Ali Kol
Büyük Kaptan
- 31 Temmuz 2014
- 21.719
- 16.182
- 2.228
DÖ ve Polat mı?DÖ ve Polat konsorsiyumu geliyormuş. Bu batak daha başlangıç gibi

İki çapsız birleşsin, birlikte süper çapsız bir yönetim kurulu kursunlar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
DÖ ve Polat mı?DÖ ve Polat konsorsiyumu geliyormuş. Bu batak daha başlangıç gibi

Istifa etmesi hic birseyi cozmez kriz dahada buyur acilen bir iki takviye yapip mayista secim karari almalidir budan sonraki tek hedef kahretsede kumede kalmak olmali bu isin sakasi yok bu oyuncu gurubu kumeye duser
Aslında son yıllardaki en paralı yönetim olur ama şöyle bir durum var. Biri Futbol Şubesini Adnan Sezgin'e diğeri Tanman, Nazifoğlu, MÖ, Cenk Ergün'e emanet etti. Campos'u SD falan yapsalar bir ümit olabilir.DÖ ve Polat mı?
İki çapsız birleşsin, birlikte süper çapsız bir yönetim kurulu kursunlar.
İNŞALLAH artık yani. Yoksa rezil rüsva olucaz.Transfer icindir
Aman aman aman pu pu pu pu!!!Aslında son yıllardaki en paralı yönetim olur ama şöyle bir durum var. Biri Futbol Şubesini Adnan Sezgin'e diğeri Tanman, Nazifoğlu, MÖ, Cenk Ergün'e emanet etti. Campos'u SD falan yapsalar bir ümit olabilir.
Ne transferi?Transfer icindir
Hedef net kumede kalmak bu takim bitmis kalecisi yok forveti yok orta sahasi yok kimi yenecek merak ediyorum rize malatya filan gelsede bir iki galibiyet alsakzaten esas şimdi istifa ederse ihanet eder ... taraftar tabii istifa diyecek ama işin oluru kongreden seçime gidilmesi dediğin gibi.
Hedef bence kümede kalmak değil - bana göre hedef hala 3. ve 4üncülük - 9 puan var nedir ki. Tabii bugünkü takıma bakınca umutsuz oluyor insan ama
Düşman demeyelim, istemiyorumKes sen ft düşmanısın