Burak Elmas: “Sıkıyönetim ilan edilmeli! Bütün sektör, kulüpler sıkı sıkıya denetlenmeli”

ayın kaçında bizim kongre ?

Bir semihe 4 trilyon ver sonra herkes denetlensin de. Sen önce kendi kulübünü kurtar. Popülizm yapma

Tek Tutunacağı dal ekonomik olarak hayal satması kaldı. Kurtuluşun yok Elmas. İBRA EDİLMEYECEKSİN

bu arkadaşın anlamadığı borçsuz kar yaparak bırakmak başarı değil bunları sportif başarı ile yapmak başarı yoksa benide başkan seçsinler para harcamayayım elde ki oyuncularlada her sene sözleşmesi biteni göndereyim maaş bütçesini düşüreyim zaten kulüp zarar etmez kara geçer ama bu başarı değil kaldı ki kağıt üstünde maddi başarı olsa bile maddi yıkım bu sportif başarılardan feragat edip oradan gelecek gelirlerden de vazgeçmek demek

Burak Elmas baskan secildiginden beri Galatasaray'i takip etmeyen birisi Burak Elmas'in bu anlattiklarini dinlese Galatasaray Ajax gibi bir takim olma yolunda oldugunu sanar. Isin gercegi Burak Elmas'in sampiyonlugu averajla kaciran bir kadroyu, 25 milyon euro para harcayarak kumede kalmaya calisan bir takim haline getirdigi. Anlattigi seyler mantikli ama bunlari yapacak kisi kendisi degil.

Bir başlıkta BE gördüm mü o yazıyı komple dikkate alamıyorum. Gitsin diye mecazen de olsa gözünün içine baktığım biri. Ha inşallah yerine de eteri gidip beteri geldi dedirtmeyecek biri gelir de hevesimiz kursakta kalmaz.

Bizim başkandan başka diğer klüpleri düşünen yok.

Geri
Üst Alt