Burak Elmas

BJK limiti olmadığı halde nasıl kiraladı peki ? Başkanları açıkladı yazın dibi gördüm diye.
BJK kiralamadı ki. Biz almayalım diye Rize üstünden birileri kiraladı, sezon sonu için de Benfica ve Beşiktaş anlattığını duyurdu. BJK'dan çıkan herhangi bir şey yok şu an.

Evet Avrupa macerası bittiğine göre şimdi senin sıran bırak elmas o kongrede ibra edilmeyip istifa sesleriyle yankılanan salon görüntüsü hayaliyle yaşıyorum artık

zerre güven vermiyorsun ama sen mevcut durumda gidersen de kulübe musallat olacak isimler de en az senin kadar ürkütücü

kalacaksan adam gibi topçular al şu takıma

E5dWTBmXMAUz8Nc.webp

Ahı var

Bu 200 TL’lik biletlerin bazıları tarafından alınıp, karaborsa yapılması konusunda ne düşünülüyor?

Ya iftira ediliyor, ya da biletler birilerine peşkeş çekiliyor ve yapılan devasa kâr birilerinin cebine iniyor.

Çok büyük skandal. Ortada dönen rakamlar çok büyük paralar.

Gedson olsa turu geçerdik diyemiycem ama Gedson yerine hazır Pulgar'i tercih ettik diyen baskan umarım bugun en azından o aciklamasindan dolayı biraz utanmistir.

Bu devir öyle bir devir ki işi bilenin değil fırıtla karışık ilmi siyaseti iyi yapan malı götürüyor her yerde.. Bu adamda böyle malı götürdü eski hocasıyla birlikte..

ota boka çıkıyor ya ekran karşısına şimdi çıkıp sadece assuncao ve pulgar transferlerinin hesabını vermesi lazım.

Seçim öncesinde kendisini Galatasaray başkanlığı için oldukça düşük profilli bulduğum ve Fatih Terim'le çalışma konusuna bu kadar saplantılı bir şekilde seçime girdiği için bu işi beceremeyeceğini düşünüyordum. Yanıltmadı sağolsun ama keşke yanıltsaydı.

Seçildiğinden beri tek olumlu icraatı futboldaki profesyonel yapılanmayı kurması olabilir. Gelenler isim olarak doğru veya yanlış olabilir, onu zaman gösterecek ama Galatasaray'ın artık bu dönüşümü geçirip bir sistem kurması ve başkanlar değişse bile işleyen sistemin devam etmesi gerek.

Geri
Üst Alt