Burak Elmas ve Arkadaşları

Ramazan Aslan

Tecrübeli Üye
Konu kesin kilitlenecek fakat ben yinede başta yangın tayfadan olanların, katılmak isteyenlerin ve karşıt görüşte düşünenlerin fikirlerini almak açısından,

İlk olarak Fikrimi beyan ederek sorumu sormak istiyorum.

Fikrim : Burak Elmas ve arkadaşları Türkiye şartlarının su götürmeyen tarafıyla taraftarı hipnotize ederek popüler söylemlerde bulundu ve 40 oy farkla başkan oldu. Sonrasında malum kafalar kuma gömüldü. 2 açıklama ve verilen vaadler malesef piyasada yok. Baştan beride olumsuzum kendilerine. Kısacası fikrim bu yönetim Faruk Süren gibi ya Klübü batıracak yada hiçbirşey yapmadan 3 sene Galatasaray'ı kartvizit yapıp işlerini büyütecek. Başarılı olacağını sanmıyorum. Umarım yanılırım. Tek istediğimiz ülkenin lokomotifi olan Galatasaray'ın en kısa zamanda eski haline geri dönmesi

Sorum:Burak Elmas ve Heyeti seçildikten sonraki süreçte sizce nasıl gidiyor.

Baydiniz cidden. 5 senedir agizinizi acmadiniz her seye evet amin dediniz. Simdi mi akillariniza geldi?

Acik konusmak gerekirse populist soylemlerde bulunmayan siyasetci ya da herhangi bir birey secim kazanmasi zaten zor oldugunu dusunuyorum. 10 gun icersinde transferleri bitirecegiz soylemi populist bir soylem meshur cillerin iki anahtar soylemi gibi geldi bana. Biraz dalgasina inandim ona yoksa hic bir tarafi mantikli degildi. Hangi takim transferlerini bitirdi de biz bitirelim. Avrupa sampiyonasi vardi, corona var(di) gecen sezon, ekonomi sartlar zor vs. oyle kolay degil. Kolay olsa cengiz de yapardi diye dusunuyorum.
Yangin yapmaya gerek bulmuyorum sabirliyim ve biraz da umursamaz biraz daha sure vermek lazim sahsi fikrim bu dur.

Konu kesin kilitlenecek fakat ben yinede başta yangın tayfadan olanların, katılmak isteyenlerin ve karşıt görüşte düşünenlerin fikirlerini almak açısından,

İlk olarak Fikrimi beyan ederek sorumu sormak istiyorum.

Fikrim : Burak Elmas ve arkadaşları Türkiye şartlarının su götürmeyen tarafıyla taraftarı hipnotize ederek popüler söylemlerde bulundu ve 40 oy farkla başkan oldu. Sonrasında malum kafalar kuma gömüldü. 2 açıklama ve verilen vaadler malesef piyasada yok. Baştan beride olumsuzum kendilerine. Kısacası fikrim bu yönetim Faruk Süren gibi ya Klübü batıracak yada hiçbirşey yapmadan 3 sene Galatasaray'ı kartvizit yapıp işlerini büyütecek. Başarılı olacağını sanmıyorum. Umarım yanılırım. Tek istediğimiz ülkenin lokomotifi olan Galatasaray'ın en kısa zamanda eski haline geri dönmesi

Sorum:Burak Elmas ve Heyeti seçildikten sonraki süreçte sizce nasıl gidiyor.
Daha 1 ay bile olmadı. Bu arada Faruk Süren iyi batırmış kulübü 4 şamoiyonluk+ Uefa kupasıyla. Hatası olmuş mudur %100 ama batırmak başka bir şey. Adnan Polat ve Canaydın dönemi için bu tabir kullanılabilir. Adamlar 100 günlük bir plan koydular. En azından 100 gün beklenilmeli(Transfer hariç) zaten 100 günden sonra bir basın toplantısı yapılacağı da söylendi. Neler yapıldı, Neler yapılamadı ve Neden yapılamadı tarzında.

Baydiniz cidden. 5 senedir agizinizi acmadiniz her seye evet amin dediniz. Simdi mi akillariniza geldi?
Fikirlere saygınız olsun. Ülkenin başındakini beğenmiyorsunuz ama sizin gibi düşünmeyen sizden değildire gidiyor olay. Herkes sizin gibi düşünmek zorunda değil. Elmasında arkasına teneke bağlayacaksınız buraya da yazıyorum

Daha 1 ay bile olmadı. Bu arada Faruk Süren iyi batırmış kulübü 4 şamoiyonluk+ Uefa kupasıyla. Hatası olmuş mudur %100 ama batırmak başka bir şey. Adnan Polat ve Canaydın dönemi için bu tabir kullanılabilir. Adamlar 100 günlük bir plan koydular. En azından 100 gün beklenilmeli(Transfer hariç) zaten 100 günden sonra bir basın toplantısı yapılacağı da söylendi. Neler yapıldı, Neler yapılamadı ve Neden yapılamadı tarzında.
Uefa ve süper kupayı alan Galatasaray nedense 1 adım ileriye gitmedi. Bu aig hisseleri dahil bir sürü naneler çıktı. Faruk Süren monşer gibiydi o dönem. Başarı yokken batıran adamı başarı varken batıran adama kesinlikle tercih ederim. Hala Uefa kupasında kaldık. Hatırlatırım üzerinden 20 yıl geçti.

Cengiz ve yönetimine o transferleri yapmasına rağmen en çok eleştiri getiren de benim hatırlatırım

Aysal ve Dursun batıramadıysa kimse batıramaz bu kulübü.

Gscimbom mobil

Geri
Üst Alt