Burak Elmas, TFF ve MHK Hakkında Açıklamalarda Bulundu

Böyle olağanüstü toplantı falan diyip beklentiye sokmasaydın bari.Suskunluğumuz asaletimizdendir deseydin bir de.

Burak Elmas:

“İrfan Can Kahveci'nin cezası, sadece buraya çıkmama neden olmadı. Aynı heyetlerin bütün sezonda verdiği kararları takip etme şansımız var. Bugünkü alışkanlık, Galatasaray, teknik heyet ve oyunculara üst sınırdan ceza verilmesi.”

Burak Elmas:

"Hiç bir zaman kısa zamanlı bir şampiyonluk vaadi vermedim, hep uzun zamanlı bir plan sundum. Bugün bu planımızın önündeki en büyük engel, futbolu yönetenlerdir."

Burak Elmas:

"MHK ve Disiplin Kuruluyla ilgili değişiklikler hemen yapılmalı."

ilk iyi cümle

Şampiyonluk sözü vermediğini söyledi. Beş sene sonrasının sürdürülebilir takımı için çalışıyorlarmış.

Tanımlama yaptığım zaman bu ve bunun ağası için forumda ceza alıyorum, bu sefer yapmayacağım, sadece ........ olduğunu tekrar düşündüğümü belirtmek isterim.

Burak Elmas: "Bundan sonraki federasyon başkanının popüler olmamasını istiyoruz."

Burak Elmas: "Bu yönetim artık bir engel, ve biz bu engelin artık kalkmasını istiyoruz."

Bir de Başkanımız Sn. Ünal Aysal'a benzetilmeye çalışılıyordu. Gercek gs taraftarı yemez bunları. Sn. Ünal Aysal'ın hayatta biat ettigi tek şey gs çıkarlarıdır. Gs'yi affetmeyeceğim diyen azılı gs düşmanı kuş Nihat'la göğüs göğüse çarpışmıştır. Burak ise Nihat'ı yaglamakla mesgul göreve geldiğinden beri.

Başkan biz de biliyoruz eşitsizlik olduğunu sen başkan olarak ne yapacaksın toplantı yapıp şikayet etmekle çözülseydi şimdiye bir şey kalmamıştı.

O kadar adam gün yapar gibi boşa toplanmışlar yav :D

Geri
Üst Alt