- 3 Temmuz 2012
- 139.163
- 87.693
- 5.338
Başkan ibaresini kaldırma vakti geldi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Biz içimizdeki muhalif sesleri sırf uyuşmuyoruz diye düşman ilan ettikçe bu da zor Sergen kardeşim.Kavgalar ve kaoslar iyidir.Yonetimleri güçlü ve diri tutar.Surekli anlaşılan yer kuzu sofrasina doner.tartismak,kendi icinde bile muhalif olmak iyidir
sende geri vites yok bravo renktaş.Kabul edelim ki başkan tırt çıktı
Sen ne diyon yaŞeffaflık; kararların, kurallar ve düzenlemeler doğrultusunda alınması ve uygulanması, alınan kararlardan etkileneceklerin bilgiye erişiminin sağlanması ve bu bilginin de ulaşılabilir, anlaşılır ve somut olması prensibidir.
Bugün yaratılan karmaşa sonucu bir vaadinin daha gümlediği açık.
Biz Burak Elmas'ın değil, Galatasaray'ın taraftarıyız.
Kendisi twitterda nasıl zamanında özgürce diğer başkan adaylarını bir taraftar olarak eleştirmiş, şimdi de aynısını biz yapıyoruz.
Olmayan, demediği şeyleri diyormuşuz gibi triplere girilmesini anlamsız buluyorum.
Hahha, ne nüfusu yahu. Bizim başkan Ülkerde memur.sende geri vites yok bravo renktaş.
ben elestirmeye korkuyorum valla bunlar nufüzlu insanlar
öyle demee erkek gucu var sonucta bir vurdu mu bayilirsinHahha, ne nüfusu yahu. Bizim başkan Ülkerde memur.
Hahha, vursa belki bayılırım ama o ona vuruşu yaptırmam.öyle demee erkek gucu var sonucta bir vurdu mu bayilirsin
Bizim başkan benden nüfuslu değildir renktaşım. Bizim mahalleye gelse tanıyan çıkmazsende geri vites yok bravo renktaş.
ben elestirmeye korkuyorum valla bunlar nufüzlu insanlar
ya tffnin yada divan kurulunun kalemi kirildi öyleyse