Burak Elmas, TFF ve MHK Hakkında Açıklamalarda Bulundu

Faso fiso

Çıkıcaksın diyeceksinki

Servet Yardımcı, Mehmet Baykan kendi çıkarlarna göre yönetiyor federasyonu. Aleni Galatasaray düşmanlarıdır, bu şahısları istifaya davet ediyorum. Taraftarlarımız da bu Galatasaray düşmanlarnı iyi tanısınlar.
Sonra 90 dk tribünde Servet Yardımcı'yı analım, o zaman görürüz yer yerinden nasıl oynuyor.

Geçelim nezaketi falan.
Aynen ya g.te g.t demeyeceksen niye çıktın oraya

Cesurlar bir gün, korkaklar her gün ölür...

Sayın başkana hatırlatmak isterim. Zira kendisi geldiğinde nasıl bir sistemin içine gireceğinin, nasıl bir sisteme karşı savaşacağını, kimlerle mücadele edeceğini gayet iyi biliyordu. Ve söyledikleri de bunu değiştirme üzerineydi. Kendine güveniyordu. Ben çıkıp milyonlar önünde terbiyesizlik yapsın, iktidara geçirsin mi dedim. Sanki biz bilmiyoruz içimizde de bunlara oy verenlerin olduğunu. Sorun bu değil sorun bu haksızlıklara karşı çözümün olmaması!

Bugün çıkarsın bir dakika oynamadan durursun. Kim ne diyecek!

Ertesi maç full paf çıkarsın!

Bu sistem Galatasaray gibi köklü camialara, hele de bankalar anlaşması kapıya dayanacakken ekonomik olarak muhtaç.

Olağanüstü denilen şeylerde sözlü, soru cevap gibi röportajvari toplantı yapılmaz. Ciddi kararlar alınacağı için adı odur. Eylem gerektirir yani. Ortada eylem yok, çözüm yok. Biz zaten rahmetli MC döneminde bunu eleştirdik. En azından ben eleştirdim. O sebeple kimsenin hakkına giremem. Benim için isim önemli değil. Kimsenin görüşü de. Bak kendimizde herkese açık bir sitede kimlik ad soyad ile yorum yapıyoruz. Korkuyor muyuz! Benim düşüncelerim kimsenin kölesi değil. Ben bile cesursam başkan makamından da bunu beklerim.

Sayın başkana hatırlatmak isterim. Zira kendisi geldiğinde nasıl bir sistemin içine gireceğinin, nasıl bir sisteme karşı savaşacağını, kimlerle mücadele edeceğini gayet iyi biliyordu. Ve söyledikleri de bunu değiştirme üzerineydi. Kendine güveniyordu. Ben çıkıp milyonlar önünde terbiyesizlik yapsın, iktidara geçirsin mi dedim. Sanki biz bilmiyoruz içimizde de bunlara oy verenlerin olduğunu. Sorun bu değil sorun bu haksızlıklara karşı çözümün olmaması!

Bu sistem Galatasaray gibi köklü camialara, hele de bankalar anlaşması kapıya dayanacakken ekonomik olarak muhtaç.

Olağanüstü denilen şeylerde sözlü, soru cevap gibi röportajvari toplantı yapılmaz. Ciddi kararlar alınacağı için adı odur. Eylem gerektirir yani. Ortada eylem yok, çözüm yok. Biz zaten rahmetli MC döneminde bunu eleştirdik. En azından ben eleştirdim. O sebeple kimsenin hakkına giremem. Benim için isim önemli değil. Kimsenin görüşü de. Bak kendimizde herkese açık bir sitede kimlik ad soyad ile yorum yapıyoruz. Korkuyor muyuz! Benim düşüncelerim kimsenin kölesi değil. Ben bile cesursam başkan makamından da bunu beklerim.

Mehmet Helvaci bey sakin olalim ve kursuden inelim lutfen

tamam sen de dolayli olarak konusmaya ara verip spesifik olarak hangi vaatleri seni hayl kirikligina ugrattigini yazsan daha oturakli olur orhun hitabelerine

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
Siz sitenin yetkilisi misiniz ?
Okumama gibi hakkınız var, biliyorsunuz değil mi ? Hatta yok sayma? Sizi zorluyor muyum. Benden rahatsız olan sizlersiniz. Haklarınız açık. Mecbur değilim sizleri muhatap almaya. Etiketsiz yazılan şeyi etiketli cevapladım. Biraz siz cesur olun, bana tavsiye vereceğinize.

Siz sitenin yetkilisi misiniz ?
Okumama gibi hakkınız var, biliyorsunuz değil mi ? Hatta yok sayma? Sizi zorluyor muyum. Benden rahatsız olan sizlersiniz. Haklarınız açık. Mecbur değilim sizleri muhatap almaya. Etiketsiz yazılan şeyi etiketli cevapladım. Biraz siz cesur olun, bana tavsiye vereceğinize.

bana sen diyebilirsin.

evet yetkim vardir ki soru sorma hakkim oldugu gibi.

ben her gun ölmeyi seviyorm cesurluk benim hakkim degil sorry

Tüm bilgilerim adminde mevcut. Keramettin beye geçmişte sizin gibiler yüzünden gerekli bilgileri verdim. Kendisi gerek görürse şutlar. Ya da ceza verir.

.

benle konusurken beni genelleyerek kafanizda olusan anticigdem grubuna dahil etmezsenis sevinirim zira hic hoslanmam bireyimin gruplara atanmasini

Moderatör tarafında düzenlendi:
Geçmişle yaşamaya ne kadar alışmışsınız. O yüzden Galatasaray bu halde. Ben yine de günümüz şartlarını değerlendiriyorum. Komik komik etiketlemeden laf çarpmalarınız da şahsen umurumda değil.

Şu an baktığım zaman evet çok Cook kötü başkan. Verdiği vaatlere bakıyorum sonra da yaptıklarına, sonra sportif başarı kısmını da değerlendiriyorum, sizi tatmin ediyor olabilir ama beni etmiyor.

Kimseyle atışmak değil niyetim ama ısrarla buna çekmek isteyenler var aranızda. Fikrimi onaylamıyorsanız beni etiketler dersiniz ki bana da cevap hakkı doğar ya da görmezden gelirsiniz. Beğenirseniz de ifadeler açık zaten. Kimse beğensin diye yazmıyoruz zaten amacımız Galatasaray.

Ben sert eleştirilerde bulunan biriyim ama bu görevlerine karşı tutulduğum bir tavır. Kişiliklerine tek bir kelimem olmadı. Olamaz da. Keza sizlere de öyle. Ben hiçbirinize etiketsiz bir girişimde bulunmuyorum. Genel olarak sosyal medya yansımalarına göre bir fikrim varsa beyan ediyorum, gerektiği yerde site ortamı ve kuralları olduğundan da sessiz kalıp kendimi sakinleşene kadar frenliyorum. Ben sizlerin görüşlerini aşağılamıyorum ama nedense bana burada yapılanlar genelde bu.

Düşman olacak kadar yakınınız değilim.
Nefret edeceğiniz kadar samimi. Garip
Hanımefendi , demagojiyi bırakın rica ediyorum. Laf çarpmalarımız umurunuzda değilse paragraf paragraf yazı yazmayıverin , zira sonuca bakıldığında burada bir tutarsızlık söz konusu. Sizi kim niye düşman edinsin veya nefret etsin ? Yazdığım argümanlara cevap vermek yerine olayı başka yerlere çekmeniz komik. Görüşlerimi aşağılayabilirsiniz de bu bir problem değil. Tanımadığım bir insanın katılmadığım bir görüşüne saygı duymak zorunda değilim , kimse de bana duymak zorunda değil , bu ezberleri reddediyorum. Aşağılama amacıyla yazmıyorum zaten , yazdıklarınız gerçekte olanlar ile çeliştiği için gerektirdiği üslup ile yazıyorum. Kendinize bu kadar önem atfetmeyin.

Gene siyaset öne atılarak yönetim korumaya alınmış.
Siyaset falan palavra.Kimsenin kimseden korktuğu yok.Bunun inanılmaz abartılıdığını düşünüyorum.

Sesini çıkaracak adam her türlü çıkarır.
Yapamıyor beceremiyor.Bu kadar basit.Bizim başımıza gelenler bjk ve fbnin başına gelsin bak bakalım neler oluyor.

yönetim ve taraftarlar Hakemler konusunda hala durumun ciddiyetinin farkında değil..
hala genellleme yapılıyor.

Hanımefendi , demagojiyi bırakın rica ediyorum. Laf çarpmalarımız umurunuzda değilse paragraf paragraf yazı yazmayıverin , zira sonuca bakıldığında burada bir tutarsızlık söz konusu. Sizi kim niye düşman edinsin veya nefret etsin ? Yazdığım argümanlara cevap vermek yerine olayı başka yerlere çekmeniz komik. Görüşlerimi aşağılayabilirsiniz de bu bir problem değil. Tanımadığım bir insanın katılmadığım bir görüşüne saygı duymak zorunda değilim , kimse de bana duymak zorunda değil , bu ezberleri reddediyorum. Aşağılama amacıyla yazmıyorum zaten , yazdıklarınız gerçekte olanlar ile çeliştiği için gerektirdiği üslup ile yazıyorum. Kendinize bu kadar önem atfetmeyin.
Ben sizi aşağılamadım. Siz beni etiketsiz yargıladınız, Memduh bey. Ve çok garip kafakar var dediniz, konuşmalarıma rorori gibi ifadeler kullandınız. Bu mu saygı? Daha medenice olabilirdi. Burada yazma sınırı mı var ben anlamıyorum ki? Okuyan okur, okumayan geçer? Bir düşünmek zorunda değiliz yoksa. Sizin bana geliş üslubunuz tekrar okuyun biraz sıkıntılı. Ben sizleri engellemiyorum ama belli ki rahatsızsınız siz beni yok sayabilirsiniz. Kötü bir şey demedim. Fikrimi beyan ettim. Burada maç analizi yapan ve neredeyse kitap uzunluğunu da aşan bir arkadaşımız daha var, pozisyon yorumluyor misal. Ona da böyle misiniz? Muhtemelen okumadan geçiyorsunuz. Ben de aynı şeyi bana yapın diyorum. Saygılar

Nasıl bir hayal dünyasında yaşıyor bazıları belli değil ya. Lan koskoca devlet adamları tek adamdan izin almadan tuvalete gidemeyecek duruma gelmiş , ne dedi o diye bakan makan kovalayacak duruma gelmiş o tek adam. Başkan neden onun en yakınlarından biri olan Nihat'a ateş edemiyor diye başkan çok çok kötü başkan oluyor. Sonra o öyle değil diyince 25 milyor gs taraftarı rererörö. Bunu diyenlerin bir tanesi hayatında eyleme katılıp cop yedi mi acaba ? O 25 milyon taraftarın kaçı gerçek bir tepki gösterebilir , hangi paralel evrende yaşıyorsunuz ? İçinde yaşadığınız istibdadın farkına varın. Gereğinden fazla pasif evet ama bu başkanı duvardan duvara vurarak eleştirmeyi gerektirmiyor , kolay değil öyle bam bam konuşmak şu güncel durumda.
Bence siz hayal aleminde yaşıyorsunuz.
Kafanızda yaratmışsınız bir resim sürekli buna göre yorum yapıyorsunuz.

.

benle konusurken beni genelleyerek kafanizda olusan anticigdem grubuna dahil etmezsenis sevinirim zira hic hoslanmam bireyimin gruplara atanmasini
Ne kadar acayip ya. Gerçekten üsluba bakar mısınız. Yakındır, sıcak şekilde?

Çok yazık.

Moderatör tarafında düzenlendi:
yani yazıyla yayınlasaymış olurmuş, basın toplantısına gerek yokmuş gibi geldi bana. megafoncu daha sert konuşuyor. BEn çok sert çıkışlar beklemiyorum Burak Elmas'dan.

Yuvarlak lafları bırakacaksın başkan madem bıçak kemiğe dayandı. İsim isim kouşacaksın, "başkaları" falan demeyeceksin, örnek verirken sergen diyeceksin, irfan can deyeceksin, ahmet nur çebi diyeceksin. Düşmanlık eden servet yardımcı diyecekain, nihat diyeceksin. Yoksa Bugin söylediklerini ayaküstü her zaman söyledi zaten.

Geri
Üst Alt