Burak Elmas, TFF ve MHK Hakkında Açıklamalarda Bulundu

Yine sorun kişiler değil sistem diyip

Yeri yerinden oynatacaktır emir eri

Koç masaya tıklattı 4 hakem neredeyse düdük astı

Bizimki masanın üstünde tepindi,yetmedi sözde tffyi bastı çay çikolata ikram edip sen aslansın kaplansın diyip sırtını sıvazladılar daha hafta geçmeden aynı hakemler maç aldı,yetmedi irfana çifte standart uygulandı

Göreve gelmeden önce her yayınını takip ettim hepsindede taraftara umut verdi asıcaz kesicez diye,ht de yayına diğer 3lüyüde alıp çıkması ve kural normale dönmez istediklerimiz olmazsa maça çıkmayız da diyince en çok ben destekledim ama gelinen noktada yapılan tek şey taraftara şirin gözükmek için sidik yarıştırmak

Mcde böyle yapardı hak yendiğinde taraftar konuşsanıza derdi mcde eyy ali eyy tff der,bi bok değişmez,bizim mallarda heyt be konuştu hakkımızı savundu derdi

Emir eri burak sen önce marcaoya verebildiğin 120 b euro cezayı ftye niye kesemedin onun bi cevabını ver

Sen ki yenen hakkımızı önce aman ağzımızın tadı kaçmasın ali rıza beycilikle halı altına süpürmüş kulübün haklarını zamanında savunmak yerine beklemişsin,konuşursam yer yerinden oynar dediğine göre konuşmadın ve kulübe etik ve ahlaken ihanet ettin

Sponsorlukta yutkunduk,avrupadan pilot takımda yutkunduk ama yutkundukça sen bunlar nasıl olsa yutuyor diye daha çok yutturmayı tercih ettin

Elini görüyor,yuttuklarımızıda istifra ediyor ve senin gölge başkanlığına allahtan rahmet,kederli tdnede başsağlığı diliyorum

Marcao ya 8 maç, aynisini hatta daha fazlasini yapan şikeci irfana 2 maç, Fatih hocaya 6 mac, karga sergene küfürden sadece 1 mac. Son iki haftada 2 penaltimiz verilmedi. Bunlari söylemeyeceksen boşuna çıkıp açıklama yapma baskan.

Kılışdar kadar olamıyorsun Başkan adam TUİK'i bastı sende c.tesi konuşcam de dur. Al arkana taraftarını dal içeri ne bekliyorsun

Servet Yardimci malum partinin uyesi. Onu indirmek hic oyle kolay birseye benzemiyor maalesef.
zaten bu sene ligde şampiyonluk şansımız da pek yok.
Malum partinin de miladının dolduğu açık ve günleri sayılı.
Asıl şuanda malum partiye karşı ya da malum partinin kuklalarına karşı direnmek, seçimin ardından daha güçlü olmak demektir.

Servet Yardımcı denilen şerefsizi indirmeliyiz. Servet Yardımcı ve Mehmet Baykan ikilisi ülkedeki en büyük Galatasaray ve Fatih Terim düşmanlarıdır.
Ben de öyle düşünüyordum. Hatta Nihat Özdemir de gitmeli. Ama bir gerçek daha var. Başkan derbide maça gelen federasyon yetkilisini eleştirmişti. Hatta sonra onunla maçta kavga ettikleri vs yazıldı. O adam bir önceki yönetimimizin tavsiyesiyle federasyonda görev alan biri. Yani Galatasaraylı. Uzun lafın kısası Fatih Terim ve Galatasarayın bazı düşmanları camiamızın içindedir maalesef. Aksi taktirde Galatasaray camiası birlik olsaydı önünde hiç bir güç duramazdı.

Ülkede oligarşi var hala oligarkların atamasıyla gelmiş adam için Elmas'a "masaya vurmuyor, şunu yaptırtmıyor" tarzı çocuk çocuk yorumlar yapılıyor. O adamı görevden alabilecek tek kişi var ülkede maalesef ki.

Burak Elmas sesin biraz gur ciksin yoksa sen etkisiz eleman misin?

☆☆☆☆

0 gibisin elmas yanyana durursan etkisizsin ama carparsan feleklerini sasarlar onlarin agzinin ortasina carp

☆☆☆☆

Akılda kalıcı ve tüm sezon kullanabileceğimiz bir toplantı olması dileğiyle. 2018-19 sezonunun başında da hakemlerden felaket çekmiştik ama 'VAR kayıtları açıklansın' çıkışı ve geleneksel ikinci devre atağı ile spektaküler bir şampiyonluk yaşamıştık.

Zaten söylediği şeyleri yinelemekle kalmamalı. Ayrıca ben kendilerinden yaratıcı bir protesto bekliyorum.

galatasaraylıyım belmasaraylı degilim boş yapma

beni tanımadan konşma raporlarım
Sen raporlarsan ben ne yaparım? Kesin yönetim asar beni!
Sanırım yönetim Galatasaray başkanına aşağılama ve hakaret postlarına ceza vermiyorsa bana da ceza vermez.

Ya herkes ayıp tutuyor da başkan nereye kadar yapabilir ne yapabilir buna tüm başkanlarımız dahil . Dizi izlemekten hep bunlar galiba.

Ya herkes ayıp tutuyor da başkan nereye kadar yapabilir ne yapabilir buna tüm başkanlarımız dahil . Dizi izlemekten hep bunlar galiba.
Ünal aysal dönemini bir araştır istersen neyin nasıl yapılacağını görmüş olurdun

Daha gelir gelmez herkes şike sürecinin üstünü kapamaya çalışırken bu ateş üfleyerek sönmez diyip herkes üstüne çullanırken can havliyle sönen ateşi üfleyerek harlayan isim aysaldı

Süper final saçmalığını herkes sindirmişken kuralı niye değiştirdiniz a koyduklarım diyen yine kendisiydi

Basketbolda fb ile oynanıp şampiyonluğun belirleneceği son maça şike sürecinde adı geçen hakemi atadılar diye takımı maça çıkarmayan ve bu kirli düzenin bir parçası olmayacaz deme büllüğüne sahip isim yine aysaldı

Sn başkan riva ve floryayıda akp ile değil gsyo kurup sadece gsnin değerlendirmesini istedi,buna başka kim cüret edebilirdi ki

Fbye döşediğimiz kadıköydeki şampiyonlukta ,kupayı kendi sahanızda alırsınız denince hayır burda alıcaz diyip ordada aldırmış kişidir yine aysal

Adam baktılar önüne gelene saha için saha dışı farketmeden döşüyor ,ftyi bizden koparıp araya nasıl nifak sokulduğunu hatırla,yabancı sınırı getirilip tarıklara muhtaç bırakıldığımızı hatırla,manciniylede başarılı olmasın diye sahada nasıl doğrandığımızı hatırla

Bjknin stadsız kaldığı ortalık o su olduğu dönem bizim stadı istediklerinde siktiri çekmiş kişiydi yine büyük başkan

Sözleri neyse eylemleride o idi,zira yukarda hatırlayıp sıraladığım şeylerin daha da fazlası vardır illaki ama bırak hepsini birden yapmayı 1 tanesini bile yapacak göt kimsede yok bu ülkede,görüldüğü gibi ülkenin en zengini ali koç bile dahil(para sahibi olmakla göt sahibi olmak farklı şeyler)

Adamı sonra medya eliyle bitirdiler,varlıklarını bile elinden aldılar,büyük başkan o kadar büyüktü ki baktı o dönem yabancı kuralı getirilip başarılı olması istenmiyor,sahada takımı doğranıyor,birilerinin kuyruğuna bastığı için gs zarar görüyor,genel kurulda gs zarar görmesin diye istifa etti

Kimse aysal gibi yürek yemiş olmayabilir,iktidarla ters düşmeyi göze alamayadabilir onada okey ama hem bunu yapamayıp hemde kalabalıkta atar yapıp tenhada özürlerini sıralıyosan o iş olmaz abicim

Malum partinin durumu da ortada. Gidiyorlar. Gidecekler. Kişisel çıkarını düşünüp Galatasaray'ı ezdiren namussuz şerefsizdir. Yetti yav canımıza.
Malum parti gitmeden bize huzur yok arkadaşlar. Bir dönem malum partiye oy vermiş biri olarak söylüyorum. Siyaseti spora sokan, futbolu tffb,mhk,pfdk gibi enstrümanlarla tiyatro oyunu haline getiren kendileridir

Burak Elmas: "Göreve geldiğimizden bari basının önüne fazla çıkmamaya özen gösterdik. Sizlerin önüne çıkmak beni mutlu etmiyor. Sizlerin önüne mümkün olduğu kadar çıkmak istemiyorum ve konuşması gereken antrenörlerin konuşmasını istiyorum."

Geri
Üst Alt