Burak Elmas

Benim anlamadığım şey, bu adam diyor ki kurulun kararına uyulacak hemen seçime gidilecek - her şeffaflık sağlanacak. Bu şekilde süreç başlıyor hatta adaylar teşekkür ediyor. İşin sonu bu hale geliyor , yani dediklerinin tam ama tam tersi mahkemelerle uğraşmalara kadar.

Hatta habere göre iki aday ile toplanacak saat 1'de...

Geçtiğimiz 1 aylık süreçte hiç konuşmuyor canli yayın ya da gündem vs tarzı.

İşin kolayı bütün olan biteni Burak Elmas'a yazmak ama ben o kadar emin değilim. Hangi yeni aday çıksa bu şüphe olacak - tertemiz niyetli biri bile olsa diyecekler ki "bunun lobisi uğraşmış mahkeme vs demek" diye...

Bunun NET şekilde temizlenmesi lazım. O nedenle kanımca bugünkü toplantıdan sonra iki adayı yanına alıp birinci ağızdan açıklayıcı olmalı. sonuçta hala başkan kendisi teknik olarak.

Benim anlamadığım şey, bu adam diyor ki kurulun kararına uyulacak hemen seçime gidilecek - her şeffaflık sağlanacak. Bu şekilde süreç başlıyor hatta adaylar teşekkür ediyor. İşin sonu bu hale geliyor , yani dediklerinin tam ama tam tersi mahkemelerle uğraşmalara kadar.

Hatta habere göre iki aday ile toplanacak saat 1'de...

Geçtiğimiz 1 aylık süreçte hiç konuşmuyor canli yayın ya da gündem vs tarzı.

İşin kolayı bütün olan biteni Burak Elmas'a yazmak ama ben o kadar emin değilim. Hangi yeni aday çıksa bu şüphe olacak - tertemiz niyetli biri bile olsa diyecekler ki "bunun lobisi uğraşmış mahkeme vs demek" diye...

Bunun NET şekilde temizlenmesi lazım. O nedenle kanımca bugünkü toplantıdan sonra iki adayı yanına alıp birinci ağızdan açıklayıcı olmalı. sonuçta hala başkan kendisi teknik olarak.
Çözüm basit: kanunda yeri olmayan idari ibrasizlik tuzukten çıkarılacak

Çözüm basit: kanunda yeri olmayan idari ibrasizlik tuzukten çıkarılacak

Bunu zaten her türlü yapmak gerek - bundan önce ama işte şu an arapsaçına dönen durumdan kurtulmak sıkıntı.

bildiğin 3 -4 taraflı halat çekme yarışına döndü iş - kime kalırsa . Ne koltuk güç kavgasıymış. Bir de baktığında gelen adamın işi heralde en zorlu başkanlık süreci olacak.

Şimdi misal Dursun Özbek aday oldu bunun sonunda (Eşref Hamacıoğluda çekildi diyelim bunun üzerine) , kimi diyecek ki aha bu adam karıştırmış ortalığı , kimi de diyecek ki iyi ki aday oldu - bu durumdan çıkmak için güçlü aday lazımdı . Hangisine inanmak lazım.

Davaya götüren Burak Elmas destekçisi , Eşref H. de adaylıktan çekildi - kim karıştırıyor ortalığı ? Çıkarsa yeni adayı mı destekliyorlar Metin Öztürk'ün tavrını modunu ve kazanma şansını ekarte etmek adına falan filan bir sürü çelişen denge var saçma sapan.(Örnek senaryo yani )

Bir yandan Abdürrahim Albayrak ve Yusuf Güney cephesi var.

Çık işin içinden çıkabilirsen. O nedenle isimleriyle ifşa olması lazım bazılarının ve ihraç edilmeleri gerekir. Yoksa bundan sonraki her seçim ya da yönetim arkasını kollamadan iş yapamaz hale gelecek.

Kendisi yerine her türlü başkana razıyım. Hamamcıoğlu olur Öztürk olur gazoz şişesi olur kulaklık olur telefon kılıfı olur... Hiç fark etmez.

Mustafa Cengizin tırnağı olamaz zaten de

Dursun özbek bile kat ve kat iyiydi bu ve yönetiminden

Ne günlere ne insanlara kaldık yarabbi

s-2603a1cee77022178f9530502656668ba95dfc5a.jpg

Bu adam 23 nisanda bile oturamazmış başkanlık koltuğuna. Hani 1 2 beden değil baya büyük geldi sana bu gömlek b.elmas.

Galatasaray Bir His Takımıdır.

bugün divan kuruluna gelmemesiyle beraber Galatasaray tarihinin en rezil en kötü en berbat başkanı olmuştur gözümde. kendisinin acilen Gs ile her türlü bağı kesilmeli. Koskoca camiada bu adama karşı koyabilecek biri yok mu ?

seçim zamanı böyle bi adamı desteklediğim için de kendimden utanıyorum rezil herif ya

Geri
Üst Alt