Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.641
- 101.834
- 5.238
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yengeyi dövüyor musun?Lütfen zındıklık yapmayalım sayın dostum. Seni mehir vakfini takip etmeye davet ediyorum. Evde takke olması lazımdı
Yengeyi dövüyor musun?
O adamın böyle birşey dediğini duydun mu..Kadinlari dövebilirsiniz dedi mi
Yenge ile tanışırsak kendisine muşta hediye edeceğim o zaman,Bizde hanima el kalkmaz. O beni dövüyor. Bu sebepten evlenmek gibi bir arzun varsa tekrar dusunmeni tavsiye ederim
arkadaşlar şiddetin şakası olmaz kadınlar dövülmez kadın döven erkegin ağzına kürekle vurulur

Oldugu vakif bunun altini ciziyor. O herifi kovacsk Elmas NOKTAO adamın böyle birşey dediğini duydun mu..
İslamda kadına hiçbir şekilde şiddet yok...
Bu konunun çok abartıldığını düşünüyorum.
Allah’ın, (iki cinse) birbirinden farklı özellik ve lütuflar bahşetmesi ve mallarından harcama yapmaları sebebiyle erkekler kadınların yöneticisi ve koruyucusudurlar. Sâliha kadınlar Allah’a itaatkârdır; Allah’ın korumasına uygun olarak, kimsenin görmediği durumlarda da kendilerini korurlar. (Evlilik hukukuna) baş kaldırmasından endişe ettiğiniz kadınlara öğüt verin, onları yataklarda yalnız bırakın ve onları dövün. Eğer size itaat ederlerse artık onların aleyhine başka bir yol aramayın; çünkü Allah yücedir, büyüktür.O adamın böyle birşey dediğini duydun mu..
İslamda kadına hiçbir şekilde şiddet yok...
Bu konunun çok abartıldığını düşünüyorum.
Sen Burak Elmasi savundun!
Savundum ama ben biat etmemSen Burak Elmasi savundun!
Espri yaptim gulumSavundum ama ben biat etmem
anlıyorum bebeğimEspri yaptim gulum