Burak Elmas

bence tüm transferleri toplu açıklayacaklar.

hatırlarsanız başkan seçildiği gece fatih hocayı teknik direktör ilan etmişti. kaybedecek zamanımız yok mesajı vermişti buradan yola çıkarsak tüm transferler bir gecede açıklanıp bitecek.

bence tüm transferleri toplu açıklayacaklar.

hatırlarsanız başkan seçildiği gece fatih hocayı teknik direktör ilan etmişti. kaybedecek zamanımız yok mesajı vermişti buradan yola çıkarsak tüm transferler bir gecede açıklanıp bitecek.
Kaybedilecek bütün zamanlar kaybedildi. 10 gün sonra maç var

Bu da tutmadı, bundan da olmayacak anlaşıldı. Sıradaki gelsin lütfen.

Bu işin sonunda "Galatasaray da transfer bitmez" demezsin inşAllah ...

Basketbolu murat ozyere vermiş.

Baskan olan için verdiği çabayı başkan olduktan sonra verse iyi şeyler olacak ama hazırlık sureci kadar başkanlık koltuğunda oturursa iyi.

Basketbolu murat ozyere vermiş.

Baskan olan için verdiği çabayı başkan olduktan sonra verse iyi şeyler olacak ama hazırlık sureci kadar başkanlık koltuğunda oturursa iyi.

altyapı özyer'in. a takım tunçeri ve banvit'in genel menajerinin üstüne olacak.

Bu adamda suc yok 10 gunde transferin bitecegine inanan taraftar dusunsun biraz. Adam secilmek icin 5 gundede bitirecez der sallamak bedava.

taam iste neyse o muhteşem karakterli adamı getirip gelişim kısmına yönetici yapmış.
camiada başka adam mi yok. 2 kuruş komisyon için altyapıdan oyuncu ucurmayacagini nereden bilecegiz.

biliyom yav rezil bi herif. a takıma şimdilik kaktırılmadığı için belirtmek istedim.

Galatasaray'a yakışacak 10 numara ❌
Onyekuru ❌
Emre Akbaba ile devam etmek ❌
PSV maçına kadro belirlenecek vaadi ❌
Şu ana kadar Dursun Özbek yönetimini bile ekarte edecek bir performans sergiliyor umarım böyle devam etmez.

Kardeşim 100 milyon euroluk sponsor dediğinde biletini kesmeliydik. Küsürat bile yok dolandırıcı gibi rakam vermiş nasıl anlayamadik. Sanırım 5 kuruş para harcamayıp transfer yapmayacaz psv yi de elemek gibi bir niyetimizin olmadığını düşünüyorum şu an.

Sansa Sampiyonlar Ligi'ne kalmamiz demek 35-40 milyon Euro demek. Eger transfer yapacaksan, bu firsat elden kacmadan yapmak zorundasin.

Sen Galatasaray baskanligi icin cok uzun suredir calisiyordum diyorsan, verdigin vaatleri tutmak zorundasin. Bir presentation ile yuvarlak cumleleri PowerPoint'e yazmak ile baskanliga hazirlanilmaz.

PSV ile macimiza cok az zaman kaldi.

Omer Bayram solbekte, Arda Turan sol acikta maca cikarsak sonuc ne olursa olsun kendisi icin rezalet olur.

Transferleri aciklayacaksa hemen aciklamali.

Bunlardan bagimsiz, bu kadar futbol yoneticiligi tecrubesi olan bir adamin (eger dediyse) 10 gunde transferleri bitirecegiz demesi ya baskan olmadan on anlasma ile bitirdigi transferler var demektir, ya sahtekarliktir, ya da aptalliktir. Baska bir secenek yok. Eger birinci secenek dogruysa kendisini tebrik ediyorum. Ama son iki secenek dogruysa, bizi zor gunler bekliyor.

Dunyada hangi takim 10 gunde transferi bitirmis ki, gecmisi bu konuda rezaletlerle dolu Galatasaray bitirsin?

Geri
Üst Alt