Cengiz Usta
Kırmızı Üye
- 3 Ağustos 2019
- 2.350
- 2.815
- 1.148
Bilemiyorum ama kendisi temiz sayfaları severPeki A.albayrak Rizeye destek çıkıyor olabilir mi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bilemiyorum ama kendisi temiz sayfaları severPeki A.albayrak Rizeye destek çıkıyor olabilir mi?
Bu kadar açık aleni ve düşmanca yaklaşımlar için hasımlık olması lazım. Artık kim kime güvenecek belli değil. At izi it izine karıştıBilemiyorum ama kendisi temiz sayfaları sever
Tamam yapıyorlar bunu ama kimi kime rezil ediyoruz biz? Ülkeyi yöneten mekanizmaya mı?Bu yönetimi mc yönetimi gibi susup kabullenecek sanıyorlar da adamlar çat çat canlı yayında bütün rezilliklerini vuruyor yüzlerine hem de isim isim söyleyerek. Durmadan şiddetini arttırarak bunları dünyaya rezil etmeliyiz
Bu kadar açık aleni ve düşmanca yaklaşımlar için hasımlık olması lazım. Artık kim kime güvenecek belli değil. At izi it izine karıştı
Tamam yapıyorlar bunu ama kimi kime rezil ediyoruz biz? Ülkeyi yöneten mekanizmaya mı?
o konu ile bu konu ne alaka ?Rezil futbol ve terim i aklamak için gündem değişiyor gene
MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
hay sokucam yukarısını da emirini de padişah mı lan bu her şeye karar veriyorBizimkiler direnecek bence bu belli oldu ama yukarıdan baskı gelirse böyle emr ediyor gibisinden şeyler olursa ne olacak acaba ki en olası senaryo bu
En iyi cevabı sahada futbol oynayarak verirsin oda bizde yok malesef vasatlığa alıştıko konu ile bu konu ne alaka ?
Tabiki öyle daha doğrusu atadagi elemanlar her harekette icazet alıyor bize gelecek baskıda ekonomik şeyler üzerinden olur zatenhay sokucam yukarısını da emirini de padişah mı lan bu her şeye karar veriyor