Burak Elmas

sürekli 3 yıllık proje denip duruyor ancak bu projenin detayı açıklanmıyor. Niğde kulübü satın alındı ama takım muhtemelen 3.lige düşecek, o takımla ilgili detaylı proje detayı verilmedi

alınan oyuncular satılmak için mi alındı, yoksa belli bir iskelet kurmak için mi?

bu kadar eksik varken oyuna bile sokulmayan assunçao'nun alınması için kim yetkiliydi?

altyapı ile ilgili kısa ve uzun vadeli planlar nedir?

daha böyle bir ton soru var. Sadece 3 yıllık proje, gençleştik demekle olunca böyle oluyor işte

herşeyimiz yarım

sürekli 3 yıllık proje denip duruyor ancak bu projenin detayı açıklanmıyor. Niğde kulübü satın alındı ama takım muhtemelen 3.lige düşecek, o takımla ilgili detaylı proje detayı verilmedi

alınan oyuncular satılmak için mi alındı, yoksa belli bir iskelet kurmak için mi?

bu kadar eksik varken oyuna bile sokulmayan assunçao'nun alınması için kim yetkiliydi?

daha böyle bir ton soru var. Sadece 3 yıllık proje, gençleştik demekle olunca böyle oluyor işte

herşeyimiz yarım

buyuk balon cikti.

Proje takımı diye ptt 1.lig seviyesinde takım kuran bu arkadaşı tebrik ediyorum.

Aldığı oyuncuların üstünden Gs formasını çıkart lig sonuncusu olur bu takım. Giresun'un bile bir duruş sergilediği ligde böylesine vasat takım kurmayı ancak bahtsız kaderimiz yapabilirdi.

bence kadro giresun veya denizli seviyesi kadar kötü degil.

dogru taktik ve sistemle ilk 5e girebilecek bir kadro.

avrupada hadimizi bilerek oynadik, ve birazda sanzla turu hatladik.

ligde orta sahayi gecen dösüyor. pas oyunu oynuyoruz, top kaptirinca önlem yok.

her hafta bekler degisiyor. defansin ne kadar kötü olursa olsun, bu kadarda oynanmaz kadroyla.

herşeyimiz yarım

Proje diye birsey yok bence. Baskan para bulamadi ve Erden Timur el atmasa, stad ismi ve forma sponsorluk isini bile becermezdi gibi duruyor. Daha fazla para olsaydi ve eskisi gibi +2 milyon maas dagitma lüksümüz olsa, suan kadroda Boey, Assuncao, Morutan ve Cicaldau yerine Rosier, Elneny, Ghezzal ve Stanciu olurdu ve genclesme diye bir bahanesi bile kalmazdi hocanin.

Sonra genclere yöneldiler. Bence tamamen, bunlar iyi oynarsa karla satariz ve ondan sonra daha maliyetli oyunculara gücümüz yeter düsüncesiyle getirdiler hepsini.

Polat ve Dursun'u özledim çok.
Aman aman aman pu pu pu.

1641762238685.gif

yiğit şardan ftnin paçalarına sarılıp başkanlık yapılmaz derken millet giydiği gömleği fln eleştiriyordu , görüyoruz prezentabl başkanı , mason yardımcısını falan maaşını ödedikleri adama yol veremiyorlar korkudan ki biz dışarıya sert çıksınlar diye bekliyoruz peh

Son düzenleme:
Zamanında Mustafa Cengiz bizi en zor durumdayken Dursun Özbek den kurtarmış üst üste 2 seçimde de Galatasaray ı o beladan kurtarımıştı benim için çok çok önemli bir işe imza atmıştı bunun üzerine onun döneminde gelen 2 şampiyonluk çok ekstra oldu benim için

Şimdi bu yönetim de artık çıkmaza giren her geçen gün daha da kötüye giden Fatih Terim i göndermeyi başarırsa bence Galatasaray ı çok önemli bir bataktan kurtarmış olacaklar.

Doğruya doğru Fatih Terim Galatasaray efsanesi adını Dursun Özbek ile aynı cümdele anmak da istemiyorum ama öyle bir takıntı öyle bir inatla devam edip işi bu noktaya getirdi ki artık varlığı zarar olmaya başladı takıma

Fatih hoca gidince herşey düzelecek mi ? (Bende gitmesini istiyordum)

Bi kere derin düşünün yapılanma diyip sabredemeyip 6 ayda hocayı yiyen adam ne kadar sağlıklı başkanlık yapabilir ? Yarın bi gün yabancı teknik direktör getirir adam ne bilecek sen burda 3 Türk oynat 4 Türk oynat oda bocalar,milyonlarca tazminat öderiz. Burak Elmas ve yönetimininde defolup gitmesi lazım !

Twitterdakiler kudurup Burak Elmas istifa, hoca gittiyse sizde gidin filan demeye başlamış. Demek ki yaptığı çok doğru bir iş yapmış Burak Elmas bunlar kudurduğuna göre

6 aydır ne hocayı ne koca kulübü savunamayan başkancık hemen şimdi istifa

Bence seçim sürecinde yaptığı en büyük yanlış Fatih Terim e bu kadar bağlı olmasıydı daha seçildiği günden itibaren başta futbol şube sorumlusu olarak düşündüğü Işıtan Gün ile yaşadığı sorun ile aradaki problemler başladı

Bence asıl başkanlık süresi bugün başlıyor Burak Elmas ın. Eğer gerçekten 3 yıllık planlamadan gençleştirmeden bahsedeceksek Burak Elmasın bundan sonrası için yaptıkları çok daha önemli

Geri
Üst Alt