Burak Elmas

bence hocayla oturup konuşmuslardır. transferlerin lige yetişmesinin yeterli olduguna karar kılmıslardir.
aralarındaki ilk konuşma şöyle geçmiştir..

BE: Sayın Hocam öncelikle hepimize hayırlı olsun , önümüzde kısıtlı zaman ama yapacak çok iş var.Öncel...

FT : Lafını kestim.. %15

BE : Efendim hocam?

FT : Benim komisyon %15

BE : Biz %25 biliyorduk hocam..

FT : Vay anasını .. Apo mu söyledi?

bence hocayla oturup konuşmuslardır. transferlerin lige yetişmesinin yeterli olduguna karar kılmıslardir.
Böyle bir konuşma olmuş ise çok çok büyük bir SKANDAL!

Doğruysa eğer ikisi de kulübün kuruluş amacına aykırı hareket etmiş oluyor ve bulundukları koltuğun hakkını vermemiş olur

" Türk olmayan takımları yenmek"

Şikecibahcelilere Atatürk imzası için eleştiri de yapamıyoruz, başkana bak. YAZIK...

Anladığım kadarıyla bu vakıf ziyaret yapmış ve ziyarete geldikleri için kovulmamış. Çok büyütülecek bir mevzu değil eğer ziyareti yapan Burak Elmas olsaydı çok büyük bir mevzu olurdu. Ama buda eksi yazar bu tarz vakıfların ziyareti de kabul edilmemeli daha dikkatli olunmalı.

Anladığım kadarıyla bu vakıf ziyaret yapmış ve ziyarete geldikleri için kovulmamış. Çok büyütülecek bir mevzu değil eğer ziyareti yapan Burak Elmas olsaydı çok büyük bir mevzu olurdu. Ama buda eksi yazar bu tarz vakıfların ziyareti de kabul edilmemeli daha dikkatli olunmalı.
kardeşim bu insanlar tanrı misafiri gibi gelebilir mi sence evcilik mi bu

kardeşim bu insanlar tanrı misafiri gibi gelebilir mi sence evcilik mi bu
Tanrı misafiri gibi bir şeyi hiç kastetmedim ki. Bir vakıf ziyaret etmiş bunda çok fazla büyütülecek bir şey göremedim? Ama eksi yazdığını da söyledim. Siyasi- dini vakıfların hangi düşünce olursa olsun ziyaretine izin verilmemeli düşüncesindeyim. Başkanın ziyaret etmesi faha farklı bir olaydır öyle bir şey olsaydı işte iş istifa boyutunda olmalıydı.

derhal istifa etmeli

REZİLLİK!!
Bir Lgbti üyesi ziyaret etseydi bunu der miydin? Yoksa sadece islami bir vakıf ziyaret ettiği için mi bu aşırı tepki? Bana göre ülkemiz buna hazır olmadığı için bu tarz ziyaretlerin iki tarafı da kabul edilmemeli mesela ama medeni bir ülkede iki tarafın ziyareti de kabul edilmeli sonuçta Galatasaray her tarafa eşit olmalı, her kesimden taraftarı var. Mesela bu istifa çağrısına göre Taylan Lgbti'ye destek oldu o zaman sözleşmesi fesih edilmeli. İşimize gelince Fikri Hür vicdanı hür diyoruz ama bizim gibi düşünmeyen kişileri hemen ötekileştiriyoruz.

Dilediği kadar transfer yapsın sportif başarı kazandırsın bu saatten sonra gözümde gram kıymeti yok , bu dinci abuk subuk vakıflarla ne işi olur Galatasaray'ın ? Bizim camiamızın dahili olduğu kültür ve seviye muasır medeniyetler seviyesidir. Genç başkan dedik , yenilikçi dedik, bizi iyi temsil eder dedik fakat iki hafta geçmeden utandırdı. ``Status Quo`` Eşref'in hakkını yemişiz sanırım.

Derhal istifa.Galatasaray vahabi köpekliğinin temsil ve ağırlama makamı değildir.Geldiğinden beri ne halt yediği belli değil. heralde kendi ekonomisini toparlamak adına Galatasaray Başkanlığını kullanıp,bu sayede her çevreye yaranma derdinde.sana da seni seçip,Galatasaray isminin bu vahabi köpekleriyle yan yana yazılmasına sebep olanlara da yazıklar olsun.

Biz bu kulübü transfer ve başarı için sevmedik.Bu armada bir felsefe,bir reform,bir rönesans saklıdır.Bunu sinsi ruhuna yaz başkan.

Bir Lgbti üyesi ziyaret etseydi bunu der miydin? Yoksa sadece islami bir vakıf ziyaret ettiği için mi bu aşırı tepki? Bana göre ülkemiz buna hazır olmadığı için bu tarz ziyaretlerin iki tarafı da kabul edilmemeli mesela ama medeni bir ülkede iki tarafın ziyareti de kabul edilmeli sonuçta Galatasaray her tarafa eşit olmalı, her kesimden taraftarı var. Mesela bu istifa çağrısına göre Taylan Lgbti'ye destek oldu o zaman sözleşmesi fesih edilmeli. İşimize gelince Fikri Hür vicdanı hür diyoruz ama bizim gibi düşünmeyen kişileri hemen ötekileştiriyoruz.
Cinsiyet ayrimi yapan kadini kiymetsiz goren seriat ilkelerini benimseyen bir olusuma saygi gosterip hos mu gorecegiz? Onlar kadina, laiklige ve medeni hukuka saygi mi gosteriyorlar.

Cok yanlis cok. Ilk genel kurulda elmasi gorecegiz

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt