diye düşman ilan edip taraftarın önüne atmıştı oysaki 60 transfer yapmıştı, belmas da ibra etmemek için ihraç ettirmek için elinden geleni yapmıştı bunlar daha bu ikilinin iyi günleri Gs dışında da çekecekleri var

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu saatten sonra o koltukta kalmasının bir yolu yok. Ne kadar erken seçim kararı alırsa Galatasaray'ın geleceği için o kadar hayırlı olur.

Kiraya gönderdiği kaleciyi geri getiremeyen, yabancı hakkı doluyken ekstra yabancı bir kaleci alan, kapında aylardır yatan oyuncuyu çok istediği yere getiremeyen, sözde Galatasaray'ın en yetkilisi olan kişi taraftarın gözünde bitmiştir. Bu saatten sonra istifa etmesi,ettirilmesi elzemdir.
1643799062951.webp

Geri
Üst Alt