Burak Elmas

Eşref Hamamcıoğlu: "Stadyum isim hakkıyla alakalı şu firma ile anlaştık, protokol yaptık falan bunlar doğru değil. Hiçbir ciddi ve özel sektör firması seçilmemiş bir yönetim ile protokol imzalamaz. Hiç kimsenin de Galatasaray adına böyle bir protokol imzalamaya yetkisi yok."

Secim dönemi boyunca herzaman realist aciklamalarda bulundu Hamamcioglu

Bu konuda da hakli cikti acikcasi

Eger bir ön protokol olsaydi simdiye coktan aciklanirdi taraftari en azindan sponsor ile oyalamak icin

Henuz elestiri icin tabiki erken hala sabirla beklemek lazim

rijkaard'la yola çıkıp ite kaka 3. olmaktansa terim'i ikna edip en kötü yönetimle bile doğaüstü şartlar hariç ilk 2'de olmayı garantiledi. bence akıllı bi adam ama becerikli olduğuna dair bi emareyi şu ana kadar göremedik.

Millet portekiZli hoca getiriyor
Sen daha gedsonu getiricen
Basghannn

giphy.gif

Açıkçası yeni öğreniyorum. KAP meselesinde aldığı karar skandaldır. Bunun için ileri sürülecek hiçbir bahaneye eyvallah çekecek değilim. Fener-BJK bu despotluğu uygularken tü kaka, Galatasaray da aynı yola girince oyunu kuralına göre oynuyoruz demek de kaypaklıktır.

Bu rezil karardan dönülmezse, bunu başka rezil kararların takip edeceğine dair beklentilerim artacak.

Transfer olayi eyvallah, zaten imkansiz bir sozdu ama sponsor olayi da fiyaskoya dogru gidiyor. En azindan aciklama yapmaya mecburlar.

Ne umutlarla geldiniz yönetime
Sizi savunduk her yerde
Söylesene Burak Başkan
Bu ne biçim gese

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hiç umudum kalmadı. Seçildikleri günden itibaren 10 güne transferler hazır dedi ama koca bir balon çıktı. Sponsor ile ön sözleşme yapıldı dedi qatar airlens emirates fln uçuşuyordu bunlarda tırt çıkacak. Basketbolda tarihin en kısıtlı bütçesi ile 2 milyon usd ile kadro kurulacak deseler Kapalıçarşı esnaflarından daha yüksek ücret ile sponsor bulurdum.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt