Burak Elmas

arap islamcılığına aynı şekilde hissediyorum arkadaş ile
arap islamcılığı nedir ? kastettiğini açıkça söyle..ben öyle bir dine inanmıyorum..benim inandığım tek din İslam..burada dini mevzularda tartışma polemik oluşturma niyetinde de değilim..rahatsız olduğum bir nokta oldu onu belirttim..sen müdahil oldun..amacın provoke etmek ise gerek yok buna arkadaşım..

arap islamcılığı nedir ? kastettiğini açıkça söyle..ben öyle bir dine inanmıyorum..benim inandığım tek din İslam..burada dini mevzularda tartışma polemik oluşturma niyetinde de değilim..rahatsız olduğum bir nokta oldu onu belirttim..sen müdahil oldun..amacın provoke etmek ise gerek yok buna arkadaşım..
İnandığın dini arap kültürü ile sentezleyip kendi kültürüne sırt dönenler. Eğer bunlardansan sözlerim sana da.

bizim ülkede her farklı görüşte olan karşıt görüşü yok etme amacı güdüyor..bu sadece tek bir kesime özgü değil..maalesef özgürlük ve hak denince herkes kendi işine gelen kısmı hak ve özgürlük görüyor...

Konuyu başka yerlere çekmeye gerek yok.Laikliğe lanetler yağdırıp,laikliği kaldırma amacı güdüp,laikliğe sığınamazsın.insanların, kendi inandığın inançlara göre hareket etmediklerinde katlerini gerekli görüp;hoop arkadaş dendiğinde ama insan hakları diye ağlayamazsın vs vs.mesele görüş inanç değil, insanca ve özgürce yaşam ve Galatasaray değerleridir.bu da son açıklamamdır. Zira olay üzerinden uzaklaşıyoruz.iyi forumlar.

- Galatasaray adı, içeriği ne olursa olsun “erkek karısını dövebilir” diyen bir oluşumla yanyana getirilemez.

Hele bizzat başkan eliyle!

- Bunun inançla, imanla, dinle zerre ilgisi yoktur. Çünkü bu tür oluşumların %90’ı, bağış toplayarak yemek ya da para aklamak içindir.

- Bunu da bir iyilik, hayır, din kisvesi altında yaparlar ki hem insanlar daha kolay inanır, hem de başları derde girerse konuyu saptırıp “vay efendim inancımıza saygı duymuyorlar, dinimize sövüyorlar” diyerek kamuoyu oluştururlar, bu kisve altında faaliyetlerini yürütürler.

- Eğer sen de yav inanca saygı, dine saygı deyip bunları ve yaptıklarını koruyorsan, oyunlarına gelmişsin demektir.

- Belki bu vakıf bunlardan değildir, çok düzgün bir vakıftır ama vakıfların bu durumundan dolayı Galatasaray adını bu türden hiçbir vakıfla yanyana getiremezsin!!

- Kişisel olarak desteklemişsindir, bağış yapmışsındır, yardım etmişsindir ama Başkan olduktan sonra artık bunu yapamazsın. Yanyana gelemezsin. İlişki kuramazsın.

- Çünkü sen artık Kendinden önce bir sembolsün, Galatasaray Başkanı’sın, tüm camiayı temsil ediyorsun.

- Kim olduklarını bilmediğini söylemek bahanedir. Sen artık Galatasaray Başkanı’sın, koca bir camiayı temsil ediyorsun, çatkapı gelenlerle zaten görüşemezsin, randevu isteyenlere de sekreterin daha yeni seçildiğin için çok yoğun olduğun vs. gibi düzgün bir cevap iletir.

- İlk icraatın harcadıklarını açıklamamak, üstüne de ilk kabul ettiğin misafir de bir vakıf olursa, insanları para konularında, komisyon yemediğin, para aklamadığın, Galatasaray’ın kaynaklarını zimmetine geçirmediğin konularında ikna edebilmen çok mümkün olmaz.

- Eğer yöneticinin sana emrivaki yaptığını söylüyorsan da hemen kovarsın.
Çünkü böyle bir konuda emrivaki yapan adamın başka menfaatleri vardır ve seni kullanmıştır, bu adamı yönetemezsin. Kovmuyorsan da sen de işin içindesin demektir.

E57bVtYXMAM62zP

Olay açıklığa kavuşturulmuş. Bir Delagsyonun içinde iş adamı kimliğiyle bir ziyaret yapılmış. Mehir Vakfı ziyaret değilmiş yani. Ama ne olursa olsun bu bir eksi yazmıştır daha dikkatli olunmalı. Vakıf kimliğiyle ziyaret olmamalı.

adamların islamcı olup olmaması değil. kulüp ideolojik hiçbir dernekle, grupla iç içe olamaz en azından böyle bir imaj vermemek gerekir. ateistler derneği de olsa böyle, komünistler derneği de olsa böyle. bu tarz oluşumlara meşru bir zemin hazırlamamak adına çok dikkatli olmak lazım. bu kulüpten hakan şükür, arif erdem silindi. zamanında metin kurt gönderildi. eğer onlara sahip çıksaydın o zaman istediğinle görüşürdün bunu yapmamışsan o zaman daha dikkatli olman lazım.
Yağu yönetimde mason var mason.
Öve öve bitirilemeyen...
Biraz samimi olmakda yarar var.

Psv den ilk macta 4-5 yedikten sonra ben sana soracam başkan, ondan sonra agzınla kuş tutsam yaramamassın bize

Bu herifler iş ağlarını geliştirmek, genişletmek icin buralara geliyorlar. Size söyledikleri gibi cocukluk aşkıyla yanıp tutuşmuyorlar. Emin olun sizin verdiginiz degerin yarısını vermiyorlardır Galatasaraya. Her kesimden insanla da gorusebilirler. Ben şaşırmıyorum

Aynı başkan yarın Tevfik Fikreti anar.

neymis kisisel ziyaret sanmismis, bu cemaatcilerin sinsiliklerini anlayamayacak kadar amator biri elmas, daha cok cektirecek 120 yillik kulube. ite kopege rezil olduk forumda bile trollügün seviyesini dengeleyemeyen herifler cemaatsaray demeye basladi

sen ne kadar dengeleyebiliyosun ki herifin 15 günlük yöneticiliğinden 3 yılının faturasını çıkardın sayın zeytinli.

Bu herifler iş ağlarını geliştirmek, genişletmek icin buralara geliyorlar. Size söyledikleri gibi cocukluk aşkıyla yanıp tutuşmuyorlar. Emin olun sizin verdiginiz degerin yarısını vermiyorlardır Galatasaraya. Her kesimden insanla da gorusebilirler. Ben şaşırmıyorum

Aynı başkan yarın Tevfik Fikreti anar.
Pavon'u ve Harroui'yi alırsa bu seferlik affederim

Geri
Üst Alt