Burak Elmas

Bu veya Çelebi
Ikisinden biri seçilmeli

Daha verdiği bilgilerin doğruluğunu bile beceremiyor. Geçiniz.
Yalnız devlet ile ilgili bir sorun yok ki ortada, devlet seçimi iptal edin diye bir şey göndermemiş hatta yüksek ihtimal izin de vereceklerdi şu anki iptal yazıdanda anlaşılacağı gibi Mustafa Cengiz ve yönetiminin keyfi iptali.

Burak Elmas: "İçişleri Bakanlığı yetkili mercileri ile bizzat yaptığım görüşmede, 29 Mayıs tarihli seçimli genel kurulumuzun yapılmasının önünde bir engel olmadığı bilgisini aldım. Değerli üyelerimiz, seçim iptaline yönelik çalışma ve söylentilere itibar etmeyiniz."

Palavracı

Yalnız devlet ile ilgili bir sorun yok ki ortada, devlet seçimi iptal edin diye bir şey göndermemiş hatta yüksek ihtimal izin de vereceklerdi şu anki iptal yazıdanda anlaşılacağı gibi Mustafa Cengiz ve yönetiminin keyfi iptali.
Biliyorum ya şöyle bilgi aldım böyle duydum diye atıp duyması fos.

içişleri bakanlığından bilgi almak başka içişleri bakanından bilgi almak başka. burak elmas direkt soylu'yla konuşmadıysa ya destek hattını aradı ya da candaş gibi candostlarından kulaktan dolma bilgi aldı. en nihayetinde her türlü tongaya gelmiş gene. biraz çapının getirdiği kişilerle muhattap olsa ya da o çapa gelene kadar en azından sussa daha az mağduriyet yaşar.

Son düzenleme:
Twiti silince farkedilmeyeceğini mi sandı acaba ?
Bir bilgi aldıysan arkasında durabileceksin. Yoksa kolpacı konumuna düşersin böyle.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

ya ceplerinde olan paranın kulube hayrı yok ki. paralarına güveniyorlarsa sponsor olsunlar. onu da kendilerinin çıkarlı olacağı yani göreve geldiği zamanda kullanacaklarını beyan ediyorlar bu haberle. bu galatasaray sevgisi değil. menfaat meselesidir.

adaylardan hiçbiri içime sinmiyor vala. yani sağlıklı bir cengiz daha hayırlı olur kulüp adına. göreceğiz neler yasayacağız.
Cengiz'in son zamanlarda aldığı kararlara baktığımda hiç sanmıyorum. Işın Çelebi'nin listesinde bahsedilen o isimler varsa en mantıklı o olur.

Geri
Üst Alt