Burak Elmas, Nef Stadyumu'nda Bir Toplantı Yaptı

Istifa etmesi hic birseyi cozmez kriz dahada buyur acilen bir iki takviye yapip mayista secim karari almalidir budan sonraki tek hedef kahretsede kumede kalmak olmali bu isin sakasi yok bu oyuncu gurubu kumeye duser

zaten esas şimdi istifa ederse ihanet eder ... taraftar tabii istifa diyecek ama işin oluru kongreden seçime gidilmesi dediğin gibi.

Hedef bence kümede kalmak değil - bana göre hedef hala 3. ve 4üncülük - 9 puan var nedir ki. Tabii bugünkü takıma bakınca umutsuz oluyor insan ama

DÖ ve Polat mı? :puhaha:

İki çapsız birleşsin, birlikte süper çapsız bir yönetim kurulu kursunlar.
Aslında son yıllardaki en paralı yönetim olur ama şöyle bir durum var. Biri Futbol Şubesini Adnan Sezgin'e diğeri Tanman, Nazifoğlu, MÖ, Cenk Ergün'e emanet etti. Campos'u SD falan yapsalar bir ümit olabilir.

olm elmas aklın varsa kaçarsın yoksa seni evire çevire götürecekler gibi

Bağırıp çağırmayacam işi masada çözücem diyip 30 puan fark yiyen 1 başkan yine masa başında

Aslında son yıllardaki en paralı yönetim olur ama şöyle bir durum var. Biri Futbol Şubesini Adnan Sezgin'e diğeri Tanman, Nazifoğlu, MÖ, Cenk Ergün'e emanet etti. Campos'u SD falan yapsalar bir ümit olabilir.
Aman aman aman pu pu pu pu!!!

Dursunda Polatda eksik olsunlar. İkisinin de köküne kibrit suyu!

Zaten her gelen başkan bir sonrakini aratıyor, Belmas çapsızı gitsin yerine mutlaka başka bir çapsız bulur getiririz biz.

Toplantı işi hikaye. Taraftar başkanın locasına gitmeye çalışmış polis araya girmiş. Erken çıkmamak için oturup purosunu içip viskisini yudumlamışlardır.

Habire toplanıyorlar ve takım habire kötüye gidiyor. Bence bir de toplanmamayı denesinler.

zaten esas şimdi istifa ederse ihanet eder ... taraftar tabii istifa diyecek ama işin oluru kongreden seçime gidilmesi dediğin gibi.

Hedef bence kümede kalmak değil - bana göre hedef hala 3. ve 4üncülük - 9 puan var nedir ki. Tabii bugünkü takıma bakınca umutsuz oluyor insan ama
Hedef net kumede kalmak bu takim bitmis kalecisi yok forveti yok orta sahasi yok kimi yenecek merak ediyorum rize malatya filan gelsede bir iki galibiyet alsak

Derhal istifa etmeli

Kulüpte ne Terim'in ne de Burak Elmas'ın bir tane bile kırıntısı kalmamalı

Ciddiyim bunlar olduğu sürece başarı hayal

Burak Elmasın bence tek suçu terimin dediklerini kabul edip gençleştirmeye gitmek trabzonspor gibi yapıp kaliteli oyuncuların yanına genç oyuncular alınacaktı. marcaonun yanına tecrübeli bir stoper alınıp defans hattında sadece boey ile gençleştime yapılabilirdi. orta sahaya hamsik gibi kaliteli bir oyuncu mesela banega alına bilir etrafına basan koşan adamlar alınabilirdi . bu şekilde yapılanma olasaydı terimde kaldırdı takım bu durumda olmazdı.

başkan düşüyoruz düşüyor. bu oyuncu grubunun maç kazanma güveni bitmiş. öne geçtiğimiz maçarlarda dahi kaç dk sonra gol yiyeceğiz diye bekler olduk. her seferinde de şaşırtmıyorlar sağolsunlar.

sen toplantı yapmayı bile beceremeyecek bir şahsiyetsin belmas

İstifa etse ne çözülecek peki. Transfer mransfer de olmaz iyice berbat olur herşey. Olması gereken istifa değil transfer yapmak şuan. Mayısta seçim yapcaksa yapsın tabi o başka.

Geri
Üst Alt