Burak Elmas

Sanırım kulübün maddi durumlarından ötürü 0 transferle ilerleyip arda Turan isimli topçunun maaşını 4 milyon liradan 8 milyon liraya çıkararak neyi amaçladığını kavrayamadigim Başkanımız. Ortadogu ulkesiyiz yemin ederim bir gram ilerleme yok hiç bir konuda. Şans eseri bizim ülkede iç savaş falan çıkmıyor şu akilla mantıkla

Paralılarıda görüyoruz...kusura bakmayın ama bu taraf kafasıylada olmaz...Senelerdir genç Başkan gelsin diye herkes istiyordu gelince de hemen çöp edebiyatı yapılmaya başlandı...biraz sabır...evet 2 hafta sonra .aç var ama bu onların suçu değil...bir önceki yönetimin yaptığı yanlışları bunlardan çıkartamayız...

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

İyide seçim öncesi x günde transfer bitecek, şu şu sponsorlarımız hazır diye boy gösterirsen millet beklentiye girer. Vaadlerin doğru dürüst hiçbirini yerine getirmedi. Bir önceki yönetimi hedef göstermediler yalnız..

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

İyide seçim öncesi x günde transfer bitecek, şu şu sponsorlarımız hazır diye boy gösterirsen millet beklentiye girer. Vaadlerin doğru dürüst hiçbirini yerine getirmedi. Bir önceki yönetimi hedef göstermediler yalnız..

Sponsor hazır olabilir ama mevcut Sponsor evet demediği müddetçe anlaşma imzalanamaz...daha geçerli anlaşmamız var sene sonuna kadar...herkes transfer diye kendini yırtıyor ama bunlar gelir gelmez neredeyse 500(55 Milyon Dolar) Milyon TL ödemeler yapıldı ve daha TFF tarafından ödemelerde olmadı...ilk önce Yayıncı kuruluştan paralar gelmeliki transferler yapılsın...yoksa transfer kolay...daha bu Sezon doğru dürüst hiç kimse transfer yapamadı bu durumdan dolayı...

Transfer tahtası kapalı, transfer yapamıyoruz = mevcut sponsor ile bozamıyoruz, onu bekliyoruz

3 aya kalmaz taraftar dursun özbek ve mustafa cengiz'in evlerinin önünde yalvar yakar bağırır geri dönün diye!!!

Boşuna demiyordum Burak Elmas gelirse Allah yardımcımız olsun diye.. Şu zamana kadar transferlerin olmamasını geçin güya kulübe vizyon getireceklerin pişkin pişkin yalan söylenmesi bunların zihniyetini ortaya koyuyor.. Bunlar vizyonlu geçinen çapsız yiyiciler..

Gerçekleştirilmeyen sözler bir kenara da şu Kap için önemlilik eşiği zımbırtısına kıl oldum. Ardaya Akbabaya hatta Terime verilecek paraları bilmeye hakkımız olduğunu düşünüyorum.

Bu muhasebecilik değil kulubü koruma iç güdüsüdür.

Eşref gibi bir adamı bile neden zorla geçtiği şimdi daha iyi anlaşılıyor.

Bu adamın yönetimi iyi deniyordu..Nerede o iyi isimler ben göremiyorum. İyi,güçlü adamlar olsa inanın Burak elmas başkan değil o şahıslar Burak elmasın başkanı olurdu.

Burak elmasın ne kadar Galatasaraylı olduğunu daha sonra göreceğiz..Geçmişe baktığımızda gerçekten bir taraftar kadar yakın Galatasaraya.Ama malesef Galatasaray başkanlığı için çok zayıf.

Bunun dışında aysalından cengizine ve polatına kadar bu klüpde ne kadar duayen diye geçinen adam varsa hepsi haindir. İçimden daha kötü kelimeler kullanıyorum. Bunların yatacak yeri yok.
Şu klübün başına bir kereliğine güçlü bir başkan ve yönetici seçemediler. Ama işte bu duayen geçinenler Galatasaraylı olmadığı için bunun olmamasıda normal.

Sponsor hazır olabilir ama mevcut Sponsor evet demediği müddetçe anlaşma imzalanamaz...daha geçerli anlaşmamız var sene sonuna kadar...herkes transfer diye kendini yırtıyor ama bunlar gelir gelmez neredeyse 500(55 Milyon Dolar) Milyon TL ödemeler yapıldı ve daha TFF tarafından ödemelerde olmadı...ilk önce Yayıncı kuruluştan paralar gelmeliki transferler yapılsın...yoksa transfer kolay...daha bu Sezon doğru dürüst hiç kimse transfer yapamadı bu durumdan dolayı...

O zaman çıkıp açıklayacaksın. Ben bilmem TFF’sini yayıncı kuruluşunu. Beklenti yönetimi diye bir mevzu var, bir yönetici olarak BE tecrübe edinmiştir. Özellikle futbolda önemli bir konu..

bu saatten sonra orta sahaya gedson dışında kim gelirse gelsin sıkıntı. Fizik durumu, takıma alışması vs. derken imkanı yok psv maçını çıkaramaz

evet eski yönetim geç seçim yaptı, evet mali durum kötü olabilir ama siz 10 günde büyük ölçüde bitireceğiz, elimizde liste var falan derseniz insanlar o hevesle sizi seçimde destekler ama olmayınca da tepki verir

yadi hadi transfer sıkıntı bonservis pazarlığı menajeri vs. bir şey demedik e be kardeşim hemen hazır dediğin sponsorlar nerede?

Gerçekleştirilmeyen sözler bir kenara da şu Kap için önemlilik eşiği zımbırtısına kıl oldum. Ardaya Akbabaya hatta Terime verilecek paraları bilmeye hakkımız olduğunu düşünüyorum.

Bu muhasebecilik değil kulubü koruma iç güdüsüdür.
açıklayacağız dediler o konuyu. şeffaflıkla yola çıkan bir yönetimin yanlış diyebileceğimiz kararları bunlar. gene de kızamıyorum yaptıklarından. ülkede kulüp yönetmek zor iş. bunu ali koç bile beceremedi. menajerlerle, absurd stışlarla top çevirmeye radara girmemeye çalışıyor. malumunuz yayın gelirleri gün geçtikçe yükseleceğine düşüyor. dün yapılan acıklamaya da bakarsak kulüpler bundan son derece rahatsız. yapılanma ona göre yapıldı çünkü. şimdi sözleşmelerden dolayı elden oyuncu çıkaramadıkları gibi yerlerine f/p topçularını da bulamıyorlar. bu gidişattan kurtulmanın tek yolu avrupaya gidip istikrar yakalamak. 3 5 sene düzenli avrupa'ya gidilirse rahatlanır.

Geri
Üst Alt