Burak Elmas İstifa!

Geldiğiniz günden beri 1 kere olsun şu taraftarın yüzünü güldürmediniz, Abv, istifa !!!

Kepaze yönetim istifa etmeli.

Lütfen gider misin?

Zaten senin kayınpederini de sevmezdim

Seni de sevmiyorum süt oğlan

git bu kulüpten

Hemen istifa et bide gelecek senenin planlamasını yapıyor,genel kurul seni rezil ederek göndermezse onlarında Abv..

seçildiğin gün sevindiğime lanet olsun. hayatımda ilk defa bir başkana istifa yazıyorum. İstifa et. Hiç ama hiç yakışmadın. Güle güle.

İnşallah önümüzdeki seneye Burak Elmas yönetimiyle başlamayız. Torrent ve teknik ekibi nedir ne değildir bilmiyorum belki çok başarılı olur seneye de devam ederler tutup düştüğümüz bu durum da Torrent i suçlayacak halim yok

Ama Burak Elmas yönetimiyle başlamamız resmen intihar olur, inşallah Mart ayında genel kurulda hak ettiği gibi yaptıklarının cezasını çeker

Göreve geldiğinde oldukça amatör davranıyordu ancak son dönemde bir toparladı. İstifa etmesini gerektiren bir durum yok

Daha fazla devam etmemeli ibra edilmeyeceği kesin gibi zaten

1643806271636.webp

1643806302127.webp

Tamam istifa etsin de yerine daha iyi bir figür koyabilecek miyiz?
Dursun özbek iğrenç bir yönetimdi.kendi masraflarını kulübe mal eden bir adam.herkes burak elmasın ondan bile kötü olduğunu söylüyor ancak açıkça söylüyorum kimse dursun özbek seviyesine inemez.
Dursundan sonra merhum cengiz yönetimi geldi.transfer mevzuları ve hakkımızı koruyamadıkları gerekçesiyle sıkça eleştirildiler ki elbette haklılık payı vardı.Başkanlığının son senesinde de hastalığın etkisiyle eylem ve söylemleriyle devrini doldurduğu aşikardı.
Gelelim son seçimlere.5 adaylı seçimden taraftarın büyük kısmının istediği elmas koltuğu devraldı.ancak gelinen nokta herkesin malumu.
Yukarda saydığım 3 isim de çeşitli konularda haklı şekilde yoğun olarak eleştirildiler.
Şimdi elmas gitse bile Gsaray başkanlığına burak elması layık gören veya başka deyişle mecbur bırakan sevgili genel kurulumuzun içinden makama uygun birinin çıkacağına gerçekten inanıyor musunuz?
Lütfen daha kötü olmaz demeyin.başımıza ne geliyorsa "bundan kötüsü olmaz" mantığıyla hareket edildiği için vasat altı kişilere talim olduk.

konu yukarda sabit kalmalı 1 numaraya sabitleyelim.

üzülerek söylemek gerekirse ali koç febeyi hiç bu kadar kötü duruma getirmemişti

Geri
Üst Alt