Cengiz Güneş
Ulubatlı Souness
- 10 Temmuz 2011
- 30.137
- 25.471
- 3.183
şu ziyaretlere, kabullere bir son ver artık
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
arap islamcılığı nedir ? kastettiğini açıkça söyle..ben öyle bir dine inanmıyorum..benim inandığım tek din İslam..burada dini mevzularda tartışma polemik oluşturma niyetinde de değilim..rahatsız olduğum bir nokta oldu onu belirttim..sen müdahil oldun..amacın provoke etmek ise gerek yok buna arkadaşım..arap islamcılığına aynı şekilde hissediyorum arkadaş ile
İnandığın dini arap kültürü ile sentezleyip kendi kültürüne sırt dönenler. Eğer bunlardansan sözlerim sana da.arap islamcılığı nedir ? kastettiğini açıkça söyle..ben öyle bir dine inanmıyorum..benim inandığım tek din İslam..burada dini mevzularda tartışma polemik oluşturma niyetinde de değilim..rahatsız olduğum bir nokta oldu onu belirttim..sen müdahil oldun..amacın provoke etmek ise gerek yok buna arkadaşım..
bizim ülkede her farklı görüşte olan karşıt görüşü yok etme amacı güdüyor..bu sadece tek bir kesime özgü değil..maalesef özgürlük ve hak denince herkes kendi işine gelen kısmı hak ve özgürlük görüyor...
söylediklerinin muhatabı ben değilim..İnandığın dini arap kültürü ile sentezleyip kendi kültürüne sırt dönenler. Eğer bunlardansan sözlerim sana da.
Mason abimizide gönderilim mi?Su herifi yollamazsa, elmas kendisi de gidebilir. Bu durumlarda tavrim daima nettir. Transfer felan umrumda degil bu kadar
Yağu yönetimde mason var mason.adamların islamcı olup olmaması değil. kulüp ideolojik hiçbir dernekle, grupla iç içe olamaz en azından böyle bir imaj vermemek gerekir. ateistler derneği de olsa böyle, komünistler derneği de olsa böyle. bu tarz oluşumlara meşru bir zemin hazırlamamak adına çok dikkatli olmak lazım. bu kulüpten hakan şükür, arif erdem silindi. zamanında metin kurt gönderildi. eğer onlara sahip çıksaydın o zaman istediğinle görüşürdün bunu yapmamışsan o zaman daha dikkatli olman lazım.
Kadinlari dövebilirsiniz dedi miMason abimizide gönderilim mi?
şu sübyancı cemaati de kabul eder böyleceYav he he acikliga kavusturulmuş muş
Artik fotograf paylaşmazlar cok guzel acikliga kavusturulmus olur boylece![]()
neymis kisisel ziyaret sanmismis, bu cemaatcilerin sinsiliklerini anlayamayacak kadar amator biri elmas, daha cok cektirecek 120 yillik kulube. ite kopege rezil olduk forumda bile trollügün seviyesini dengeleyemeyen herifler cemaatsaray demeye basladi
Pavon'u ve Harroui'yi alırsa bu seferlik affederimBu herifler iş ağlarını geliştirmek, genişletmek icin buralara geliyorlar. Size söyledikleri gibi cocukluk aşkıyla yanıp tutuşmuyorlar. Emin olun sizin verdiginiz degerin yarısını vermiyorlardır Galatasaraya. Her kesimden insanla da gorusebilirler. Ben şaşırmıyorum
Aynı başkan yarın Tevfik Fikreti anar.