Burak Elmas

Söylemleri de kankisi gibi, o da söz vermiyorum falan demişti zamanında, sözünü de tuttu çok şükür bunca yıldır. İnşallah bunun sonu ona benzemez.

iyi güzel de belki burak elmas da her seyini akpye borcludur

bu devirde basarili olup da akpli olmayan var mi ki

bu sayi cok azdir

o yüzden nihat abisini üzmüyordur baska bir ihtimali düsünemiyorum ben

2023de insallah hepsi yok olup gidecek

Adamlar en çok oyu bizim taraftardan alıyor. Bundan eminim. Sözde kupasını isteyen Trabzonspor taraftarın oy oranı daha yüksektir ama bizim taraftarın sayısı daha fazla olduğu için en fazla alınan oy bizimkiler tarafındandır.
O yüzden bu düzeni eleştiren nasıl değiştirebileceğini biliyor. Onları oraya getiren sizdiniz ve gönderebilecekte sizsiniz.

en büyük dövizli gelir kalemimizin stadyum sponsorluğu olmasi gerekirken maalesef tl ye mahkum olduk.

necati dün art arda oynadığımız oyun bizi ilgilendirir diyip hakemin isine bakması gerektiğini falan söylediydi herhalde, acaba başkana da kaydı mı orda

taraftar olarak konusmus bunda problem yok ama gazeticilerin yaninda boyle birsey soylemek amatorluk
Taraftar olarak da kabul etmiyorum, bjknin lehine hata olur bjk zaten iyi oynuyodu hakem konuşmayalım, ekibimizin aleyhine hata olur kötü oynuyoduk itiraza gerek yok son 2 senedir falan böyle sıkıldım bu işten

Ülke şartlarında tek başına don kişotluk yapmasını bekleyen yok hakeza maç sonları sağa sola bağıran yönetici profilinin de çözüm getirmediği malum gel gelelim Nihat abimizin altını oyuyorlar dersen olmuyor orası işte.
nihat abisi Brütüs haberi yok

Skandal

Son 3 maçta direkt 7 puan çalındı, takımda olan özgüven de gitti

Şu tarz bir seri yakalasak psikolojik olarak da toparlardık ama ne oynadıkkinin peşindeyiz.
Pardon bunu yeni gördüm. Asıl Brütüs bizim başkanmış. Bunu dediyse en büyük haindir.

Geri
Üst Alt