- 17 Ağustos 2009
- 41.781
- 30.176
- 3.448
Ali Dürüst nerelerde acaba.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ali Dürüst nerelerde acaba.
Listeye Ozan Şener'i de yazabiliriz1) bikem ardakoç
2) polat bengiserp
3) köksal ünlü
4) remzi sanver
5) burçak zorlu
6) özgür kalelioğlu
7) turhan özen
8) ışıtan gün
9) özen kuzu
10) fatih birol
11) asaf savaş akat
12) mehmet şenol
iddia edilen yönetim kadrosu.
aysal'ın ilk döneminden sonra bu kadar iyi bir liste görmemiştim açıkçası.
Işıtan Gün'e Acun'un adamı diyenler var ama Fortuna Sittard Acun'un komple satın aldığı bir takım değil sadece hisselerin bir miktarını aldı Acun öyle hatırlıyorum ama Acun ile ortaklıkları varsa o kulüp üzerinden pek iyi bakmıyorum kendisinin yönetimde olmasına.Işıtan Gün yönetimde olacağını açıklamış.
Iyi isIşıtan Gün yönetimde olacağını açıklamış.
Liste kesin doğru zaten bunu listedekilerde doğrulamış. Zaten Süren yanındayım dedi bildiğim kadarıyla Cansun'da Burak Elmas'ı destekliyor. Listenin çoğu işlerinde başarılı olmuş insanlar ama listeden çoğu kişiyi tanımıyorum nasıl ağır toplar camiada bir ağırlıkları var anlamında mı yoksa iş dünyasında bir ağırlıkları var anlamında mı? Mesela çoğu kişinin şöyle bir endişesi olabilir bu listeyle ilgili hani işlerini kaybetmemek için Koç'la iyi gitmeye çalışacak biri var mı mesela? Biraz bahsetsen eğer biliyorsan isimleri iyi olabilir.burak elmas alacak gibi ama bu yönetici adayları elmasın seçmesi degil bariz tepeden birileri seçmiş çünkü çogu agır toplar ve zengin isimler
ozan şener mesela sani şenerin oglu
şu ana kadar gördügümüz isimler dogruysa faruk süren mehmet cansun alp yalman destekli yöneticiler bulunmus
biblo gibi duracak tek isim yok bu listede
Orada Ozan Korkut, Adnan Öztürk'ün oluşumunda yer alıyordu Burak Elmas kendi kurduğu bir ekip değil de dahil olduğu bir ekipti. Şimdi sanırım bazı eski başkanların ve güçlü kişiler ile bir ekip kuruluyor sanırım.Cengizin karşısına aday olarak çıkan ozan korkut buharmı oldu
Korku,öztürk,elmas 3lüsü o listede beraberken elmasın aday olup bunları yanına almamasıda enteresan
Renktaş Twitter'da takip ettiğim kadarıyla isimleri şu an olan yönetimi Fatih Terim'i koruyamamaları nedeniyle ciddi eleştirmişler. Vaatlerinden biri de kulübün haklarını doğru bir şekilde korumak olduğunu söylüyorlar. Ne vaatler verilip gerçekleşmediğine şahit olduk tabiiListe kesin doğru zaten bunu listedekilerde doğrulamış. Zaten Süren yanındayım dedi bildiğim kadarıyla Cansun'da Burak Elmas'ı destekliyor. Listenin çoğu işlerinde başarılı olmuş insanlar ama listeden çoğu kişiyi tanımıyorum nasıl ağır toplar camiada bir ağırlıkları var anlamında mı yoksa iş dünyasında bir ağırlıkları var anlamında mı? Mesela çoğu kişinin şöyle bir endişesi olabilir bu listeyle ilgili hani işlerini kaybetmemek için Koç'la iyi gitmeye çalışacak biri var mı mesela? Biraz bahsetsen eğer biliyorsan isimleri iyi olabilir.
Hayır ozan korkut adaydıOrada Ozan Korkut, Adnan Öztürk'ün oluşumunda yer alıyordu Burak Elmas kendi kurduğu bir ekip değil de dahil olduğu bir ekipti. Şimdi sanırım bazı eski başkanların ve güçlü kişiler ile bir ekip kuruluyor sanırım.
Işıtan Gün'ün röportajını dinliyorum da iyi şeyler anlatıyor. Mesela stadyumda nakit para kullanımını kaldırması falan bunu bizde yapıp ödemeyi Gal Token ile yapabiliriz bu hem kripto paramızın işlem hacmini ve değerini de arttırabilir. İyi projeler üretebilecek bir ekip gibi ama bu kişilerin camiada oy potansiyeli nedir acaba? Eşref Hamamcıoğlu mesela oy potansiyeli yüksek ama fazla iş yapmayacak bir liste yapıp kazanabilir gibi geliyor bana?Renktaş Twitter'da takip ettiğim kadarıyla isimleri şu an olan yönetimi Fatih Terim'i koruyamamaları nedeniyle ciddi eleştirmişler. Vaatlerinden biri de kulübün haklarını doğru bir şekilde korumak olduğunu söylüyorlar. Ne vaatler verilip gerçekleşmediğine şahit olduk tabii