Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arda10 günde bizi bitirdi bizi
Lider biri değil Burak başkan bu büyük sıkıntıEee seçimden önce çok söyledik, müstehak size
Bırak vaatleri gerçekleştirmeye çalışmayı, bu kadar desteksiz sallayan adamın, o salladıkları umrunda bile değildir umrunda
Adam 10 günde transfer bitecek dedi ya la
Hayır asıl komik olan millet buna hakkaten inandı ya
Geçen de bir yönetici çıkmış, toplantı yaptık 200 tane iyileştirilecek hedef belirledik diyor
Lan daha ilk toplantınız, bırak üzerinde konuşup tartışmayı, liste olarak arka arkaya okusan 200 tane yazamazsın, yetişmez 3 saatlik toplantıda
Tam tipik beyaz yakalı ağzıyla etkileme lafları, say ulan desen sayamaz
Bunlar acayip sallıyor, sanırım çok fena yiyecekler
foto atsan şenlenecez reisYav bari hocanın sözleşmesini açıklasaydınız
Ne oluyor hiçbir şey yok ortada
1 hafta önce k.gücü başkanının anlaştık dediği adamı daha açıklamadık
Sponsor olayı Türk Telekoma bağlı....onlar evet derse Lansman yapılacak diyor herkes...daha sene sonuna kadar onlarla anlaşmamız olduğundan birşey yapamıyorlar...Maaşlar hiçbir zaman tıkır tıkır ödenmemiştir bizde. En azından ben hatırlamıyorum. Borçsuzluk kağıdı da o kadar büyük problem değil. Bankalar Birliği ve vergi borcu meselesi en inandırıcı senaryo. Diğerleri twitter kolpası gibi gözükmekte. Hal böyleyken ilk birkaç hafta tökezlemelerini anlayabilirim. Benim asıl beklentim sponsor ve sıcak para girişiydi. Yakın zamanda onda bir gelişme olmazsa asıl hayal kırıklığım o olacak.
Paralılarıda görüyoruz...kusura bakmayın ama bu taraf kafasıylada olmaz...Senelerdir genç Başkan gelsin diye herkes istiyordu gelince de hemen çöp edebiyatı yapılmaya başlandı...biraz sabır...evet 2 hafta sonra .aç var ama bu onların suçu değil...bir önceki yönetimin yaptığı yanlışları bunlardan çıkartamayız...Yok aga, böyle fakir başkanlarla olmuyor, isterse 70 yıl yönetici tecrübesi olsun..
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Ayni goruste degilim. Zenginin kotusu de kotu ama eskiden para cikartip verirlerdi cepten. Sonra alamayinca zor durumlar yasanirdi ama gunu kurtarmak icin cebinden parayi cikarip basicak adami culsuz profesyonele yeglerim. Cunku borc oyle boyle degil bayagi yuksek bir meblag ve her yereParalılarıda görüyoruz...kusura bakmayın ama bu taraf kafasıylada olmaz...Senelerdir genç Başkan gelsin diye herkes istiyordu gelince de hemen çöp edebiyatı yapılmaya başlandı...biraz sabır...evet 2 hafta sonra .aç var ama bu onların suçu değil...bir önceki yönetimin yaptığı yanlışları bunlardan çıkartamayız...
SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi