- 26 Kasım 2012
- 179.201
- 241.262
- 5.688
Meto da agzının ayarını bilsin be ahberd. köprüyü geçene kadar
bence de, saçma sapan konuştu gereksiz yere. yok işgal falan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Meto da agzının ayarını bilsin be ahberd. köprüyü geçene kadar
GS başkanını tanımıyorum lafı zaten inat etmesine sebep.bence de, saçma sapan konuştu gereksiz yere. yok işgal falan
Seçim tarihini 21-28 yap
Torrent'i de kov. Bizde her sene böyle zaten. Bu şartlardan sızlanan adamın yeri yok.
Seçim tarihini 21-28 yap
Torrent'i de kov. Bizde her sene böyle zaten. Bu şartlardan sızlanan adamın yeri yok.
HÖST!Seni destekleyenlerin de senin de!!!
Senin de!
Senin Eşref beyi de göreceğiz 3.güçlü bir aday çıkmaz ise omicronSenin de!
Kimseyi desteklemiyorum. Futbol artık umrumda değil, tamamen Pistiolis hocama ve müthiş takımını takip etmeye odaklandım.Senin Eşref beyi de göreceğiz 3.güçlü bir aday çıkmaz ise omicron
Burak elmasın seçildiği vakit eşrefi destekliyordun amaKimseyi desteklemiyorum. Futbol artık umrumda değil, tamamen Pistiolis hocama ve müthiş takımını takip etmeye odaklandım.
Dün yunanlara laf ediyordun!!!!!!!!!!!!!!!!!Kimseyi desteklemiyorum. Futbol artık umrumda değil, tamamen Pistiolis hocama ve müthiş takımını takip etmeye odaklandım.
Konu Galatasaray'sa işin rengi değişir. Uza!Dün yunanlara laf ediyordun!!!!!!!!!!!!!!!!!