Burak Elmas, Olağanüstü Genel Kurula Katılmama Sebebini Açıkladı

Cihan Ağzıkara

Hic sasmaz kutsal guvercin boku fali
Yönetici
Süper Moderatör
Burak Elmas: "Bu kadar kısa bir sürede olağanüstü toplantı yapılmasını doğru bulmuyoruz. Divan Kurulumuzun bu kararı alma hakkı olduğu kadar, kısa zaman içerisinde istişare yapmadan organize edilen bir toplantıya katılmama kararı da bizim hakkımızdır."

katiliyorum baskan

Bu adamin yalanci oldugu zaten verdigi sözlerden belliydi

Hala destekleyenler varsa yaziklar olsun gercekten

Bu isin arkasinda kesinlikle bunlar var,bu kadar sessiz kalmasindan belliydi birseyler karistirdigi

Gelmis gecmis en kotu baskan olarak tarihe gecti dolandirici

Abi adam her dediğinin tersini yapıyor :ROFLMAO::ROFLMAO: Daha dün demedi mi ben de gidip imza vereceğim falan?

Bunun camposve sensible ile anlaşması durumu da muamma ha.
Gedsonun bilerek alınmaması vs de işin içinde herif planlı bir şekilde ilerliyor.
Ha gelecek başkan adayları da buraktan aşağı kalır yanı yok ya neyse

başımıza pis bela sardık. adaylardan beklenrtim yok ama bu adam klübü resmen keyfine göre idare ediyor. bu inadının arkasında bir şey olabilir zira zamanında yaptıkları buna delil.

bu adamı başkan seçtirmeyeceklerdi.

Esrefe mesafeliydim ama elmas ve yönetimi gibi kulübü markayı bu denli rezil etmez fenerlilere yalakalık peşinde koşmaz eminim

Ulan divanda her büyüğün , abin gelmiş .... bu kadar mı korkarklık.

Dün demedin mi orada olacağım diye...

Suçladığın kişiler kadar dansözlük ve belirsizlikten ilk sana laf ediliyor, belki de gereken yere değil.
Dün öyle birşey demedi galiba. İmza atarım dedi seçim için.

Dün katılıcam ordayız dedin bugün açıklamaya bak bu kadar omurgasızlık döneklik olmaz hain herif

Koltuğa yapışma emareleri sezinlemekteyim.

Yemedi onun için katılmayacağım demiyor da kıvırıyor.

Dansözü geçtin Burak Elmas. Galatasaray tarihimin en vasıfsız başkanısın. NET!

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

1643840464327.webp

Geri
Üst Alt