Cesurlar bir gün, korkaklar her gün ölür...
Sayın başkana hatırlatmak isterim. Zira kendisi geldiğinde nasıl bir sistemin içine gireceğinin, nasıl bir sisteme karşı savaşacağını, kimlerle mücadele edeceğini gayet iyi biliyordu. Ve söyledikleri de bunu değiştirme üzerineydi. Kendine güveniyordu. Ben çıkıp milyonlar önünde terbiyesizlik yapsın, iktidara geçirsin mi dedim. Sanki biz bilmiyoruz içimizde de bunlara oy verenlerin olduğunu. Sorun bu değil sorun bu haksızlıklara karşı çözümün olmaması!
Bugün çıkarsın bir dakika oynamadan durursun. Kim ne diyecek!
Ertesi maç full paf çıkarsın!
Bu sistem Galatasaray gibi köklü camialara, hele de bankalar anlaşması kapıya dayanacakken ekonomik olarak muhtaç.
Olağanüstü denilen şeylerde sözlü, soru cevap gibi röportajvari toplantı yapılmaz. Ciddi kararlar alınacağı için adı odur. Eylem gerektirir yani. Ortada eylem yok, çözüm yok. Biz zaten rahmetli MC döneminde bunu eleştirdik. En azından ben eleştirdim. O sebeple kimsenin hakkına giremem. Benim için isim önemli değil. Kimsenin görüşü de. Bak kendimizde herkese açık bir sitede kimlik ad soyad ile yorum yapıyoruz. Korkuyor muyuz! Benim düşüncelerim kimsenin kölesi değil. Ben bile cesursam başkan makamından da bunu beklerim.
Siz sitenin yetkilisi misiniz ?
Okumama gibi hakkınız var, biliyorsunuz değil mi ? Hatta yok sayma? Sizi zorluyor muyum. Benden rahatsız olan sizlersiniz. Haklarınız açık. Mecbur değilim sizleri muhatap almaya. Etiketsiz yazılan şeyi etiketli cevapladım. Biraz siz cesur olun, bana tavsiye vereceğinize.