Burak Elmas

1 temmuza kadar vaktin kaldı

App aidiyet şeysi
12 transfer min
Kburgaz,salon inş start
Kulüp sözcüsü atanacak
Pilot takımlar açıklanıp bilgilendirme yapılacak
100mluk sponsor duyuru ve imza

Acele edersen iyi edersin
Sponsoru galiba mevcutlarin sözlesmeleri bittiginde aciklar

"aydınlanmacı fikirlerinden, mücadeleci kişiliğinden daima feyz aldığım, nutkunu rehber edindiğim atam... galatasaray spor kulübü 38. başkanı olarak manevi huzurunuzda bulunmaktan duyduğum gururu tarif etmem imkansız."

"sizin yüz yıl önce vatan sathında sağladığınız 'birliktelik ülküsü' ile yola çıktım. büyük ve kadim galatasaray ailesi olarak, ali sami yen'den bugüne, birlikte çok şey başardık ve başarmaya devam edeceğiz."

"fikriyatınızdan ayrılmayacağıma, kendim ve yönetim kurulu arkadaşlarım adına söz veriyor, manevi varlığınız önünde saygı ve minnetle eğiliyorum."

Fatih hocayla verdiği pozu sevdim. Beden dili olarak Fatih hocaya ben buradayım dedi. Elleri cepte güzel bir duruştu. Çünkü adı Fatih Terim başkan Burak göstermelik kısmına çıkmıştı.

1 temmuzda sponsorluk aciklanmazsa anlayın ki tongoya geldik

1 temmuzda sponsorluk aciklanmazsa anlayın ki tongoya geldik
Anladığım kadarıyla Sixt ile olan sponsorluk anlaşmasından çıkılmayı bekliyorlar, çünkü çok net konuştu sponsorluk hakkında hani yalan söylemiş olsa daha göreve geldiği gibi anlaşılır yalan olduğu

potansiyelinden umutluyum. Bakalım bu transfer döneminde neler yapabilecekler? sabırsızlıkla bekliyorum.

Geri
Üst Alt