- 31 Ağustos 2021
- 54.454
- 39.675
- 2.228
Benim anlamadığım şey, bu adam diyor ki kurulun kararına uyulacak hemen seçime gidilecek - her şeffaflık sağlanacak. Bu şekilde süreç başlıyor hatta adaylar teşekkür ediyor. İşin sonu bu hale geliyor , yani dediklerinin tam ama tam tersi mahkemelerle uğraşmalara kadar.
Hatta habere göre iki aday ile toplanacak saat 1'de...
Geçtiğimiz 1 aylık süreçte hiç konuşmuyor canli yayın ya da gündem vs tarzı.
İşin kolayı bütün olan biteni Burak Elmas'a yazmak ama ben o kadar emin değilim. Hangi yeni aday çıksa bu şüphe olacak - tertemiz niyetli biri bile olsa diyecekler ki "bunun lobisi uğraşmış mahkeme vs demek" diye...
Bunun NET şekilde temizlenmesi lazım. O nedenle kanımca bugünkü toplantıdan sonra iki adayı yanına alıp birinci ağızdan açıklayıcı olmalı. sonuçta hala başkan kendisi teknik olarak.
Hatta habere göre iki aday ile toplanacak saat 1'de...
Geçtiğimiz 1 aylık süreçte hiç konuşmuyor canli yayın ya da gündem vs tarzı.
İşin kolayı bütün olan biteni Burak Elmas'a yazmak ama ben o kadar emin değilim. Hangi yeni aday çıksa bu şüphe olacak - tertemiz niyetli biri bile olsa diyecekler ki "bunun lobisi uğraşmış mahkeme vs demek" diye...
Bunun NET şekilde temizlenmesi lazım. O nedenle kanımca bugünkü toplantıdan sonra iki adayı yanına alıp birinci ağızdan açıklayıcı olmalı. sonuçta hala başkan kendisi teknik olarak.