- 23 Aralık 2008
- 65.496
- 63.473
- 5.103
ünsali oturtmayı basarirsan benden sana 30 likeebeni de sevmiyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ünsali oturtmayı basarirsan benden sana 30 likeebeni de sevmiyor
ayakta seviyoünsali oturtmayı basarirsan benden sana 30 likee
yemin ederim sirf serverler turkiyede diye galatasaray forumu ismi altinda olmak zorundayiz avrupada olsaydik lgbt forumu olarak kabuledilirdikkonuyu yoğurtlu spaghetti kıvamına getirmişsiniz yine
çok iyii değil mi beeayakta seviyo
oglum gecenlerde bi video izledim ... japonlar boyle seviyo galibaçok iyii değil mi bee
yemin ederim sirf serverler turkiyede diye galatasaray forumu ismi altinda olmak zorundayiz avrupada olsaydik lgbt forumu olarak kabuledilirdik
herkes birbirine takmaya calisiyor
Forum baya yokluk çekiyorkesinlikle
Cihanla çok fazla vakit geçirmeye başladın kankaAdam bir konu açmış genel sohbete çevirmişsiniz beyler
Forumu bu denli laylaylom görmek beni üzmekte
Cihanla çok fazla vakit geçirmeye başladın kanka
karılarla ilgilenmiyorum artikCihana vekalet ediyorum kanka peşindeyim. Güzel kadınlar konusunda paylaşımlarına dikkat et
karılarla ilgilenmiyorum artik
cihan beni kadinlardan soguttu hanimla bile yataklari ayirdik durum ciddiSen kadınsız yapamazsın
He he bgKonu kesin kilitlenecek fakat ben yinede başta yangın tayfadan olanların, katılmak isteyenlerin ve karşıt görüşte düşünenlerin fikirlerini almak açısından,
İlk olarak Fikrimi beyan ederek sorumu sormak istiyorum.
Fikrim : Burak Elmas ve arkadaşları Türkiye şartlarının su götürmeyen tarafıyla taraftarı hipnotize ederek popüler söylemlerde bulundu ve 40 oy farkla başkan oldu. Sonrasında malum kafalar kuma gömüldü. 2 açıklama ve verilen vaadler malesef piyasada yok. Baştan beride olumsuzum kendilerine. Kısacası fikrim bu yönetim Faruk Süren gibi ya Klübü batıracak yada hiçbirşey yapmadan 3 sene Galatasaray'ı kartvizit yapıp işlerini büyütecek. Başarılı olacağını sanmıyorum. Umarım yanılırım. Tek istediğimiz ülkenin lokomotifi olan Galatasaray'ın en kısa zamanda eski haline geri dönmesi
Sorum:Burak Elmas ve Heyeti seçildikten sonraki süreçte sizce nasıl gidiyor.
cihan beni kadinlardan soguttu hanimla bile yataklari ayirdik durum ciddi
Daha 1 ay bile olmadı. Bu arada Faruk Süren iyi batırmış kulübü 4 şamoiyonluk+ Uefa kupasıyla. Hatası olmuş mudur %100 ama batırmak başka bir şey. Adnan Polat ve Canaydın dönemi için bu tabir kullanılabilir. Adamlar 100 günlük bir plan koydular. En azından 100 gün beklenilmeli(Transfer hariç) zaten 100 günden sonra bir basın toplantısı yapılacağı da söylendi. Neler yapıldı, Neler yapılamadı ve Neden yapılamadı tarzında.