Onat Can Sağıroğlu
10 Numara!
- 22 Kasım 2008
- 19.825
- 25.783
- 2.893
Son 1 ay tamamen hayal kırıklığı. "Ne oynadık ki?" deyip şu hakem katliamlarını reva gören gözümde Galatasaraylı değildir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Galatasaray bu sene şampiyon olmayacak diye talimat mi aldı acaba Ondan böyle rahat herhaldeFutbolu beğenmiyor ise bu ekiple neden devam etmek de ısrarlı ? Seçim vaadinin altında eziliyorsa yine sorgulanır başkanlığı...
İkincisi de madem kötü futbol olduğu için hak aramaya gerek görmüyor, fb maçı sonrası, geçen hafta, dün neden çıkıp konuştu ve tff ile yani nihat abisiyle görüşme yaptı. ( Göz boyama hamleleri mi ?)
Her türlü bu makamın adamı olmadığını bas bas bağırıyor. Kimse kusura bakmasın.
Bu kadarını yapmamış olmasını dilesem de bu ülkede her şey olur. Ekstra KB'de bu işlerde çok etken ve nedense kimse konuşmuyor. Geçen sene Çebi önderliği bu sene Ağaoğlu. Anadolu kulüplerinin de bize daha çok bilendiği açık. Burda da gerekli ağırlığı sağlayamıyoruz.Galatasaray bu sene şampiyon olmayacak diye talimat mi aldı acaba Ondan böyle rahat herhalde
Adamın sözcüsü bjk maçından sonra bjk hakketi falan diyoduSkandal
Son 3 maçta direkt 7 puan çalındı, takımda olan özgüven de gitti
Şu tarz bir seri yakalasak psikolojik olarak da toparlardık ama ne oynadıkkinin peşindeyiz.
Adamın sözcüsü bjk maçından sonra bjk hakketi falan diyodu
5 maç ekibine sahip çıkamayan adamlar 3 5 sene süre istiyo şuan
Teşekkür ediyorum.Sizi gercekcilige davet ediyorum
☆☆☆☆
Adamin akil hocalari ali dürüst + süren. Onlar diyorlardi biraz bekleKendisi mulayim bir tip ama hasta Galatasarayli oldugu da belli. Bakalim eger TFF'yi devirecek gibi degilse verelim gazi verelim gazi kaybedecek bir seyi kalmamis gibi karartalim gozunu yanina da Arda'yla FT'nin damatlarini verelim TFF'yi MHK'yi PFDK'yi geceyarisi bassin
Biraz bekle... Sampiyonluk sansin erisin bitsin... Puan farki 20 olsun... gibi miAdamin akil hocalari ali dürüst + süren. Onlar diyorlardi biraz bekle
Bi iki seneyedirBiraz bekle... Sampiyonluk sansin erisin bitsin... Puan farki 20 olsun... gibi mi
TFF secimi ne zaman? Ancak cok yakindaysa bu dedigin gecerli olabilir
O zaman el altindan hamle yaparken sessiz kalmak icin cok erken. Cigirtkanligi ben de sevmiyorum ama farkli beklentilerim de vardi secim surecindeki soylemlerinden dolayiBi iki seneyedir