Burak Elmas

Şu ülkede şöhreti doğru yönetecek profesyonelliğe sahip insan yok. Olsada belli bir süre sonra bozuyor. Magazin düzeyi üst seviye, profesyonellik düzeyi yerlerde.

yönetim kurulu üyeleri ya fatih terim'i kovarsın yada biz istifa ederiz tekrar seçime gidersiniz diye rest çekmişler kendisi de koltuğunu korumak için fatih terim'e yol vermiş.

ilk kez başkan gibi davrandı

futbolcuların alacaklarını ödemek ve yeni gelen hocaya transfer bütçesi vermek için marcao-nelson ve kerem'i satma kararı aldığı konuşuluyormuş.

mart ayında mali genel kurulda ibra edilmeyeceği kulübü mayıs'ta seçime götürmesi istenmiş.

burak elmas roger schmidt'i sportif direktör olarak getirmeye çalışıyormuş. kendisinden randevu talep edilmiş.

sponsorluklar yalan
erken transfer vaadi yalan
hoca ve takımın arkasında durma sözü yalan
tff ve diğer oluşumlara karşı dik duruş yalan
planlama sözü yalan.
tek gerçeğin ihanet oldu sayın elmas, derhal erken seçim kararı al ve koltuğu terk et.

Ali kocun kankasi olan adamdan ne beklenirdiki? Sende gideceksin burak elmas. Tff ve mhkye karsi takimini savunabilen biri gelmeli. Böyle pisirik baskanla olmaz

Genç ve akıllı başkanım hem Terim'i şutladı hem de kendi önünü açtı. Şimdi takım top oynarsa acayip kârlı çıkacak bu durumdan. Çatlayın liseliler hahahah

biraz bekleyelim bakalım ne yapacak bundan sonra.

sonuçta terim'i göndermek de bir adım.

Burak Elmas : "Hocam biz teknik direktör değişikliği düşünüyoruz" diyor.
bu cümleyi nasıl kurdun lan valla boğazın düğümlenmedi mi ?

kayyum gelecek gibi renktas, cok büyük bir kaos var.
biri kulağını çekti belli. yönetimden rest çektiler haberi doğru muhtemelen. ya da liseden ayağını denk al mesajı da gelmiş olabilir renkdaş.

Burak ELmas'ın bundan sonraki hamlelerine bakalım ne yapacak çok merak ediyorum. Tüm terim tayfasını gönderdiyse +1 i daha var. Fakat bunları kendi iradesiyle yaptığını da düşünmüyorum dediğim gibi.

Geri
Üst Alt