Burak Elmas

NET hayalkirikligi

Galatasarayin yeri avrupadir, senin macdan 1 hafta once getirecegin futbolcudan verim alman imkansiz bu tamamen avrupayi dusunmediklerini gosteriyor

En azindan macdan 2 hafta once 3-4 tane ilk 11 topcusu antremana cikmaliydi

Bugun remzi beyde para yok edebiyatina basladi ki geleceggimizi gorur gibi oldum

Sirf baskan olmak icin palavra sikmis

Ayipdir bu taraftara

Ben ztn her yonetimin ilk transferine bakarim ne ayaklar diye emre a ve ardadan sonra konusmaya bile gerek kalmadi

Iletisim 0, secimlerde cengiz yonetimine cok elistirmisti bu konuda. ama kendisi de beceremiyor.

Kandırıldık muhabbetine hiç girmeyeceğim. 1 yıl öncesine kadar camianın önde gelenlerini seçime girmeleri yönünde ikna etmeye çalışan birisi için gereksiz/yersiz/uçuk beklentilere girmişiz sadece bunu söyleyebilirim.

görev süresini tamamlayabileceğini düşünmüyorum. bunu sadece geciken transfer ve sponsorluklar için söylemiyorum. Belki net konusmak için erken ama bana "yönetimiyorlar" dedirtti şimdiden.

olacakları bekleyip görelim

FT bu adamı yiyecek

Diger 4 unun bi ise yarayacagina inansam buna cok saydirirdim palavralarindan oturu de benim ongordugum oluyor gibi.

Başkanım günaydın bugün ayın 8 i oldu bş hatırlatayım dedim hani 10 gün sonra maç var vs.

Geri
Üst Alt