Burak Elmas

Takımı bu sene ligde tutabilirse kendini başarılı sayacagim.secim vaatleri ile ne güzel kandirildik.gelecek sezon başkan olarak kalması çok zor.

forumu okuyo mu acaba :think:

Gerekirse transfer yapmayız ne demek sayın baskan? DALGAMI GEÇİYORSUN?

Ben baskanim.
Baskan olarak.
Galatasaray spor kulubu baskani olarak
Bu kulubun baskaniyim
Ben baskanim
Baskanim
Başkan
Baş.
memati-bas-uyanis-buyuk-selcukludan-ayrildi-memati-basin-yeni-dizisi-belli-oldu.jpg

Beklediğimizden gaddar çıktı gibi 2 günde hocayı def edip yensini getirmek kendisini aşan bir işti

İSTİFA BALON elmas

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu kadın ve araba resminin içinde bulunduğu tviti, niye paylaşıp duruyorsunuz anlamadım. Yanlış bir şey mi yapmış, anormal bir durum mu erkek olarak kadından veya arabadan hoşlanması? GS başkanı olunca arabaya binmek mi yasak veya kökten kestiriyor muyuz?

Yani itibarsızlaşsın da nasıl olursa olsun.

Merhum Mustafa Cengiz baskan cok durust bir insandı,sinsilik bilmezdi içi dışı birdi. Fatih hoca bu insanla bile ters dustu ve baskan son aciklamasinda hocaya ne kadar kirgin oldugunu belirtti.

Oysaki Fatih hoca Burak Elmasa gosterdigi guveni ve teveccuhu Mustafa Cengize gostermis olsaydi uygulamaya koymaya calistigi proje cok daha verimli olabilirdi.

Bazen kursunun nereden gelecegi belli olmaz hocam.

"Üzenlerin üzüldügü vakitte gelir" Yunus Emre

Adam yönetim kurulundaki arkadaşların düşüncesinin önemi yok, kararı başkan olarak ben aldım dedi kısaca.
Boşuna reisin yanına gitmedi bu.

Kendisine o kadar kızdım ve eleştirdim fakat Fatih Terimi korkmadan cesurca kovması bile ben de + puan kazandırdı kendisine karşı..

Ama yinede çok pasif birisi.. Başlığının altında daha önce görmediğim profiller görüyorum fatih terim paralı trollerini salmış bu foruma galiba.. Adama paso saldırıyorlar :)

Merhum Mustafa Cengiz baskan cok durust bir insandı,sinsilik bilmezdi içi dışı birdi. Fatih hoca bu insanla bile ters dustu ve baskan son aciklamasinda hocaya ne kadar kirgin oldugunu belirtti.

Oysaki Fatih hoca Burak Elmasa gosterdigi guveni ve teveccuhu Mustafa Cengize gostermis olsaydi uygulamaya koymaya calistigi proje cok daha verimli olabilirdi.

Bazen kursunun nereden gelecegi belli olmaz hocam.

"Üzenlerin üzüldügü vakitte gelir" Yunus Emre

niye aradaki husumet tek taraflıymış gibi davranıyorsun rtaş . başkan hoca ve takımın arkasından olmayacak laflar etti, ondan sonra bir husumet vicut buldu. yoksa arda mevzusu haricinde harmonik bir çalışma ortamı var idi.

Ne yaparsa yapsın kimseye yaranamıyor ama oturup düşününce çok da anormal şeyler yapmıyor. Temel eleştiri noktalarına bakarsak:

TFF'yle münasebet: Benim için de en büyük hayalkırıklığı buydu ancak çok kez Apo üzerinden AKP lobisi kullanmayı ve TFF'yi düşman bellemeyi denedik son birkaç senede, her seferinde daha kötü sonuçlar aldık. Uzun vadede belki de kendilerinin yaklaşımı kulüp için daha hayırlı olacaktır bilemeyiz. Ben yine de duruş gösterilmesini tercih ederdim ama neden sopa gösterip geri adım attıklarını kestirmek de zor değil, 2023'ü beklemekte fayda var bir açıdan bakınca.

Seçim vaatleri: Transferlerin biraz uzun sürmesi sponsorlukların birkaç lira oynaması dünyanın sonu değil. Kemerburgaz meselesi nolacak merak etmiyor değilim, onun dışındaki kart zart zurt vaatleri hep eften püften bulmuşumdur şahsen.

FT süreci: En büyük FT'ci kendisi, hatta bence hala da öyle son basın toplantısında da hocayı rencide etmemek için elinden geleni yaptı. Bu adamın taraftarı çok heyecanlandırmasının en büyük sebebi Galatasaray'ı sürdürülebilir bir sistem takımı haline getireceğinin sözünü vermesiydi ki bu yıllardır bizlerin hayali. Listesinde de bunu başarabilecek yetkinlikte isimler vardı. Bu sistemin tahsis edilme sürecinde FT'yi seçmeleri kimilerince eleştirilse de bence denemeye değer bir kumardı çünkü FFP FT'nin de elini kolunu bağlamıştı ve 4 sezonda iki şampiyonluk bir gasp edilen averajla kaçan şampiyonluk bir de Covid ve sakatlıklarla kaçan şampiyonluk iyi bir karneydi. Hocanın genç transferleri de genel olarak pozitif görünüyordu. Yalnız ligde son gelinen durum, hocanın inatla yardımcı almaya vs. yanaşmaması onu bu yollara itti. Öyle açıktan kovmalıydı falan deniyor da, bunun tam olarak hangi maçtan sonra ne diyerek yapacaktı, o zaman tepkiler ne olacaktı? Bence hocayla her türlü uzlaşmayı deneyip mümkün olmadığını gösterip akabinde yollaması hocanın hatalarını rasyonel olanlar için gözler önüne serdi. Ayrıca 'arkadan dolanma' denilen mevzu sayesinde biz yarın yeni hocamıza kavuşuyoruz bir de Bjk ve Fener'in çektiklerine bakın.

Özellikle yönetim kurulunda her görüş konuşulur tartışılır karara bağlanır ben uygulayıcı başkanım ve gücümü genel kuruldan alırım duruşu çok doğru bir duruş. Yaşatılması gereken gerçek kültür bu Galatasaray demokrasi kültürüdür. Bugün aklıevveller dalga geçti bununla ama kafalarına vura vura da olsa öğrenecekler, Galatasaray kurumu onların sandığı gibi bir yer değildir. M.Cengiz ve F.Terim gibi popülistler bu kültüre zarar verse de bu kurum baki olduğunu bir kez daha gösterdi bence bugün.

İnatla başından beri sosyal medyaya göre kulüp yönetmeyeceğini söylüyor doğrusunu da yapıyor umarım muvaffak ve muzaffer olur bizim de yüzümüz güler.

Eskiden Rt attığı bi tweet :D

Bunun için söylemiyorum genel twitleri için diyorum muhalefet yapmakla iktidar olmak bambaşkadır ve bu dünyanın her demokrasisinde böyledir. Muhalefetteyken doğru olanı yapmak ve söylemek kadar kolay bir şey yoktur ama gerçek dünyada Realpolitik işler ve gözetilmesi gereken dengeler vardır.

Geri
Üst Alt