Burak Elmas

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Başkanlığın keyfini çıkartıyor ne guzel.

Sayın başkanım: geçme namert köprüsünden ko apar sel seni, yatma çakal yatağında ko yesin aslan seni. Saygılar sunuyorum

Necati ve Selçuk’u takımın başında görünce bu yönetimden bir yol olmayacağını anlamıştım. Akbaba ve Arda ile bunu bir kez daha göstermiş oldu. Bundan sonra da bu amatör ve yiyici kafada devam edecektir “proje” adamı başkanım.

Transfer falan zerre umrumda değil.içerisinde terim,akbaba,arda gibi isimleri barındıran futbol takımından da beklentim yok açıkçası.
Ben hala sponsor olayına takmış durumdayım.ön anlaşma var ilk hafta açıklayacağız dedi ses seda yok.inş sonunda düzgün bir anlaşma sağlanır.aksi halde kendisiyle bu işin yürümeyeceğini tasdiklemiş olur.

KAP meselesi hoş olmasa da oyunu kuralına göre oynamak için yapılan bir hamle gibi. Mali Genel Kurul'da çıkıp açıklarlarsa bu hamleyi nötrler ki öyle yapacaklarını düşünüyorum. Yapmazlarsa zaten başta Genel Kurul linç eder.

KAP meselesi hoş olmasa da oyunu kuralına göre oynamak için yapılan bir hamle gibi. Mali Genel Kurul'da çıkıp açıklarlarsa bu hamleyi nötrler ki öyle yapacaklarını düşünüyorum. Yapmazlarsa zaten başta Genel Kurul linç eder.
Şu Emre ve Arda'nın maaşlardan sonra yapsalardı keşke

Geri
Üst Alt