Gökhan Gel
Ulubatlı Souness
- 22 Şubat 2017
- 30.487
- 26.787
- 1.873
candaş'tan mı aldın haberi gene.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yalnız devlet ile ilgili bir sorun yok ki ortada, devlet seçimi iptal edin diye bir şey göndermemiş hatta yüksek ihtimal izin de vereceklerdi şu anki iptal yazıdanda anlaşılacağı gibi Mustafa Cengiz ve yönetiminin keyfi iptali.Daha verdiği bilgilerin doğruluğunu bile beceremiyor. Geçiniz.
Burak Elmas: "İçişleri Bakanlığı yetkili mercileri ile bizzat yaptığım görüşmede, 29 Mayıs tarihli seçimli genel kurulumuzun yapılmasının önünde bir engel olmadığı bilgisini aldım. Değerli üyelerimiz, seçim iptaline yönelik çalışma ve söylentilere itibar etmeyiniz."
Biliyorum ya şöyle bilgi aldım böyle duydum diye atıp duyması fos.Yalnız devlet ile ilgili bir sorun yok ki ortada, devlet seçimi iptal edin diye bir şey göndermemiş hatta yüksek ihtimal izin de vereceklerdi şu anki iptal yazıdanda anlaşılacağı gibi Mustafa Cengiz ve yönetiminin keyfi iptali.
Boş işler müdürü hadi abi hadi git blog felan aç oranın başkanı ol. Pilot takımı felan Candaşla yayın yaparsın bol bol.
1 dediği tutmadı cenabet herifin.
Devket ile olay yok. Fb de secim yapiyor. Cengiz sanirim yeterince imza alamasi kilif uydurduDaha verdiği bilgilerin doğruluğunu bile beceremiyor. Geçiniz.
Adam devletin seçimi erteleme kararı almayacağını söylemiş. Erteleyen Mustafa Cengiz adam nereden başkanın böyle saçma bir karar alacağını.Biliyorum ya şöyle bilgi aldım böyle duydum diye atıp duyması fos.
iyi de niye sildi o zaman ahbertadam yanlış bişey söylememiş ki
içişleri bakanlığıyla konuştum engel yok dedi
cengiz kafasına göre iptal ediyor
bazı arkadaşlar acaba cengizi içişleri bakanı mı sanıyor
+ niye açıklama yapmıyoriyi de niye sildi o zaman ahbert
iyi de niye sildi o zaman ahbert
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Direkt o twiti sildi ahbap.neyi sildi yaw yine twirtle alakalı bişey mi
buraya yazılan texte istinaden dedim
Cengiz'in son zamanlarda aldığı kararlara baktığımda hiç sanmıyorum. Işın Çelebi'nin listesinde bahsedilen o isimler varsa en mantıklı o olur.adaylardan hiçbiri içime sinmiyor vala. yani sağlıklı bir cengiz daha hayırlı olur kulüp adına. göreceğiz neler yasayacağız.