Burak Elmas ve Yönetim İstifa!

Emre Saykal

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri
Öncelikle konuyu sakın kapatıp, korkmayın. Konu kalacak kural dışı bir şey yok.

Damat-Baba taht olayları 100 yıl önce geride kaldı, nasıl Ankara Çankaya belediyesi babadan oğula geçti Çankaya 30 yıldır rezil halde, Burak Elmas'da aynı.

Acilen Fatih'i görevden al veya istifa ettir, sonra şerefinle sen istifa et. Galatasaray başkanlığı sana 30 gömlek fazla, acilen hepiniz defolun gidin burası Galatasaray, Adnan Polat'ı bile kovmuş bir camiayız siz kimsiniz?

Acilen Fatih'i görevden al veya istifa ettir, sonra şerefinle sen istifa et. Galatasaray başkanlığı sana 30 gömlek fazla, acilen hepiniz defolun gidin burası Galatasaray, Adnan Polat'ı bile kovmuş bir camiayız siz kimsiniz?
Üsluba bak.
Asıl sen kendini ne sanıyorsun da 116 yıllık kulüpte Galatasaray başkanlığını taşıyan birine defol siz kimsiniz tarzı konuşabiliyorsun.
Fatih Terim in ayrılmasından yanayim bende ama bu kulüpte başkan ve teknik direktör olan Galatasaray tarihinde ismi asla unutulmayacak kişi ve başkanı hakkında böyle edepsizce bir kuş gibi konuşabiliyorsun. HADDİNİ BİL.
Mesajını düzelt ve düzgün konu aç bence

Burak elmas istifasi dışında ben de fatih Terim'in ayrilmasi taraftariyim

Maçtan sonra tff ve kurullarını istifaya davet etmezse kendisi istifa etsin.

Üsluba bak.
Asıl sen kendini ne sanıyorsun da 116 yıllık kulüpte Galatasaray başkanlığını taşıyan birine defol siz kimsiniz tarzı konuşabiliyorsun.
Fatih Terim in ayrılmasından yanayim bende ama bu kulüpte başkan ve teknik direktör olan. Galatasaray tarihinde ismi asla unutulmayacak kişi hakkında böyle edepsizce bir kuş gibi konuşabiliyorsun. HADDİNİ BİL.
Mesajını düzelt ve düzgün konu aç bence

Burak elmas istifasi dışında ben de fatih Terim'in ayrilmasi taraftariyim

Offf klasik malum partili.

İtaat eden tapan ve sorgulamayan.

Galatasaray başkanı kim, özelliği ne? Senden benden bir üstünlüğü yok, koyun olmayın ki güden çok olmasın.

Sakin olalım. Böyle başlıklara hiç gerek yok. Hocanın ayrılması taraftarıyım ama böyle üslup, tavır hoş değil.

Baskan bu gece terimi kovmali ve erken seçim kararını açıklamalıdır. Ben artık bu kadar rezilliğe dayanamıyorum.

Öncelikle konuyu sakın kapatıp, korkmayın. Konu kalacak kural dışı bir şey yok.

Damat-Baba taht olayları 100 yıl önce geride kaldı, nasıl Ankara Çankaya belediyesi babadan oğula geçti Çankaya 30 yıldır rezil halde, Burak Elmas'da aynı.

Üsluba bak şaka gibi

Galatasaray başkanı kim, özelliği ne? Senden benden bir üstünlüğü yok, koyun olmayın ki güden çok olmasın.
Ne partisi ne sacmalion seni köyün diye giderim asabimi bozma ahlaksızlığın lüzumu yok. Edebinle takilmayavacaksan baskana sarf ettigin defol kelimesini üstüne alıp git başka yerde ötede bayıl

Burak Elmas başkan filan değil. Sadece bir kukla, Terim kendi kendini kovar en fazla ama Elmas yine kovamaz.

Rts burak başkanın Arda turan ve fatih terimi mekanın sahibi olarak gostermesini nasil yorumluyorsun

Ne partisi ne sacmalion seni köyün diye giderim asabimi bozma ahlaksızlığın lüzumu yok. Edebinle takilmayavacaksan baskana sarf ettigin defol kelimesini üstüne alıp git başka yerde ötede bayıl

Önce Türkçe konuşmayı öğren, yok olmuyorsa özelden bana yaz buluşalım aynılarını yüzüme söyle, sonucunu burada konu açıp paylaşırız. Bekliyorum.

ogulcanın parasını kulube iade edip defolun gidin

Önce Türkçe konuşmayı öğren, yok olmuyorsa özelden bana yaz buluşalım aynılarını yüzüme söyle, sonucunu burada konu açıp paylaşırız. Bekliyorum.
Burada yazdıklarımın tamamı hayal ürünüdür ve gerçek değildir, Emre Saykal sorumlu tutulamaz...Yazdıklarıma inanmayın ve üzerinize almayın/alınmayın

Profiline girip mesaj atacaktım ki taki şunu görene kadar.
Ha illa görüşüp Tanismak mi istiyor sonrasını burda paylaşmak mi istiyorsun. Özelden yaz bana bilgilerimi gönderim gel görüşelim.

Burada yazdıklarımın tamamı hayal ürünüdür ve gerçek değildir, Emre Saykal sorumlu tutulamaz...Yazdıklarıma inanmayın ve üzerinize almayın/alınmayın

Profiline girip mesaj atacaktım ki taki şunu görene kadar.
Ha illa görüşüp Tanismak mi istiyor sonrasını burda paylaşmak mi istiyorsun. Özelden yaz bana bilgilerimi gönderim gel görüşelim.

Olm ne korkakmışsın ya iki saniyede U çektin

Elmas Terimi kovmasa zaten kendide gider cok sürmez bu rezalet

Ben kısaltma yapıyorum, sen daha derdini anlatamıyorsun Mersin'in torbacıları gibi.

Bu beni ilgilendirmez, korkma at mesaj buluşalım sonucunu burada paylaşmayanın Tanrı canını alsın.

Geri
Üst Alt