Demir Isik
Sarı Üye
- 5 Temmuz 2012
- 32.750
- 21.801
- 2.783
Oyle bir kural yokBu sene şampiyonluk sözü vermedim dedi. Söze ne gerek var, GS her zaman liderliğe oynar.
☆☆☆☆
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Oyle bir kural yokBu sene şampiyonluk sözü vermedim dedi. Söze ne gerek var, GS her zaman liderliğe oynar.
Bunu gerçekten söyledi miBu sene şampiyonluk sözü vermedim dedi. Söze ne gerek var, GS her zaman liderliğe oynar.

Evet, canlı yayında.Bunu gerçekten söyledi mi![]()
iyi güzel de belki burak elmas da her seyini akpye borcludur
bu devirde basarili olup da akpli olmayan var mi ki
bu sayi cok azdir
o yüzden nihat abisini üzmüyordur baska bir ihtimali düsünemiyorum ben
2023de insallah hepsi yok olup gidecek
Kural yok, beklenti var.Oyle bir kural yok
☆☆☆☆
GSlilerin vebası, objektiflik hastalığı
bu olay gerçekse eğer güzelce bir istifaya davet etmek lazım. gitsin ali koc abisinin yardımcıligini fln yapsın, ya da ft hocasının masörü falan olsun yapmasın şu başkanlığı.
taraftar olarak konusmus bunda problem yok ama gazeticilerin yaninda boyle birsey soylemek amatorlukGSlilerin vebası, objektiflik hastalığı
Sizi gercekcilige davet ediyorumKural yok, beklenti var.
Taraftar olarak da kabul etmiyorum, bjknin lehine hata olur bjk zaten iyi oynuyodu hakem konuşmayalım, ekibimizin aleyhine hata olur kötü oynuyoduk itiraza gerek yok son 2 senedir falan böyle sıkıldım bu iştentaraftar olarak konusmus bunda problem yok ama gazeticilerin yaninda boyle birsey soylemek amatorluk
nihat abisi Brütüs haberi yokÜlke şartlarında tek başına don kişotluk yapmasını bekleyen yok hakeza maç sonları sağa sola bağıran yönetici profilinin de çözüm getirmediği malum gel gelelim Nihat abimizin altını oyuyorlar dersen olmuyor orası işte.
Pardon bunu yeni gördüm. Asıl Brütüs bizim başkanmış. Bunu dediyse en büyük haindir.Skandal
Son 3 maçta direkt 7 puan çalındı, takımda olan özgüven de gitti
Şu tarz bir seri yakalasak psikolojik olarak da toparlardık ama ne oynadıkkinin peşindeyiz.