Burak Elmas

Bay Gelecek Planlaması, vizyoner başkan günü kurtarmak için 37 yaşındaki Gomis'le 1,5 yıllık sözleşme imzalamış ha :D

O kadar çok rezilliğin var ki saysam yorulurum.Bir daha kulübün kapısından geçmemen dileğiyle bekliyorum kongreyi

az kart görene 1 maaş prim mi veriyon napıyon bu takımın hali nedir. ya in bi azizsilin gibi bişey yap ya da defol get bi karakter görelim kulüpte

Burak elmas bu takımı bozdu, bozdu bozdu bozdu bozdu, daha nasıl bozulur ya dedim ve geldi yine bozdu, vay ..... Anadolu takımlarından 3-4 yer olduk.

1647788643475.webp

Defol git lanet herif

Ama öyle rezil olarak git ki bir daha kulübün kapısının önünden geçmeye yüzün olmasın

Ulan Pulgur diye adam aldın adam ortada yok. her branşta sıvadın. Kadın takımı kurdun rezil oldun. Baskette samar oğlanı olduk. Voleybol öyle. Ulan sen nerde başarılı olacaksin. Bilardoda mi

Bu herif yüzünden ban yemiştim 1 hafta..Yahu bu adama güzel laflar etmek mümkün mü..Sadece gedspnu alsa başkanlığı bıraksaydı yine güzel anılırdı..Herif onu da rakibine kaptırdı..Pulgar dişiye birini aldı hazırmış diye yanındaki Beşiktaşlı ışıtan ne güzel yönlendirmiş beşiktaşına gedsonu kapmış..Bu herifin acilen gitmesi lazım tarihin en kötü başkanı oldu daha da düşmeden

Nezaman . olup gidiyosun?

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro

Acilen ama acilen kurtulmalıyız bu başkan müsveddesinden

Ekibinden de kırıntı dahi kalmamalı kulüpte

Keza bir daha Terim filanda asla geri gelmemeli

Herşey değişmeli artık

Geri
Üst Alt