Burak Elmas

getirdiğin hoca sağa sola sallıyor şuan, pisliğini temizle o şekilde git

Bunun seçim tarihi saçmalığı yüzünden yeni gelecek yönetimde geç geldik vs bir ton bahane üretecek şimdi. Seneyede işimiz zor.

Renkdaşlarım, Nazifoğlu'nun açıklamalarından sonra hala Elmas'ın istifasını istemek resmen delilik, gelin vazgeçin artık. Başkan sen devam et, mahkemeye ver diren, sakın istifa etme yoksa bugünden daha kötü günler gelecek.

:ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:

Burak Elmas seçimde aday olarak Galatasaray taraftarına kendini affettirmek istiyor.

(Fanatik)

:ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:

Burak Elmas seçimde aday olarak Galatasaray taraftarına kendini affettirmek istiyor.

(Fanatik)

Bu çok çokta gülünecek bir söylem değil zira şurda anket açalım Elmas devam - Eşref Hamacıoğlu - MÖ diye , Burak elmas sonuncu olmaz - Metin Öztürk sonuncu olur ankette. Çünkü adaylarada çok güvenimiz var denemez , kaldı ki kulüp içinde de böyke bir durum var ki erteletip 3. aday çıkarılacak.

Şu an o 3üncü aday gri bölge - orası için mi Burak Elmas bir şeyler yapıyor yoksa kendisi için mi bunu göreceğiz.

Çokta gülüp geçemiyorum

Bu çok çokta gülünecek bir söylem değil zira şurda anket açalım Elmas devam - Eşref Hamacıoğlu - MÖ diye , Burak elmas sonuncu olmaz - Metin Öztürk sonuncu olur ankette. Çünkü adaylarada çok güvenimiz var denemez , kaldı ki kulüp içinde de böyke bir durum var ki erteletip 3. aday çıkarılacak.

Şu an o 3üncü aday gri bölge - orası için mi Burak Elmas bir şeyler yapıyor yoksa kendisi için mi bunu göreceğiz.

Çokta gülüp geçemiyorum
Başkanımın değeri çok geç olmadan anlaşılmalı

Yönetim: Ola , nasılsınız ?
Torrent : Oohh merba merba hoşgeldiniz. Saolosun sizler nasılsınız?
Yönetim : İyi - standart , yuvarlanıp gidiyoz.
Torrent : Valla biz de..bize...Çay var içersiniz?
Yönetim: Tabi tbai zahmet olmazsa alırız.

Sonrası tam bir sessizlik.

Yönetim: Ola , nasılsınız ?
Torrent : Oohh merba merba hoşgeldiniz. Saolosun sizler nasılsınız?
Yönetim : İyi - standart , yuvarlanıp gidiyoz.
Torrent : Valla biz de..bize...Çay var içersiniz?
Yönetim: Tabi tbai zahmet olmazsa alırız.

Sonrası tam bir sessizlik.
Hocama çaycı mı diyorsun?

Geri
Üst Alt