Burak Elmas

kendi üstüne niye alınmış ki acaba , ibra edilmez - seçime gidilir, ibra edilir - devam eder. ihtimaller belli.
5 aday vardı ama bu açıklamanın muhatabı olabilecekler Eşref ve Metin diyebiliriz. Yani açıklamayı duyunca benim de aklıma ikisi geldi.

kaypak

1. sıfat Kayağan, kaygan:
Kaypak bir yol.
2. sıfat, mecaz Dönek.

fatih terimle devam etmesi baştan yanlıştı. otomatik olarak kulübün başkanlık makamı t.direktörün altında kalmış oldu. terimle yoları ayırınca başkanlık görevi başlamış oldu bakalım bundan sonra nasıl yönetecek takımı.

Evet. Orada Burak Elmas'a Özel Kalem olarak atanmasını veto etmişti. Şimdi Sportif Direktör olmuş. Daha önce böyle bir tecrübesi yokmuş. Konuşmalarından iyi bir üyeydi diye hatırlıyorum ama Sportif Direktör pozisyonuna uygun mu bilemedim.
İyidir iyidir lise tahakkümü çok iyidir

La başkan 1 dediğin 1 dediğini tutmuyor. Dün sarıydın bugün lacivert. Dik dur biraz. Her gün birileri ya istifa ediyor ya da yeni atamalar yapılıyor. Yönetimde istikrar yok ki takımda olsun. Bu saatten sonra senin için tek ihtimal ya TFF yi bitireceksin. Ya da pılını pırtını toplayıp gideceksin. Nasılsa bu sene kaybedildi. Nihat ı gönder GS nin geleceğini kurtar. Biz de seni iyi hatırlayalım.

Öz babandan utan

babanla tüm fikirlerin aynı mı musap? sacma sapan şeyler bulup bilenmeyin kimseye. herkesin görüşü farklı olabilir değişebilir de. o yüzden 10 sne önce atılmış twitlerin de bir anlamı olmaması gerekiyor aslında. dün ile bugünün bile aynı değil çünkü.

Güzel bi yazı olmuş.

Geri
Üst Alt