Burak Elmas, Lazio Maçına Kadar Ateşkes İlan Etti

Biz taraftar olarak tıpkı Mesut Yılmaz için fener tribününde " sandıkta görüşürüz" pankartı asmadigimiz sürece bizden taraftar olmaz.

Lokomotif maçında kapılarını sınırsız taraftara açarak TFF'ye gerekli ayarı verdiğinde de o maç önem arz ediyordu. Kazansaydık şu an çıkmıştık. Mart'ı bekliyorduk. Kendiyle çelişe çelişe bir hal oldu. Resmen şu modda, inan hiç fark etmez...

Sanki bana konuşunca dağları titretiyo da...

Sivas maçını yku veya bahattin şimşek şerefsizlerinden birisi yönetirse bile konuşmaz artık.

Lazio macindan sonra da konusamazsan bundan sonra sezon sonuna kadar sus pus kalirsin.

Olurda lazio'dan 3-4 tane yiyip mağlup olursa fatih hocasını korumak için gündem değiştirmek adına kuru sıkı atar.

Hala ortalikta olmamasi enteresan.

tff ziyaretinde biri bunu kenara çekip ne dediyse arazi oldu korkudan.
kimin ne dedigi belli ama korkan yalnızca bizim baskan degil orası kesin koskoca koc holdigin 2 numarası adam bile sesini cıkaramıyor esiyor gürlüyor ama eylem 0
tehditler nedir ne düzeydedir bilmiyoruz ama ciddi tehditler var orası kesin
yalı bebesi ve bizimki mevcut düzen degisecek dedigi günden beri yusuf yusuf ediyorlar

Ne oldu lazio maçı mı var tekrardan ses soluk çıkmadı ? Nefret ediyorum şöyle ortaya bişi atıp susan FT de çok yapıyor konuşacağım konuşacağım hiç birşey konuştukları felan yok. Ne korkuyorsun kardeşim varsa konuş ama yemiyor de mı iş ilişkilerin bozulur devletle

Kasayı cukkalayıp tüymesin?

Bugün dördüncü gün. Artık esip gürlesen de insanların hevesini, ümidini, sana inanan kesimin de inancını kırdın.
Keşke biz haksız çıksaydık da Galatasarayımız böyle sahipsiz, başkalarına maşa gibi bağlı kalmasaydı.
Bu kurumlarla yakınlığın keşke sadece seni bitirseydi, oysa tahminimce sen kazanıyorsun ama kulüp kaybediyor.
Mayıs mı olur Haziran mı bilmem seçim yapılmalı. Genç, dinamikten ziyade donanımlı biri olmalı adayımız.
Verdiği her sözü de tutmadı ki ayrıca. Tutmuş gibi yaptı. Aldığı alt yapı takımı Allah aşkına bize layık bir kulüp mü...
Kimse küçümsüyorsun demesin ama durum bu. Böyle bir takımda kim neden gelişsin. Pazarlansın ya da.
Kurduğu amatör takımın bütçesi ve hazırlığı da ortada. Yoldan geçenleri toplamışız sanki.
Sponsor vaatlerinden havada Katarlar, bilmem neler havada uçuşuyordu. Erden ve Dinçer oldu.
Bu ekonomik şartta diyenleriniz olcak ki bunu bulduğumuza şükret, edeyim edeyim de vaatleri uçurtan ben değilim ki.
Twitterda neler neler demiş diğer görevdeki başkanlara, sonucuna bakıyoruz kendisi beterin beteri gibi.
Oysa Işıtan Gün ve Demirbilek ile bu alt yapı mevzusu vs halledilseydi, bizim takımımız için daha faydalı olabilirdi.
Drogba, Sneijder gibi adamlar, Elmander falan misal yapıyor, bunlara yetki verilip futbolcu keşfi yapılabilirdi.
Boş boş oturdukları yerden Necati, Selçuk ve Ardaya para yedireceğime, madem mevzu gelecek, böyle isimlerle çekmek isterdim yetenekleri.
Adnan bey de projelerini paylaşacaktı, o da yani laf cambazlığı gibi oldu .Herkes kendi ekmeğinde, taraftar harici.

Geri
Üst Alt