Burak Elmas, TFF ve MHK Hakkında Açıklamalarda Bulundu

Burak Elmas: "Bugün bağırmak, çağırmak, masaya yumruğunu vurmak gibi beklentilerin olduğunu biliyorum ama bunların etkisi çok kısa. Bugün böyle bir beklentiniz varsa bunu göremeyeceksiniz."

Burak Elmas: "Türk futbolu dibi görmüş durumda. TFF ile ilgili gerekli açıklamaları yaptım. Bu açıklamaların arkasındayım. TFF'ye gittiğimizde, sadece kendimiz için değil tüm kulüpler için konuşuyoruz."

Burak Elmas: "Herkesin eşit şartlarda mücadele edebildiği ve bizlerin, kulüplerimizi daha iyi yöneterek birbirimizi yukarıya çektiğimiz bir sistem istiyoruz. Kendimize değil, Türk futboluna adalet istiyoruz."

Burak Elmas: "Başka takımların maçlarını kötü yöneten hakemlerin aldığı cezalarla, G.Saray'ın maçını kötü yöneten hakemler farklı ceza alıyor. G.Saray maçını kötü yöneten hakemler ertesi hafta maç alırken, diğer takımların maçlarını kötü yöneten hakemler uzun süre ceza alıyor."

Burak Elmas:

"Bizim adımıza yönetenler, bize rağmen yönetiyor."

Burak Elmas: "Aynı suçlara, farklı kişi ve kuruluşlarda verilen farklı cezalar önemlidir. Bütün kararlarda ve cezalandırmalarda herkese eşit adalet istiyoruz."

Biraz daha isimleri net zikretmesi lazim.

Burak Elmas: "Bunun, 'Galatasaray'ın rakibine hata yaparsanız cezası büyük olur, Galatasaray'a hata yaparsanız halleder geçeriz.' demek olduğunu biliyoruz. Mesaj verilmeye çalışıldığını biliyoruz."

Adalet istiyoruz, türk futbolu dibe batmıştır deyip konuşmasını bitirdi.Soru alıyor şimdi.
???

Burak Elmas: “Galatasaray'ın adaletli bir ortamda nasıl performans gösterdiğini bu sezon Avrupa'da gördük.”

Faso fiso

Çıkıcaksın diyeceksinki

Servet Yardımcı, Mehmet Baykan kendi çıkarlarna göre yönetiyor federasyonu. Aleni Galatasaray düşmanlarıdır, bu şahısları istifaya davet ediyorum. Taraftarlarımız da bu Galatasaray düşmanlarnı iyi tanısınlar.
Sonra 90 dk tribünde Servet Yardımcı'yı analım, o zaman görürüz yer yerinden nasıl oynuyor.

Geçelim nezaketi falan.

TFF'yi istifaya mı davet ediyorsunuz?"

Burak Elmas "İstifaya davet etmiyorum, bunun artık bir zorunluluk olduğunu söylüyorum. Kulüpler de bunda mutabık. Bizi yönetenler bize rağmen bizi yönetiyor."

Geri
Üst Alt