Burak Elmas Yönetimine ve Fatih Terim Hoca'mıza Teşekkürler

Türkiye liginde şampiyon olmanın hiçbir değeri yok

Sen etme

•quod erat demonstrandum•
Bu yapılan resmen romantiklik. Sezon başında terime eleştiride yıl sonuna kadar bekleyecek olanlar daha transfer bitmeden terime konuları açılması tezat değil mi?. Başkana teşekkür ediyorum ama Terim için ocağı bekliyorum

Bu yapılan resmen romantiklik. Sezon başında terime eleştiride yıl sonuna kadar bekleyecek olanlar daha transfer bitmeden terime konuları açılması tezat değil mi?. Başkana teşekkür ediyorum ama Terim için ocağı bekliyorum

Transferleri sadece Başkan yapmıyor , ayrıca okuduysan ki okuduğunu sanmıyorum ilk mesajda hocanın oyun anlayışı ve oyuncu tercihlerineve başkanın dönem dönem yaşattığı iletişim eksikliklerine eleştiri var.

Oyuncular tutar mı terim takımı iyi yönetir mi göreceğiz ama transfer politikasında kararlı oldukları İçin tüm ekibi kutlamak gerekir diye düşünüyorum.

Oyunu ve yönetimi görüp değerlendireceğiz her hafta zaten

•quod erat demonstrandum•

burak elmas yönetimine tutarlı transfer politikası için teşekkürler

bu yatırıma uygun hocayı getirip bu oyuncuların değerini de artırmaları gerekiyor

bu takım şu an ligin favorisi değil benim beklentim de şampiyonluktan çok oyun merkezli

korkum ise hoca sebebiyle bu kadronun kötü görünüp oyuncuların taraftarla arasının açılması

herşey oldukça iyiydi... 1-8 çok kötüye yakındı verilen demeçler göz önüne alındığında.. yine de buna da şükür..

Bu seneki hedeflerimiz

Al: gruptan cikmak
Super lig: ilk 3
Turkiye kupasi: final

E-xrgdRWQAMNnJs

:tbr:

transferlerimiz gayet potansiyelli ama esas konu oyuncuların potansiyellerini yansıtmaları için takım olarak iyi oyun oynamalıyız ki çöp ilan edilmesinler bu gün mohammed gibi bir potansiyel bile diagne delisine tercih ediliyorsa bazı şeyleri oyunculardan çok nerde aramamız gerektiğini herkes çok iyi biliyor .
morutanda çöp olur assuncao'da bu taraftar profiliyle ne yazık ki.

Yönetim transferde başarılı kesinlikle yerli konusunda biraz eksik kaldık fatih hocanın gedson takıntısı olmasa bence başka transferlerde yapılırdı tabi birde oyuncu satamamak kötü

Teşekkürü hoca oyuna Babeli aldıktan sonra etmeyi planlıyorum.

yönetim üzerine düşeni yapmıştır artık tüm sorumluluk fatih hocada. ortaya iyi bi futbol çıkarmak zorunda.

Fatih Terim'i bilmem ancak Burak Elmas yönetimi kötü çalıştı diyemem.Bu başlığa katılıyorum hiç değilse örnek bir calisma gösterdiler Türk futbolu için.

hoca ve yönetimi transfer sezonu başında aldıkları genç potansiyelli oyuncu-düşük maaş transfer politikası sebebiyle tebrik ederim.

ama onun haricinde öyle ahım şahım bir transfer sezonu geçirmedik. yabancı sınırının olduğu bir ligte kale ve defansa oynayabilecek 1 tane yerli oyuncu alınmaması kadro kurarken büyük sıkıntı yaratıyor, sezon boyunca bunun sıkıntısını çok çekeceğiz. para sıkıntı ise nelson için verilen 7 milyon yerli oyuncuya aktarılabilirdi.

dos pozisyonu için bugün potansiyelli bir çocuk alındı ama büyük risk içeriyor. bu çocuğun toplam yıllık maliyeti yazılanlara bakılırsa 1 milyon civarında taş çatlasa 1.5 olur. böyle düşük maliyetli bir oyuncuyu çok daha önceden alıp biraz test etmemiz gerekiyordu. şimdi bu çocuk tutmazsa koca ilk yarı taylan'ın top kayıplarını izleyeceğiz.

alınan oyunculara bakınca da şu adamı nasıl aldık ya da bu paralara nasıl aldık büyük başarı diyebileceğimiz bir transfer yok. belki bir tek morutan sayılabilir. ilk zamanlar daha milli dahi olmamasına rağmen uçuk kaçık bedeller isteniyordu, o süreç iyi yönetildi. uygun bir maliyete alındı.

sonuç olarak yukarıda saydığım sebeplerden dolayı ortalama bir transfer dönemi geçirdiğimizi düşünüyorum.

SM-N950F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt