Burak Elmas

Yanindayiz,biliyorumki 96-2000'in tekerrürü bu surec.

Şeffaflık; kararların, kurallar ve düzenlemeler doğrultusunda alınması ve uygulanması, alınan kararlardan etkileneceklerin bilgiye erişiminin sağlanması ve bu bilginin de ulaşılabilir, anlaşılır ve somut olması prensibidir.

Bugün yaratılan karmaşa sonucu bir vaadinin daha gümlediği açık.
Biz Burak Elmas'ın değil, Galatasaray'ın taraftarıyız.
Kendisi twitterda nasıl zamanında özgürce diğer başkan adaylarını bir taraftar olarak eleştirmiş, şimdi de aynısını biz yapıyoruz.
Olmayan, demediği şeyleri diyormuşuz gibi triplere girilmesini anlamsız buluyorum.

Bir planlama ile yola cikanlarin ve bu yolda yalniz kalanlarin tabiki yanindayiz.sozumuzden donecek kadar gevşek degiliz.arkandayiz baskan

Kavgalar ve kaoslar iyidir.Yonetimleri güçlü ve diri tutar.Surekli anlaşılan yer kuzu sofrasina doner.tartismak,kendi icinde bile muhalif olmak iyidir

Kavgalar ve kaoslar iyidir.Yonetimleri güçlü ve diri tutar.Surekli anlaşılan yer kuzu sofrasina doner.tartismak,kendi icinde bile muhalif olmak iyidir
Biz içimizdeki muhalif sesleri sırf uyuşmuyoruz diye düşman ilan ettikçe bu da zor Sergen kardeşim.
İki eleştiri yapınca her kesimde öyle seni hemen şuncu buncu yapıyorlar.
Birine karşıtsan birinin yanındaymışsın gibi. Yoksa elbette farklı fikirler olabilir.
Mevzu haklı çıkmak değil, ben aslında kendi adıma diyeyim bu eleştirileri şu amaçla yapıyorum.
Beni neden haklı çıkardın...Burak Elmas beklentileri belki heyecanına yenildi bilmiyorum ama en tepede tuttu.
O oranda da tepki görüyor işte.

Şeffaflık; kararların, kurallar ve düzenlemeler doğrultusunda alınması ve uygulanması, alınan kararlardan etkileneceklerin bilgiye erişiminin sağlanması ve bu bilginin de ulaşılabilir, anlaşılır ve somut olması prensibidir.

Bugün yaratılan karmaşa sonucu bir vaadinin daha gümlediği açık.
Biz Burak Elmas'ın değil, Galatasaray'ın taraftarıyız.
Kendisi twitterda nasıl zamanında özgürce diğer başkan adaylarını bir taraftar olarak eleştirmiş, şimdi de aynısını biz yapıyoruz.
Olmayan, demediği şeyleri diyormuşuz gibi triplere girilmesini anlamsız buluyorum.
Sen ne diyon ya

Nihat Özdemir ve Burak Elmas'tan ortak açıklama! - Tüm Spor Haber

SENİ BÖYLE HATIRLAYACAGIZ

daha kendi ekibini yönetemiyor ne tff'si demezler mi şimdi adama

ilk ciddi sınavında tff'ye diş geçirmeyi bırak t-bag'in cep tutanları gibi kaldın, yanında ses eden bir kişi vardı onu da kaybettin

oysa ki genç ve dinamik ekibiyle bu kirli düzene karşı gelebileceğine inanmıştık, derbi izler gibi seçim takip etmiştik

Geri
Üst Alt